פורסם 2003 ביולי 1122 שנים שלום לכולםלפני מספר ימים עשיתי רשת אלחוטית כבלים (ערוצי זהב) ו- 012ראוטר ו-2 כרטיסי רשת אלחוטייםוהביאו לי משהו שאני מש לא מכירראוטר דגםDI-714P+ של D-LINKכרטיס רשת למחשב נייחDWL-520+ של D-LINKכרטיס רשת למחשב ניידDWL-650+ של D-LINKמישהו יודע איך הם? האם הם טובים?ושאלה שמאוד חשובה ליהאם בראוטר יש FIREWALL?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אני כול הזמן רואה בערוץ TECHTV את הראוטר הזה וראיתי בעתיד מחשבים(שימותו סתם ז*נ*ת יקרנים) בכול מקרה ממליצים עליו בחום.יש FIREWIREכנס לאתר שלהם חפש בגוגל את שם הראוטר בשביל עוד פרטים
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר אממממה עם ה-FIREWALL שלו?הוא שווה משהואו שלא כדאי להוריד את הנורטונים?
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים מחבר אז ככהאבא שלי ביטל את הרשתכי כלנית חראותזה כל הזמן מתנתק מהאינטרנט והם הבטיחו שיתקשרו והם בסוף לא (איזה 3 פעמים)אז ביטלנומה שאנחנו עושים עכשיו זה כנראה רשת רגילה עם ראוטר, כדי שמחשב אחד לא יהיה צריך להשאר פתוחאיזה ראוטר אתם ממליצים?אני רוצה משהו טוב (לא מבין בזה בגרוש =\) אבל שיהיה בוfirewall טוב אפילו ממש טובכי אני רוצה שאבא שלי ימחק את ה- norton anti virus + security לא אובה את זהאז קיצר מה אתם ממליציםושוב תודה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.