עבור לתוכן

הספק הזה יספיק לי?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב ואני מתכנן לעשות עליו OC

עכשיו, השאלה שלי היא אם הספק HEC 300W יספיק לי (גם לOC)

הנה המערכת:

AMD 2500

epox 8rda

twinmos 512mb 400/3200 (tmd)

radeon 9600pro

wd 60 gb 8mb

floppy

3 generic fans

תודה

פורסם

כן...

פורסם
  • מחבר

כן...

וואלה?

ומה עם 400W גנרי (מ KSP)?

פורסם

וואלה?

ומה עם 400W גנרי (מ KSP)?

לא.

אם אתה רוצה יותר מהספק הזה , קח ANTEC או ENERMAX ב-350 שקל , אל תקנה ג'נרי !

זה לא באמת 400W....תעשה חיפוש.

פורסם

האנרמקס 350 לא הרבה יותר חזק מה HEC300

הבא אחרי HEC300 שמומלץ לדעתי זה HEC475 או antec smartpower 300 שעולים בסביבות 300.

פורסם

לי יש את ה-Hec, ואני יכול להעיד עליו שהוא סוס עבודה. (ראה מפרט, + O/C עצבני)

פורסם

האנרמקס 350 לא הרבה יותר חזק מה HEC300

הבא אחרי HEC300 שמומלץ לדעתי זה HEC475 או antec smartpower 300 שעולים בסביבות 300.

למה לקחת Antec 300WATT שאפשר לקחת HEC 475VD-T 408WATT באותו מחיר ואפילו טיפה פחות?

אין דבר שונה ביניהם... אולי ה-Antec אמור לתת מתחים יותר יציבים אבל בתכלס ה-HEC נראה לי יותר חזק וטוב...

פורסם

בעיקרון, הספק יחזיק את המחשב. לא בשיא היציבות, אך יחזיק...

אני ממליץ לך בכל מקרה להוציא 160 ש"ח ולקנות Hec 300W (שזה סכום זעום יחסית לתועלת שהוא נותן) . הוא מאוד יציב ויכול להחזיק בקלות גם מערכת כבדה מאוד.

פורסם

יש לי גם את ה HEC 300W והוא יספק אותך בהחלט.

הוא מחזיק אצלי מערכת על אובר קלוק + הרבה מאווררים + קטודה.

קיצר הוא יספיק לך.

פורסם

גם לי יש את הספק הזה, אבל.. בניגוד לאחרים (שמה שיש להם הוא תמיד הכי טוב, סוס עבודה וכו') אני לא ממליץ עליו בכלל בכלל.

א. הוא הדבר הכי קרוב לגנרי שתקבל.

ב. הביצועים שלו די עלובים, האמת (למשל ב-12V, הוא מוציא 11.6 ואם תעמיס אותו עם מאווררים זה יירד עוד..).

ג. הוא מרעיש (יחסית לספקים איכותיים באמת).

אין מה לעשות, הוא זול וזה נראה בכל כיוון. מכיוון שזה אחד הדברים החשובים במחשב, אני ממליץ על השקעה בספק של ANTEC דווקא ולא ENERMAX שזה רק מדבקה על ספק ג'נרי (בדוק)

בכלל בארץ אין מודעות לענין הזה, אצלנו הכל חפיף. היבואנים מביאים מה הציבור דורש - וזה חפיף. ביונייטד סטייקס למשל, עם ציבור קונים של 250 מליון, יש היצע - חבל"ז. אבל לפה זה לא מגיע.. וחבל.

הצעה לסוף: חפש ספק שיתן לך הרבה אמפרים ב-12V, כי זה המתח הכי דומיננטי לAMD (וגם לפנטיום 4).

8)

פורסם

לי נשרף HEC 300W :'(

פורסם

גם לי יש את הספק הזה, אבל.. בניגוד לאחרים (שמה שיש להם הוא תמיד הכי טוב, סוס עבודה וכו') אני לא ממליץ עליו בכלל בכלל.

א. הוא הדבר הכי קרוב לגנרי שתקבל.

ב. הביצועים שלו די עלובים, האמת (למשל ב-12V, הוא מוציא 11.6 ואם תעמיס אותו עם מאווררים זה יירד עוד..).

ג. הוא מרעיש (יחסית לספקים איכותיים באמת).

אין מה לעשות, הוא זול וזה נראה בכל כיוון. מכיוון שזה אחד הדברים החשובים במחשב, אני ממליץ על השקעה בספק של ANTEC דווקא ולא ENERMAX שזה רק מדבקה על ספק ג'נרי (בדוק)

בכלל בארץ אין מודעות לענין הזה, אצלנו הכל חפיף. היבואנים מביאים מה הציבור דורש - וזה חפיף. ביונייטד סטייקס למשל, עם ציבור קונים של 250 מליון, יש היצע - חבל"ז. אבל לפה זה לא מגיע.. וחבל.

הצעה לסוף: חפש ספק שיתן לך הרבה אמפרים ב-12V, כי זה המתח הכי דומיננטי לAMD (וגם לפנטיום 4).

8)

אני לא רואה בכלל סיבה להקשיב לך... אתה אומר ש-HEC זה זבל וכל השאר אומרים ש-HEC מעולים {1 מול כולם}

אתה אומר ש-Enermax זה ג'נרי - עוד פעם אתה מדבר שטויות... לא סתם הם נחשבים בין הספקים הכי טובים בעולם,

יש בדיקות שקובעות את זה ולא משתמש כמוך.

ותגובה לזה שנשרף לו הספק: לאנשים גם נשרפו ספקי Enermax, Antec, Vantec ועוד... {אין לי שמות אבל זה בטוח קורה לפעמים}

רוב הסיכויים שהמתח לא היה יציב בבית שלך ויש סיכוי קטן שקבלת ספק דפוק. :)

פורסם

ויותר חשוב הספק גבוה ל-3.3 ו-5 וולט.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל לי יש ספק כוח ג'נרי 300W והוא מצליח להחזיק יפה מאוד 4 מאווררים למארז, שני HD, שני CD וגם ראדון 9500

פורסם

הדיון מוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים