עבור לתוכן

המצלה [מערכת שמע]...........

Featured Replies

פורסם

אה כן.. שכחתי להמליץ לך - איך לא - על ה Altec Lansing ADA880, למה שלא תקנה אותם?

שמעת אותם?

אתה ו ^NIGHT KEEPER כל כך ממליצים עליהם. אבל אני בספק ששמעתם אותם. ::)

פורסם

שמעת אותם?

אתה ו ^NIGHT KEEPER כל כך ממליצים עליהם. אבל אני בספק ששמעתם אותם. ::)

אחי , אני לא כזה ממליץ עליהם. פשוט כולם ממליצים ATP 5 והתעצבנתי מפני שה-ADA880 יותר טובים מה-ATP 5 בסרטים ולכן המלצתי עליהם (למישהו שרצה רמקולים לסרטים בת'רד אחר) . ובוא נגיד שהם משתווים ל-ATP 5 במוסיקה . במשחקים , ה-ATP 5 יותר טובים .

בקיצר , כל אחד והשיקולים שלו .

פותח הת'רד רצה מערכת של 6.1 והצעתי לו את זו של קיראטיב מפני שזו מערכת 6.1 היחידה בסביבה .

פורסם

הזמנתי אותם היום אני מקווה שיגיעו מהר אבל אני בטוח שלסרטים הם הכי טובים שיש במחיר הזה.

אני מסכים עם שומר הלילה לגבי זה שבמשחקים הם לא הכי טובים.

פורסם

ול SUBX כדאי לך ללכת על רמקולים למחשב כי לחדר קטן יחסית עד בינוני הם יספקו אותך בהחלט וגם אתה לא תצליח להרכיב מערכת

לא קקה במחיר הזה.

אממ בטח היתכוונת למיתחזה שלי SUBX2 ולא אליי SubX..

חוץ מזה יש לי מערכת שמע ממש איכותית וחזקה מחברת SHARP

שני סאב וופרים 12.5" כל אחד, הספק:250W כל אחד

שני רמקולי סראונד אשר כוללים שני מידים של 4" וטוויטר של 2" בכל אחד, הספק150W כל אחד

ועוד 9 רמקולים מאוד עוצמתיים אחרים..

סה"כ עוצמה וללא פשרות על האיכות הגבוהה הבוקעת מהרמקולים..

פורסם

אני מקווה שאתה ודע לכך ש-ATP5 בעיקרון לא מיוצר יותר, ואני בספק אם תוכל לקבל סט בזמן אספקה סביר בארץ..ביטלתי היום את ההזמנה שלי, אני חושב שאני אלך על האינספייר 6.1.

מבחינת הADA880 לפי מה שאני יודע וקראתי, איכות הסאונד שלהם פחות טובה מה-ATP בכלליות, אישית יכול להיות שאתה תעדיף דווקא אותם

פורסם

AV האיקון ששמת זה מטורף, אני מתקשה להתרכז בהודעות עם הדברים הענקיים האלה שכל הזמן הולכים לי העיניים.

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים