פורסם 2009 בינואר 2316 שנים ז"א האם הנתונים של ניידים בסדר גדול של כ-4.5K מספקים כדי להוציא HD מהמחשב לטלוויזית LCD?הנתונים (בערך):מעבד 2.0GHzזיכרון 2-3 ג'יגה @ 667 MHZNVIDIA® GeForce 9200M GS (?) אני אשמח אם תוכלו להציע לי מחשב עד 4.5K למטרת עבודה משרדית, מולטימדיה ובעיקר שמסוגל לספק HD מבלי להתקע.אין לי מושג בנושא, אז תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים במחיר הזה המחשבים מחזיקים HD אפילו ברמה הכי גבוהה- דהיינו 1080Pלגבי המלצות תצטרכי להמתין לעוד תגובות... ;D
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אין כמעט מחשבים נוכחיים שיתקשו עם HD, אין צורך בכרטיס מסך נפרד.על איזה גודל חשבת? כמה הוא ינוייד?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר אין כמעט מחשבים נוכחיים שיתקשו עם HD, אין צורך בכרטיס מסך נפרד.על איזה גודל חשבת? כמה הוא ינוייד?האמת ששני הנתונים האלו לא כל כך מעניינים אותי מלבד אולי גודל המסך... 15.4/16 יספיק.האם שם החברה ("פירמה") זה דבר עקרוני בקנייה של נייד? כי משום מה DELL ,ACER ואחרים יותר יקרים משמעותית מ-MSI ו-LENVO לדוגמא...צריך לייחס לזה חשיבות לפני קנייה או פשוט ללכת על נטו "תמורה מול מחיר" ?שוב תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.