פורסם 2009 בינואר 2116 שנים אהלן, לא מזמן הודעתי שהתחדשתי במכשיר הנ"ל, אח יש לי אחים שאוהבים אותי יותר מדי אז כאות תודה הם שברו לי את המסך של ה PSP. עלי לציין שהמסך הפנימי שלו נהרס כלומר ה LCD. מישהו יודע כמה עולה לתקן דבר כזה? לבנתיים אני לא מוצא משהו מיוחד באינטרנט חוץ מכמה אנשים לא כדאיים כלומר פרטיים. תודה
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים עזובתך ממעבדות זה דבר ראשון, קנה מסך תקין ב-ebay, כמו זה לדוגמא : http://cgi.ebay.com/NEW-Sharp-LCD-Screen-fit-PSP-2000-Slim-Backlight_W0QQitemZ320327996584QQcmdZViewItem#ShippingPayment החיבור ממה שאני רואה ממש פשוט, כמו מקלדת בלפטופ.. קח מברג מתאים, תפרק, תרכיב וסגור, אין יותר פשוט מזה. לא כזה זול אבל גם לא מי יודע מה יקר...
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים לדעתי זה הרעיון הכי טוב אבל תחפש מסך שיעלה פחות מ 50$ של יהיו לך בעיות במכס... אני עושה ככה בפלאפונים
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר סבבה תודה רבה לכם אבל לא עדיף מקום בטוח כמו חנות כלשהי? אף פעם לאקניתי מ EBAY וזה קצת מפחיד אותי העניין. למרות שלדוד שלי היו פאדיחות אבל הוא קיבל את המוצרים שלו במקום לאחר מכן...
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים מחבר תודה על ההודעה אבל לבסוף המכשיר נשלח לתיקון וסודר חזרה.. לפני חודש היה אטרקטיבי חח תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.