עבור לתוכן

קשיים בחיבור מחשב למסך טלויזית - LCD

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזית LCD.

כרטיס מסך: CONNECT 3D 3850.

טלויזית LCD מסוג Haier L26R1:

http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=80&p=0

הטלויזיה האמורה מגיעה עם רזולוציה של 1366x768.

החיבור נעשה מ DVI בכרטיס מסך לכניסת ה VGA במסך.

הטלויזיה מזוהה ב CCC של ATI כ VGA MONITOR.

התצוגה המקסימלית התקינה שהצלחתי להשיג בטלויזיה היא 1280X768. הטקסט אינו מדהים אבל קריא. ע"פ ה OSD של המסך לאחר קביעת הרזולציה בCCC הרזולוציה היא אכן 1280X768 אבל קצב הריענון הוא 59HZ ולא 60. :nixweiss:

נסיונות לקבוע את הרזולוציה ל 1366x768 דרך CCC גורמות לקבלת מסך עם אפקט OUT OF PHASE

clockphasewrong2ta6.gif

w280.png

בנוסף ע"פ ה OSD של המסך הרזולוציה בשימוש היא עדיין 1280X768 עם קצב ריענון של 60 HZ. :nixweiss:

נסיונות לתקן את מצב ה OUT OF PHASE דרך ה OSD של המסך (אופציות CLOCK PHASE וכולי) לא מניבות תוצאות.

נסיון נוסף להציג ברזלוציה של 1280X720 דרך CCC מניב תוצאה לא מוצלחת עם OVERSCAN? כאשר נ OSD של המסך מוצגת רזולוציה של 1210X670 ב 60HZ....לא מבין את ההתנהגות של מסך הטלויזיה הזה בכלל...

נסיונות לחיבור הטלויזיה בכניסת ה HDMI שלה (DVI TO HDMI):

הטלויזיה מזוהה ב CCC כ HAIER DTV.

מניבות צבעים מחרידים עם עודף ירוק, ומאפשרת שימוש רק ברזולציה של 1280X720. ברזולציה זו יש צורך בתיקון ה UNDERSCAN דרך CCC.

בקיצור כניסת ה VGA נותנת תוצאות טובות יותר מ HDMI.

האם יש למישהו רעיונות נוספים לחיבור המחשב למסך הנ"ל? (לא רואה שום יתרון בשימוש ביציאת S VIDEO מכרטיס המסך).

האם משהוא יודע למה אני לא מצליח להגיע לרזולוציה המקסימלית של המסך 1366x768 או אם אפשר לעשות משהו בנידון.

פורסם

תבדוק אם יש אפשרות להגדיר Custom Resolution ב-CCC.

פורסם

בעיה זהה עם טלוויזיה HAIER 32" וכרטיס מסך NVIDIA 9500GT

לא מאמין שיש פתרון - חפרתי את כל ההגדרות בדרייבר ובווינדוס

לדעתי חרא טלוויזיה...

פורסם
  • מחבר

תבדוק אם יש אפשרות להגדיר Custom Resolution ב-CCC.

לצערי אני לא רואה אפשרות כזאת, אלה אם כן אני מפספס משהו. האפשרות היחידה היא לבטל את השימוש ב EDID - אבל זה רק נותן אפשרויות לרזולוציות יותר גבוהות וקבועות מראש.

לליאור אשמח לדעת מה כן אפשרי אצלך על הטלויזיה. איזה רזולוציה קבעת ומה מופיע לך ב OSD של המסך עצמו לגבי הרזולוציה.

פורסם

ב- OSD מופיע 1280*768 עם ריענון 59HZ

ורואים קצת מטושטש...

הדגם: L32A9AA1

פורסם
  • מחבר

ב- OSD מופיע 1280*768 עם ריענון 59HZ

אני מבין שחיברת זאת דרך חיבור ה VGA? האם זו גם הרזולציה שקבעת ב WINDOWS?

האם ניסית 1366X768 ואם כן מה היו התוצאות?

חיבור ה HDMI אצלי נותן פשוט תוצאות מזוועיות. חיבור ה VGA דווקא די חד - אין תלונות. הטקסט קריא אך לדעתי יש SHADOW מתחת לטקסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים