פורסם 2009 בינואר 2216 שנים אהלן,איך יכולים להפסיק את ה LOW ID שאני מקבל על האימיול הנ"ל?אני לא מוצא ממש שיטה...תודה.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מאחורי בתב? אם כן האם הגדרת הפניית פורטים למחשב?תבדוק גם בחומת אש שיש חוק לתוכנה.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר איך אני בודק פורטים של החומת אש המקורית של וינדוס 7? לא הצלחתי למצוא את זה. או את החוקיות של התוכנה (מה זה בדיוק?)meirpolaris אני משתמש באימיול כי הוא נוח לי.ביטורנט בדברים אחרים.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אני מדבר על חוקים שחלים בחומת אש.החומת אש ב 7 היא דומה לויסטה אז אין להיסתבך.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר אני בחורוס של XP קודם..אף פעם לא השתמשתי בויסטה.אז איך אני מגיע לשם?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים http://maximumpcguides.com/windows-vista/add-an-exception-in-the-windows-vista-firewall/
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר 10q 10q 10q אני פשוט פותח את אותם הפורטים שרשומים לי באימיול / תוכנות אחרות שעובדות עליהם?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים זה במידה שחומת האש של הווינדאוס מופעלת ולא מבוטלת? או שאפשר לבטל את החומת אש בלי קשר?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר אני גם חשבתי על לבטל את החומת אש של וינדוס, אין לי מושג איך לעשות את זה אבל אני אשתמש באתר שהביאו כאן אולי יש שם תשובה..
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר אכן, רשום לי שם network firewall אבל אני לא יכול לגעת בשורה הזו, רשום לידה IN כלומר החומת אש פועלת ואין לי מושג איך לבטלה..
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אתה לא צריך לבטל אלא להגדיר נכון. בכל מקרה לפי איך שזה נראה צריך להיות כנראה כפתור turn off למעלה
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר לא אין שם את זה...אצלי זה פשוט מסומן כמו שלך, בלי האפשרויות של TURN ON NOW, פשוט רשום לי שם שזה ON ללא אפשרות כיבוי או משהו מסביב. איזה מעצבן אני לא סובל את החומת אש של הוינדוס..לא משנה מה היא תמיד מעצבנת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.