עבור לתוכן

מחפש דרייברים + בעיית זיהוי לוח

Featured Replies

פורסם

שלום,

התקנתי מע' הפעלה מחדש, אין דרייבר לכ.קול ו-כ.מסך

לפי איידה32, הלוח הוא P4M800-8237R-6A7L6PRAC-00

בחיפוש באינטרנט זה לא מעלה תוצאות מועילות, מיותר לציין שחיפשתי על הלוח עצמו במשך דקות ארוכות אזכור כלשהו לדגם ו/או יצרן, ופשוט לא כתוב כלום

לוח 775 בן 3-4-5 שנים (לא ידוע בדיוק)

תודה!

פורסם

תן בבקשה סקרינשוט מלשונית הmainboard שבתוכנת CPU-Z

אני מהמר על FOXCONN

כמו כן , איזה כרטיס מסך ברשותך ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

אני אשים בערב, לכשאגיע למחשב

בינתיים אציין ששני הכרטיסים (קול+מסך) אם און-בורד

פורסם
  • מחבר
cpuzan2.jpg
פורסם

אחינו,תשתמש בתוכנה שנקראת DRIVER SCANNER תפתור לך את כל בעיות הדרייברים ואפילו תעדכן ישנים.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

את הדרייבר של הכ. קול הצלחתי להתקין וזה עובד, בקובץ של הצ'יפסט אין דרייבר לכרטיס מסך, יש למישהו הצעות?

פורסם
  • מחבר

האם ניתן "לאחזר" דרייברים מתוך מחשב עובד?

טוב, אחרי חיפוש בגוגל ובפורום, לא הצלחתי להבין בצורה חד משמעית האם דבר כזה אפשרי ללא תוכנה

סה"כ נראה לי די פשוט, אם מסתכלים במנהל ההתקנים, רואים רשימה של הקבצים שמרכיבים את אותו דרייבר, אי אפשר פשוט לגבות את הקבצים האלה ולאחר פירמוט פשוט להחזיר אותם למקומותיהם? או שצריך לבנות קובץ inf בעזרת תוכנה כלשהי?

פשוט כשחיפשתי בגוגל אם אפשר לעשות דבר כזה אז במקום לקבל הוראות, קיבלתי מיליון תוכנות שיכולות לעשות את זה, ולך תמצא אחת שעובדת עכשיו

ולפן הפרקטי (קשור לת'רד השני שפתחתי): יש לי שני מחשבים עם לוח אם זהה, איך אני מעביר את הדרייברים מזה שעובד לזה שפורמט?

פורסם

אתה בטוח שיש כרטיס מסך מובנה?

תראה אם יש עוד משהו שכמודפס על הPCB של הלוח שיוכל לעזור (רמז:חיפוש בגוגל).

הנושא שלך אוחד, אין שום צרוך לפתוח דיון נוסף.

את הפרטים של הדרייבר אתה יכול לראות לפי כל התקן ב device manager בלשונית driver ואז details.

פורסם
  • מחבר

בקשר לאיחוד ת'רדים: לא יודע, חשבתי שאם אני אשאל בתוך אותו ת'רד אז תגידו לי שזה נושא נפרד ושאני אפתח ת'רד חדש...

בכולופן,

לא מחובר שום כ.מסך למחשב ללוח האם, ויש עליו יציאת מסך, וכרגע אני עובד עם המסך הזה, אז כן, אני "די" בטוח שיש כ.מסך מובנה ;D

ועברתי כבר על כל הלוח כמה פעמים (עם פנס!), ממש לא מצאתי שם שום כיתוב שיכול להועיל (הכל זה אזכורים של יציאות, כמו PCI, AGP, זכרון, כל מיני דברים שכתובים בקטן, שום דבר שיכול להצביע על זהות הלוח) [מי מייצר לוח כזה לעזאזל!? דמיט...][br]פורסם בתאריך: 23.01.2009 בשעה 14:49:40

את הפרטים של הדרייבר אתה יכול לראות לפי כל התקן ב device manager בלשונית driver ואז details.

כן, תודה, את זה אני יודע (כתבתי שאני יודע שאפשר לצפות בפרטי הדרייבר), השאלה היא האם הקבצים האלה מספיקים כדי להתקין את הדרייבר מחדש על התקנה נקיה של חלונות או שצריך עוד משהו?

פורסם

הם אמורים להספיק ברמת מערכת הדרייברים אבל ללא תוכנות צד ג'.

פורסם
  • מחבר

נו, זה מעולה! (אני שונא תוכנות צד ג')

אז איך אני עושה את ההעברה? הרי אין שם קובץ inf, אז אחרי שגיביתי את הקבצים, איך אני אומר למחשב "הנה, הדרייבר שלך נמצא פה"? איך אני מתקין את הדרייברים מחדש?

פורסם

DriverDetails.gif

פשוט לקחת אותו מהמיקום שלו כמו בתמונה שבדוגמא.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אז איך אני מתקין אותו מחדש במערכת החדשה? פשוט מעתיק אותו חזרה לאותו מיקום? כי בלי קובץ inf אי אפשר להתקין דרייבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים