עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך מחשב 22 lcd עד 1.2k

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות בהקדם האפשרי(מחר או במוצ"ש) מסך מחשב lcd 22 אינצ'... לכן אני ישמח לכמה שיותר חוות דעת והיענות ככל האפשר בהקדם האפשרי! :xyxthumbs:

מנסיון העבר שלי יש לי חוסר מזל במסכים כי נפלתי בפעם האחרונה שקניתי מסך lcd למחשב לכן אני מבקש את העצה שלכם.. חשוב לי שהעצה תיהיה מבוססת ועם ידע ועוד יותר עדיף עם ניסיון.... (אני מתכוון שלא כל מי שקרא את הרשימת המלצות ימליץ לי על אחד מהמסכים ברשימה אלא אני ירצה לשמוע דווקא חוות דעת מדוע לקחת את המסך האחד ולא את האחר וכו'...)

התקציב שעומד לרשותי הוא 1200 ש"ח

מטרות מהמסך:

1) משחקים

2)שירים

3)אינטרנט

*** אולי בעתיד אני גם יחבר אותו לyes אבל לא בטוח

4)כולל dvi

ומכיוון שאני לא חכם גדול במסכים אז בעיקרון אני יבקש מסך שעונה על הציפיות והדרישות שהזכרתי קודם....

ואם יש איזה טכנולוגיה מושג חשוב ששחכתי או לא ציינתי ואתם חושבים שהוא דווקא כן נחוץ אז קחו אותו בחשבון...

אני ישמח אם תוכלו לציין את המידות של המסך משום שאני מוגבל במקום....

מקווה לשמוע ממכם מהר וכמה שיותר תגובות על מסכים...

תודה והמשך יום נעים לכולם!

פורסם

למרבה הצער, אין שום מסך אחד בקטגוריית הגודל והמחיר שבחרת, שאפשר להגיד עליו שהוא הכי טוב מכולם.

יש המון מסכים (חלקם באותה רשימת מסכים מומלצים, חלקם לא), שכולם פחות או יותר שקולים, עם יתרונות קטנים, חסרונות קטנים, ובעיקר הרבה דעות סובייקטיביות של אנשים שאהבו מסך אחד ולא אהבו אחר.

לכן כל מסך יענה על דרישותיך די באותה מידה (כל עוד יהיה לו חיבור DVI, וקשה למצוא מסך 22" נורמלי שאין לו).

מצטער שלא עזרתי לך. אי-אפשר לעשות פה יותר מידי מעבר לסתם לתת דעות אישיות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תרשה לי לתקן אותך אני לא ביקשתי את המסך המתקדם ביותר אלא ביקשתי מסך שיענה על הצרכים שלי.....

מכיוון שאני לא מבין גדול אז בחרתי להיעזר בכם....

אני עברתי בין כל מיני מקומות והתרשמתי מ-2 מסכים עיקריים....:

1) מסך מחשב W2261VוLG

2) T220PוSamsungו

שניהם עומדים בתקציב לשניהם יחס ניגודיות מצויין לראשון 1:20000 ולשני 1:50000 אין לי מושג מה זה כיול וכו' ויש עוד כמה פרמטרים שאני לא מבין בהם בגלל זה ביקשתי עזרה אני בטוח שקיימים מסכים בשוק שכן מתאים לדרישות+לתקציב וניתן למצוא אותם כמעט בכל חנות חשמל ואלקטרוניקה....

אני ישמח לקבל המלצות וחוות דעת על המסכים שציינתי?... מה מה כדאי יותר:

1) המסך הראשון עולה משו כמו->1100 שקל

2) המסך השני עולה משו כמו ->1.2k

אם למישהו יש מסך טוב יותר/איכותי יותר בתקציב שציינתי ולמטרות שציינתי מוזמן להגיב ואני ישמח לשמוע עוד תגובות גם לגבי המסכים שציינתי וגם לגבי מסכים טובים יותר אוו משתווים אליהם וזולים יותר במידה ויש כאלה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים