פורסם 2009 בינואר 2216 שנים איזה מעבד באיזה מעבד ובאיזה לוח אם?יש לוחות אם שדורשים עדכון ביוס כדי לתמוך במעבדים מוסיימים.מבחינת מערכת ההפעלה אין צורך לשנות כלום.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים הלוח תומך במעבד הנ''ל וביכלל במעבדי 45 NMלא תהייה בעיה , רק החלף בזהירות!בהצלחה
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים אם אני לא טועה אתה צריך להגדיר את מהירות המעבד .שאפסתי את הלוח אם (ע"י הוצאת הסוללה..) , הייתי אמור להכניס את מהירות המעבד .אני חושב שזה תקף גם לגבי המעבד .וגם ששאלתי אם אני מרכיב מחשב חדש , אמרו לי שזה הדבר היחיד שצריך לשנות .
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים המערכת מזהה את סוג המעבד וקובעת את התדר לבד.במקרים קיצוניים צריך לאפס ביוס ע''י הוצאת סוללה למספר שניות.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים זה יקבע את התדר לבד , אבל שהוא ירצה לעלות יופיע לו הודעת ארור שהוא צריך ללחוץ F1 , וזה דיי מעצבן אפשר לסדר את זה גם דרך הוינדוס .
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים בהמון מקרים הוצאתה הסוללה תאפס רק את התאריך והשעה.וחוץ מזה בשביל מה ללכת בעקיפין כשאפשר פשוט להכנס לביוס ולבחור באיפוס הביוס?ואם כבר פותחים את המארז אז יש ג'אמפר ייעודי שמאפס את הביוס ואין צורך כלל להוציא בטריה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.