עבור לתוכן

חיברתי מסך LCD למחשב עם כבל DVI ל HDMI ורואים לא משהו.אפשר לקבל ייעוץ או עזרה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כשאני מחבר את מסך ה LCD עם הכבל שציינתי לא רואים משהו.הצבעים נראים משונים וכמו כן זה רזולציה של 1280*720 בלבד.

כשאני מנסה לשנות ולהעלות לרוזלוציה הטבעית של המסך אין לי פריסה של כל התמונה על המסך,כאילו המסך מתכווץ.

במילים אחרות,בחיבור עם הכבל |HDMI אני לא יכול להגדיר רזולוציה גבוהה יותר מ 1280*720 ?

פורסם

מה דגם הטלוויזיה ?

פורסם
  • מחבר

samsung a330

אבל זה לא נראה לי ענין של הטלוזיה.גם במסך הקודם זה היה אותו הדבר.כאילו צבעים מוגזמים.

במילים אחרות בכבל VGA רגיל רואים הרבה יותר טוב .

זה הגיוני?

פורסם

samsung a330

אבל זה לא נראה לי ענין של הטלוזיה.גם במסך הקודם זה היה אותו הדבר.כאילו צבעים מוגזמים.

במילים אחרות בכבל VGA רגיל רואים הרבה יותר טוב .

זה הגיוני?

זה בהחלט הגיוני, זה שיש לטלויזיה חיבור HDMI לא אומר שהיא תומכת בצורה מלאה בחיבור כזה למחשב אישי דווקא.

תתנחם בזה שבפועל אין שום הבדל באיכות בין HDMI ל VGA לגבי איכות התמונה (לא משהו שאמור להיות מורגש על כל פנים), אז חוץ מהיכולת להעביר אודיו אתה לא מפסיד כלום.

פורסם

תתנחם בזה שבפועל אין שום הבדל באיכות בין HDMI ל VGA לגבי איכות התמונה (לא משהו שאמור להיות מורגש על כל פנים), אז חוץ מהיכולת להעביר אודיו אתה לא מפסיד כלום.

התכוונת שאין הבדל בין HDMI ל-DVI, כן?

פורסם

זה בהחלט הגיוני, זה שיש לטלויזיה חיבור HDMI לא אומר שהיא תומכת בצורה מלאה בחיבור כזה למחשב אישי דווקא.

מה פתאום?

אם אתה מפעיל את השולחן עבודה ב1080p תאמין לי שיהיה הבדל עצום ,משהו אחר לגמרי, תקשיב, אני מפעיל את המחשב שלי לפעמים בTV של הסלון LG32 HDREADY וככל שאתה עולה ברזו' ז"א מגיע ל1080i או 1080p אפילו הסרטים נראים שונים לחלוטין, הכל פתאום הופך לHD, כל סרט, אפילו ישנים יחסים ,מצויירים וכו', כאלה שאתה לא רואה ממש טוב במחשב פתאום נראים חיים וחדים.

פורסם

בטלוויזיות מסוימות יראו יותר טוב ב- VGA מסיבה אחת - מעבד ה- HDMI שלהם גרוע ומכאן ניתן להסיק שהטלוויזיה גרועה...

זה קורה לרוב אם לא בכולם בטלוויזיות זולות ביחס לשאר הטלוויזיות...

פורסם
  • מחבר

שניה אחת אחי.כל מה שאמרתם פה נשמע נכון והגיוני.

אבל דבר אחד אני לא מבין,למה כשאני מנסה לשנות לרזולוציה הטבעית של המסך הוא מקטין לי את התמונה? כלומר אני מקבל מסגרת שחורה

סביב התמונה.?

פורסם

בטלוויזיות מסוימות יראו יותר טוב ב- VGA מסיבה אחת - מעבד ה- HDMI שלהם גרוע ומכאן ניתן להסיק שהטלוויזיה גרועה...

זה קורה לרוב אם לא בכולם בטלוויזיות זולות ביחס לשאר הטלוויזיות...

צודק בהחלט, מחזק.

פורסם

עצוב שכולכם תוקעים תגובות לא קשורות ולא נכונות, בעיקר מחוסר היכרות עם הדגם המדובר.

1- קראו ביקורות לפני שאתם קובעים "הטלויזיה גרועה", מבחינת איכות ב HD, מדובר במסך מדהים. רכשתי לא מזמן אחת כזו בדיוק למטרה זו (חיבור למחשב), והאיכות שלה בפן זה עולה על הרבה דגמים יקרים ממנה (ומצד שני, האיכות שלה ב SDTV מסריחה. לכן קניתי אותה בלעדית לחיבור למחשב)

2- קראו על הדגם לפני שאתם נותנים "עצה" למישהו.

ברוב הדגמים החדשים של סאמסונג (A330/A450/A550 וכו') יש 2 כניסות HDMI.

פותח הדיון- חבר ליציאה השניה, הטלויזיה תומכת ב NR דרך HDMI באופן מלא. הצצה קצרה בחוברת ההוראות הייתה חושפת את זה בפניך.

אחרי שחיברת למחשב והצלחת להגדיר רזולוציה- תשקיע כמה דקות בכיול צבעים ו White balance. ל A330 יש טונות של אפשרויות בכל הנוגע לכיול צבעים, רק שהכיול שלה מהקופסה לא משהו בכלל. תשקיע חד פעמית רבע שעה או משהו, אפשר לקבל ממנה צבעים מעולים ושחור מצוין.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני שוב שואל,אך כיוון שזה הולך להיות סיפור להחליף בין החיבורים,זה אומר להוריד את הטלוזיה מהקיר עם ברגים(יש לי מתלה פרימיטיבי מאוד)

אבל במילים אחרות יש הבדל בין 2 הכניסות של ה HDMI?

פורסם

בהחלט. הכניסה השניה תומכת באופן מלא ב NR דרך HDMI, תוכל לקבל רזולוציה טבעית, איכות התצוגה תשתפר פלאים. היציאה השניה נועדה למכשירים שמשדרים בתקן קבוע (720P/1080i) בלבד, כמו ממירי HD, קונסולות, נגני בלו-ריי, וכו'.

פורסם
  • מחבר

ידידי אני מאוד מודה לך על העזרה.אני לא רוצה להיות קרציה.אבל רוצה להיות מתואם על הדברים שלך.

כרגע זה מחובר ליציאה העליונה מבין השתיים.לחבר את זה ליציאה התחתונה?

והאמת לגבי שידורי לווין אתה צודק זה לא איכות גבוהה.אבל זה לא ממש משנה לי.אני בקושי רואה טלוזיה ועד עכשיו היה לי SANSUI ככה שאני די רגיל.[br]פורסם בתאריך: 23.01.2009 בשעה 18:35:37

טוב החלפתי בין הכניסות.כרגע זה נותן לי להחליף לרזולוציה 1600*900 ול 1080I

הוא כלל לא מפשר לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך שהיא עד כמה שאני יודע 1366x768.

ואני מחובר כרגע ב HDMI 1.

זה החיבור העדיף?

פורסם

לא, אתה אמור להיות מחובר לחיבור התחתון, HDMI 2, דרך שם הוא תומך ברזולוציה הטבעית.

אם זה עדיין לא עובד- הבעיה היא בכרטיס המסך או הכבל.

פורסם
  • מחבר

לא שזה לא עובד,הענין הוא כשאני בוחר ברזולוציה הטבעית של המסך,הוא לא פורש לי את זה על כל המסך.

השאלה אם יש לי אפשרות לשחק עם זה,כי לא מצאתי כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים