עבור לתוכן

המצלה [מערכת שמע]...........

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה למערכת שמע שכוללת 6 רמקולים כאשר אחד הוא סאב[אחד מהם]]כולל מגבר עד1000 או 1500 תודה......

פורסם

במחיר הזה אין לך שום סיכוי להשיג מערכת שבכלל תכנס להגדרה של "מערכת" ב-1000-1500 שקל כולל מגבר.

יש לך כמה אופציות -

1. לקחת במחיר הזה רמקולים למחשב

2. לחסוך עוד כסף (ולא מעט) ולהתחיל עם מגבר נחמד וזוג קדמיים חביבים.

3. לחסוך עוד כסף (והרבה) בשביל מערכת טובה שתכלול מגבר -5.1

בשבילך נראה לי ש-1 תיהיה האפשרות הכי טובה. אלא אם כן יש לך זמן, כסף וסבלנות.

פורסם
  • מחבר

הצערכת היא לא לסלון זה לחדר שלי

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך הספקים אדירים זה רק חדר

פורסם

קנה במכרזים.. ;D

פורסם

YAMAHA TSS-1

5 רמקולים + סאב+ מפענח \רסיבר

200$ דיוטי פרי לא יקר ואני חושב שלחדר זה סבבה.

פורסם

YAMAHA TSS-1

5 רמקולים + סאב+ מפענח \רסיבר

200$ דיוטי פרי לא יקר ואני חושב שלחדר זה סבבה.

אם אתה יכול לקרוא ל-5 קופסאות מילקי האלה ולקופסת טונה הזאת שהיא אמורה להיות המגבר/DVD או ואטאבר מערכת

אז אתה לא יודע מה זאת באמת מערכת

פורסם
  • מחבר

OR007

בשביל החדר שלי אני לא יקנה מגבר של ONKYO ורמקולים של JBL או PEERLESS זה בסך הכל חדר.

פורסם

OR007

בשביל החדר שלי אני לא יקנה מגבר של ONKYO ורמקולים של JBL או PEERLESS זה בסך הכל חדר.

פירלס זה גועל נפש .

בשבילך אני חושב האינספייר 6.1 יספיקו (האיכות סאונד סבירה , העוצמה שלהם גם לא חזקה אבל כפי שאמרת אתה לא צריך משהו מיוחד) .

פורסם

פירלס לא עד כדיי כך "גועל נפש"

אני שמעתי מעכת אחת אשר מבוססת על הרמקולים מהסידרה החדשה והם מאוד עוצמתיים/ובאסים עמוקים/צלילי אשר בקעות מהטוויטרים מאוד מדוייקים...

אכן שמעתי כמה סדרות ישנות ואכן יש להם איכות נמוכה (באסים מרוכים/טוויטר מעוות..)

פורסם

אני שמעתי מעכת אחת אשר מבוססת על הרמקולים מהסידרה החדשה והם מאוד עוצמתיים/ובאסים עמוקים/צלילי אשר בקעות מהטוויטרים מאוד מדוייקים...

תגדיר סדרה חדשה (דגמים) .

פורסם

אולי הו אשמע רמקולים אלמנטים של פירלס "המקוריים"

לפני הרבה הרבה זמן.

פורסם

יש כמה דברים כן טובים בפירלס , לפני שהתחילו לייצר את הרמקולים האלה בנצרת עילית!!! :-\

הרמקולים הישנים שהם ייצרו לפני שהם התפרקו\נסגרו\פשטו רגל (לא יודע מה קרה להם) היה להם שם טוב ומוצרים טובים

שעכשיו כל מיני אנשים רוכבים על השם הטוב שהיה לפירלס. ועכשיו לדוגמה כם הפירלס שמוכרים במיכרזים מיוצרים בנצרת עילית.

(זה לפי מה ששמעתי מאנשים בפורומים אודיו אחרים שהם מבינים מה שהם אומרים)

ול SUBX כדאי לך ללכת על רמקולים למחשב כי לחדר קטן יחסית עד בינוני הם יספקו אותך בהחלט וגם אתה לא תצליח להרכיב מערכת

לא קקה במחיר הזה.

פורסם

לאחרונה (שבוע שעבר)קניתי רמקולים של פירלס, PR-160, רק בשביל למכור אותם ביותר.

זכיתי במכרז ב424 פלוס 90 ש"ח הובלה, חשבתי שיצאתי גבר ושהם שווים משהו כי כתוב שמחיר השוק שלהם הוא

5000 ש"ח.

זין !!! איזה 5000?!?!??!?! הם מוכרים אותם במכירות קבוצתיות ב600 ש"ח...

כשהם הגיעו, למרות גובהם (1.27 מטר) הם נשמעו כמו המחיר ושלהם לא התקרבו לאיכות של הB&W שלי (מותק..)

הם נמכרו בשוק הפשפשים ב 850 ש"ח... :)

פורסם

אה כן.. שכחתי להמליץ לך - איך לא - על ה Altec Lansing ADA880, למה שלא תקנה אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים