פורסם 2003 ביולי 1022 שנים היי אני מצטער על האנגלית אני פשוט רוצה שהדברים יועברן כפי שהוא כתב אותם זה חבר משבדיה שנתקע עם הרכבה של מחשב כנ"ל אמרתי לו שאני מכיר פורום מעולה לנושא עם חברה שמבינים עניין וזה אתם אז ככה... Fault discription: Sometimes freezes at startup and gives away a 1 sec long beep, silent for 1 sec and repeats like that.Also does that when i do a reboot from the OS (sometimes and not always. Same beep then) Pull out the powercord and after a minute insert it again i will be able to start the comp When im in the os (XP professional with SP1) and start for ex BHD it freezes up the comp completly after 1 min or 2 The computer is MOB:MSI K7N2-Delta-ILSR nForce2 Ultra 400 3DDR-DIMM 5PCI LAN Audio SATA Raid SocketA ATX CPU: AMD XP2700+ (333mhz) (Saphire rock cpu cooler good for XP3000+) Memory:2x256Mb DDR (333mhz) (Twinmos) Sirtec 360W power supply Point of view Geforce FX 5800 128Mb 100Gb Western Digital Hard drive Done so far:Removed everything and put it back in place.Still nothing Removed each memory and started with just one of them two. Still the same. Updated bios to the latest version, drivers to the latest version.Nothing helped Tried with a GF TI4200 and it gave the same beep in the begining So now im at a total loss here
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים חוברת של הלוח אם אמורה להיות טבלה עם סוגי הצפצופים והמשמעות שלהםיש אפשרות שהלוח אם דפוק קצת... או אולי מעבד... או זכרונות
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים חוברת של הלוח אם אמורה להיות טבלה עם סוגי הצפצופים והמשמעות שלהםיש אפשרות שהלוח אם דפוק קצת... או אולי מעבד... או זכרונותלא ייתכן שהמעבד אצלו דפוק, כי אם זה היה המצב אז המחשב בכלל לא היה עולה בחיים וגם לא היה מצפצף בכלל.לפי דעתי הלוח אם תקין.בטוח זה לא המעבד דפוק (אבל אני לא פוסל אפשרות של חימום יתר של המעבד), הצפצופים מדווחים על כשל בזכרונות או בכרטיס מסך!. (דוווווווווווווווווווווט ארוך שחוזר על עצמו משמע זיכרון דפוק, אם הצפצוף אינו כזה, אז זה הכרטיס מסך.)
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים יכול להיות הספק. לא שמעתי על החברה והנתונים באתר שלהם לא מי יודע מה מפורטים.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר הוא עשה בנצמרק לזיכרונות וזה מראה שהם בסדר עברו 21 מתוך 21 בדיקותלא יודע בעיה מוזרה יש לו?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים 3 ביפים ארוכים = זכרונות7 ביפים קצרים = כרטיס מסךאולי הזכרונות לא בדיוק תפוסים במקום
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים מחבר עכשו הוא אומר לי שרק כשהוא מגדיר את ה ajp ל*8 יש בעיה ושב4 הכל בסדרמוזר כי גם הלוח וגם הכרטיס תומכים בזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.