עבור לתוכן

הצילו!! - שריטה בציפוי המסך!!

Featured Replies

פורסם

לפני זמן מועט קיבלתי בחזרה את ה17' המתוקן שלי סופסוף אחרי שנים שאני עם מסך 15'.

אבל עוד לא הספקתי בקושי לבדוק אותו ישר התחלתי לנקות אותו כמו דפוק ובטעות שרטתי את הציפוי של המסך ורואים שריטה מעצצצצבנת כזאת!! :(

האם יש משהו לעשות בעניין כדי שלא ירעות את השריטה הזאת!???

האם יש אפשרות לקנות צבע שיכסה את זה? (אנאערף).

כ ל ה צ ע ה ת ת ק ב ל ב ב ר כ ה ! ! !

פורסם

תתחיל לחסוך כסף...

פורסם

אתה יכול לנסות להאשים את חברת התיקונים בשריטה - ולקבל פיצוי או מסך אחר. אך לדעתי זו דרך נבזית ביותר ולא הייתי צצליץ לך ללכת

בדרך זו רק אם אתה נואש.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנסות להאשים את חברת התיקונים בשריטה - ולקבל פיצוי או מסך אחר. אך לדעתי זו דרך נבזית ביותר ולא הייתי צצליץ לך ללכת

בדרך זו רק אם אתה נואש.

אין לי אחריות על המסך, זהו מסך שמישהו הביא לי במתנה מקולקל ואני אירגנתי תיקון שלו {בחינם :)} קיבלתי את המסך חלק ואני לא יודע למה הייתי חייב לנקות אותו איזה עצבים!!! :(>:(

אין איזהשהיא דרך לגרום לשריטה הזאת להיעלם!??? (אווף)

פורסם

גם לי יש שבירה קטנה במסך וחיפשתי ואין שום חומר שימלא זכוכית אלא רק פרסטפקס בלבד

פורסם

לכם יש מסך שהיית שמח להחליף לי יש מסך 13 או 14 אינץ רזולוציה של 480על 640 וזה הרבה הרב יותר מרגיז

פורסם

אבל עוד לא הספקתי בקושי לבדוק אותו ישר התחלתי לנקות אותו כמו דפוק ובטעות שרטתי את הציפוי של המסך ורואים שריטה מעצצצצבנת כזאת!! :(

איך ניקית אותו?

פורסם
  • מחבר

ניקיתי אותו בעדינות, זה לא שהתחלתי לנקות אותו כמו מטורף....

לקחתי סמרטוט טיפה רטוב ואני ידעתי שיש מסכים כאלו שאסור להרטיב אותם (יש כאלו שמותר, כמו ה15' שהיה לי לפני)

לפי מה שהבנתי, מסכים שיש להם ציפוי, אסור להרטיב.

אז הרטבתי קצת וישר שמתי לב שזה מסך שלא מתאים לניקוי ככה אז התחלתי לנקות את הסימנים שנוצרו עקב המים בעזרת נייר טואלט.(כשהמסך דלוק בכלל לא רואים את הסימנים הללו), קצת לחצתי על המסך ם הנייר טואלט זה שרט אותו טיפה, למזלי זה שרט אותו רק במקום אחד, זה היה יכול להיות הרבה יותר גרוע....

פורסם

חבל שלא השתמשת במטלית מיוחדת לניקוי משקפיים. הן עובדות על יבש.

פורסם

אפשר למעשה לנקות את המסך עם כל מטלית רכה ויבשה

פורסם

חפש מילוי מתאים

פורסם

מוזר מאוד... אני מנקה את ה MAG 786FD שלי בנייר טואלית רטוב ולוחץ גם על המסך חופשי והוא תמיד יוצא נקי כמו חדש !

מה שהורס מסכים זה ה"חומר לניקוי מסכים". יש ציפוי למסכים שנועד להגן מפני השתקפיות וגם קרינה והחומרים האלה ממסים את הציפוי הזה וגורמים למסך להראות כמו ג'יפה אחת גדולה וזה כבר קרה לי עם מסך אחד.

אם נקית עם מים אז אני לא מבין איך זה קרה... אולי היה שם קצת סבון ? או אולי איזה חומר ניקוי אחר?

פורסם

אפשר, אבל רק מטליות מיוחדות של משקפיים מנקות ולא מורחות את הליכלוך.

פורסם
  • מחבר

חפש מילוי מתאים

על איזה מילוי אתה מדבר??

האם בכלל קיים מילוי???

ואגב, ניקיתי את המסך אך ורק עם מים וטישו ובלי שום דבר נוסף!!

עם הטישו קצת לחצתי על המסך, וזה שרט אותו, ולא רק במקום אחד, אבל למזלי את רוב השריטות לא רואים רוב הזמן ורואים רק שריטה אחת באופן ברור....

פורסם

עכשיו זה כבר לא עוזר לתת לו טיפים על ניקוי המסך..... בעצם אולי ללמד אותו להבא. איזה מסך זה? ולא 17'... בדיוק איזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים