פורסם 2003 ביולי 1122 שנים Heat sink , מוזר, לא קורא לי הרבה פעמים.. אבל לכולם מותר לטעות לא נ.ב גם אתם לא יכולים להכנס לרישמת הפורומים? שוב פעם עומסים של סופשבוע?
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים לפי מה שאני בדקתי הוא לא שרוףאני יחבראת המערכת קירור מים ונראהאחבר, לא יחבר. תעשה לעצמך טובה ואל תתעסק עם כאלה דברים לפני שאתה יודע שפה בסיסית.הלך לך הספק, 99 אחוז שהוא הלך. אם חיברת ספק בתצורה של 110V לחשמל בארץ אז הוא ישרף. מומו, זה בסדר, כולם מתעייפים :-) ונראה לי קצת מוזר שדווקא כל יום שישי האתר קורס, לא נראה לי כל כך אקראי. נדמה לי שבעל האתר הוא שומר מצוות, כדאי שיבדקו אם זה לא פריצה מכוונת ומחושבת.
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים עם הספק הלך אי אפשר בכלל להדליק את המחשב"אם" ולא "עם". אם=if, עם=with. ולפעמים אפשר, אבל זה יכול להרוס עוד יותר.
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים "אם" ולא "עם". אם=if, עם=with. ולפעמים אפשר, אבל זה יכול להרוס עוד יותר. ואיך בדיוק אפשר להדליק מחשב ללא ספק?
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים מחבר הספק הוא על 220 לא על 110 מאיפה הבאת את זה?ודרך אגב אני לא יכול לשנות בין 220 ל110
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים הספק הוא על 220 לא על 110 מאיפה הבאת את זה?ודרך אגב אני לא יכול לשנות בין 220 ל110קיבלתי היום את המחשב חיברתי הכל ונשאר רק עניין החשמל אז קיבלתי כבל מהמארז והוא לא התאים לחשמל של הארץ אז לקחתי כבל ממחשב אחר חיברתי נדלקה איזה נורה אדומה בלוחתכניס מגבר אמריקאי לחשמל, אחר כך תחליף את הכבל לכבל של 220V והוא עדיין יפעל לך, רק שהוא יהיה הרוס ותשרוף אותו עוד יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.