עבור לתוכן

יש לי סמי הזיה בסוללות? (K200D לא יודעת לקרוא סוללות)

Featured Replies

פורסם

הK200D שלי הזויה במיוחד לאחרונה. אני משתמש בסוללות של GP 2700mah, והיא כל הזמן מתעקשת לא להסכים איתי לגבי האם הן טעונות או לא.

היום טענתי סוללות למלואן כדי להחליף את הסוללות המשומשות (שבוע של צילומים בקטנה) שהמצלמה הראתה כריקות. כשהכנסתי את הסוללות הטעונות, הוא מיד אמר לי שהן ריקות. כשהחזרתי את הסוללות המשומשות, הוא אמר לי שהן מלאות.

WTF?

פורסם

כן גם לי הוא עושה את זה.

כמו לדוגמא שהפלאש פתוח הוא מראה חצי, ושאני סוגר אז פתאום מלא

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שלפעמים היא לא מוכנה לעבוד למרות שיש לי סוללות מלאות לחלוטין. איך אני פותר את הבעיה הזו?

פורסם

זו לא תופעה נדירה עם סוללות ניקל-מטאל מהסוג הישן (עם פריקה עצמית מהירה). הפתרון המקובל הוא לעבור לסוללות Eneloop של סאניו, או לפחות ל-GP ReCyko. דיון מעניין בנושא תוכלו לקרוא כאן.

פורסם
  • מחבר

אז זו לא אשמת הסוללות?

זנות, עד שקניתי לעצמי שני סטים של סוללות ומטען מהיר..

אי אפשר במקרה להטעין ReCyko במטען GP רגיל?

ויש עדיפות למטען מהיר של סאניו לEneloop או שזה לא קריטי? (תמליץ לי גם על מטען P: )

פורסם

יש לי את הבעיה הזאת כאמור, ויש לי ReCyko

פורסם

אז זו לא אשמת הסוללות?

קשה לדעת בוודאות. הסוללות עבדו כמו שצריך קודם?

זנות, עד שקניתי לעצמי שני סטים של סוללות ומטען מהיר..

תוכל להשתמש בהן ביחד עם פלאש חיצוני או התקנים אחרים שמשתמשים בסוללות AA, אבל זה באמת מבאס. מעניין מה הסיבה שחלק מהמשתמשים לא נתקלים בבעיה וחלק כן. אולי מדובר בגירסת קושחה שונה, סוג מטען שונה, או משהו אחר. נסה לשאול בפורומים של משתמשי פנטקס.

אי אפשר במקרה להטעין ReCyko במטען GP רגיל?

אפשר.

ויש עדיפות למטען מהיר של סאניו לEneloop או שזה לא קריטי? (תמליץ לי גם על מטען P: )

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386363.msg3320367#msg3320367

פורסם

לפי המדידות שבת'רד, כן. הן יותר טובות.

פורסם
  • מחבר

תוכל להשתמש בהן ביחד עם פלאש חיצוני או התקנים אחרים שמשתמשים בסוללות AA, אבל זה באמת מבאס. מעניין מה הסיבה שחלק מהמשתמשים לא נתקלים בבעיה וחלק כן. אולי מדובר בגירסת קושחה שונה, סוג מטען שונה, או משהו אחר. נסה לשאול בפורומים של משתמשי פנטקס.

אני בקושי יכול להרשדות לעצמי עוד סוללות, אז פלאש? P:

פורסם

לפי המדידות שבת'רד, כן. הן יותר טובות.

ויש סיבה להשקיע במטען כמו שכתוב שם ה-BC700 על פני המטען המקורי של הסאניו האלה?

פורסם

אני לא מכיר את המטענים של סאניו, אבל קשה לי להאמין שהם יכולים להתחרות ב-BC700.

פורסם
  • מחבר

קניתי לעצמי סט כזה: http://www.amilo.cz/products_pictures/GP%20RECYKO.JPG

אני מתכנן גם לקנות רבעייה של Eneloop ואז הGP יהיו הספייר שלי וככה אני יוצא בסדר.

עכשיו תהייה בעיה להטעין את הEneloop עם המטען של הGP?

פורסם

למיטב ידיעתי לא צריכה להיות בעיה, אבל אני יכול להגיד לך מניסיון שטעינה של סוללות GP 2700 במטען של GP הביאה אותן לאחר תקופה מסויימת למצב כמעט בלתי שמיש. פעולת Refresh ע"י ה-BC700 החזיר אותן לתפקוד מלא. מאז שיש לי את ה-BC700 אני לא נוגע יותר במטענים של GP (יש לי כמה כאלה - מטען של 1/4 שעה, של 8 שעות ועוד מטענים עם זמני טעינה ארוכים יותר).

פורסם
  • מחבר

העניין זה שלהזמין את הBC700 קצת גדול עלי כרגע.

בעתיד אני אדאג שיהיה לי אחד, מן הסתם, כשאני אוכל להרשות לעצמי להרחיב קצת את התחביב הזה שלי (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים