עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט שהוצע לי

Featured Replies

פורסם

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX

כמות: 1

מחיר: ¤1034

קירור למעבד: OCZ Vendetta - במלאי

מחיר: ¤116

לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי

מחיר: ¤459

מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - במלאי

מחיר: ¤313

קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball Bearing 18dba 36CFM - במלאי

כמות: 2

מחיר: ¤35

ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי

מחיר: ¤481

זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי

מחיר: ¤279

קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS

מחיר: ¤398

כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאי

מחיר: ¤1185

כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

מחיר: ¤135

הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

מחיר: ¤75 סה"כ: ¤4547

יתוכנן אוברקלוק

ואיך זרימת האוויר במארז טובה?

פורסם

לא הייתי ממליץ לך על המאווררים הללו תבחר 120 ממ של SCYTHE

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי בקירור למארז עכשיו תיקנתי.

פורסם

הממ נראה לי שיצא קצת יקר יחסית לחלקים.. בכ"מ תשים לב שמוצע לך מעבד BOX שאומר שמגיע איתו מאוורר של החברה ואתה קונה גם קירור ככה שאין טעם בזה, אז תקנה מעבד שהוא ללא מאוורר (OEM אם אנלא טועה - נראה לי יש לזה שם אחר באינטל). סה"כ מפרט חביב.

פורסם

הבחור מעלי צודק תקח מעבד בגרסת TRAY לא ב-BOX כי BOX מגיע עם קירור ואתה כבר לקחת קירור צד שלישי.

חוץ מזה המחיר של המעבד קצת מוגזם לטעמי.

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה את ה-OEM בגלל שחייבת להיות עליו מדבקה וזה מפריע להוצאת החום החוצה, בגלל זה לא הזמנתי והמוכר אמר לי שהוא לא טוב באוברקלוק!

המוכר הוא xtract הוא נמצא בפורום...

פורסם

לא ממש הבנתי את הקטע של המדבקה :S

לגבי הוצאת חום.. הרי קירור צד שלישי מגיע עם משכה טרמית והכל.. אמור להיות בסדר

פורסם
אני לא קונה את ה-OEM בגלל שחייבת להיות עליו מדבקה וזה מפריע להוצאת החום החוצה, בגלל זה לא הזמנתי והמוכר אמר לי שהוא לא טוב באוברקלוק!

לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון ??? ???

מה השינושים? מה גודל המסך?

פורסם

חבר יקר שלום!

כמה דברים, תבנה את המחשב שלך נכון, אתה לוקח מעבד Q6600 שהוא התחתית של סדרת ה-Q ו"מתהדר" בתדר באס של 800 (אינטל כבר מזמן הבינו שזה טעות) מכניס אותו ללוח שלא יבייש איזה מעבד מסידרה Q8XXX, כ.מסך ממש סבבה רק שעדיף לך SAPPHIRE כי הקירור של PALIT לא כזה טוב כמו של SAPPHIRE (למרות שהכרטיסים אותו דבר ולאחרונה PALIT ממש השתפרו, אני אגיד לך עוד דבר - המעבד הוא גורם פחות משפיע ולכן מקום די נחמד לחסוך (AMD בשילוב עם איזה לוח רציני יחסכו לך כסף ותקבל תמורה טובה) וכן לך על כפול ליבה במקום הQ6600 הספציפי (מהיר יותר).

וכן גם אני חושב שלמערכת הנ"ל המחיר טיפה גבוהה (דרך אגב גם ספק זה טיפה יותר מדיי בשביל כזאת מערכת, לך על TT 450 עם A.PFC ותראה שיש לך עוד עודף לבלות בשישי בערב)

בנוסף לכ.מסך PALIT יש שנתיים אחריות ולSAPPHIRE שלוש שנות אחריות - עוד סיבה להוסיף את ההפרש הזעום

פורסם
  • מחבר

יש על המעבד מדבקה של דגם או משהו שאסור להוריד, כי אחריי זה זה ייחשב כזיוף או משהו כזה.

והמדבקה מפריעה למעבד (הוא מתקרר פחות). וגם הוא אמר שזה מפריע לאוברקלוק, משהו כזה.

אני מעדיף q6600, ואני לא חשוב שזאת טעות... כי אני הולך לעשות דברים כבדים עם המחשב, אז אני מעדיף להשאיר אותו!

"מכניס אותו ללוח שלא יבייש איזה מעבד מסידרה Q8XXX" למה התכוונת?

פורסם

אוי, כמה שהפורום הזה הידרדר.

בוא נתחיל מזה שתציין את השימושים, במפורט... (כולל את רזולוצית המסך שעליו תשחק).

וכדאי שנמשיך בזה שלא תקשיב למה שאמרו כאן עד עכשיו.

פורסם
  • מחבר

באמת הידרדר, כי לא הבנתי מה הם אמרו כמעט, שום דבר לא היה פה הגיוני.

אוקיי הוא יהיה למשחקים, תוכנות כבדות וכו'. בעיקר משחקים ותוכנות כבדות.

פורסם

יש על המעבד מדבקה של דגם או משהו שאסור להוריד, כי אחריי זה זה ייחשב כזיוף או משהו כזה.

והמדבקה מפריעה למעבד (הוא מתקרר פחות). וגם הוא אמר שזה מפריע לאוברקלוק, משהו כזה.

אני מעדיף q6600, ואני לא חשוב שזאת טעות... כי אני הולך לעשות דברים כבדים עם המחשב, אז אני מעדיף להשאיר אותו!

"מכניס אותו ללוח שלא יבייש איזה מעבד מסידרה Q8XXX" למה התכוונת?

מקובל,

אך דבר אחד התכוונתי לסידרה Q8000 על שני מעבדיה, לאיזה דברים כבדים אתה מתכוון? עריכת סרטים?

לגבי המדבקה, זה לא הדגם אלה כנראה הבר-קוד של היבואן - הורדת הבר קוד תפיג את אחריותו - אך רק שתדע - אולי ואני מדגיש אולי זה יפריע במצב אוברקלוק אך תרכוש משחה איכותית (ARCTIC SILVER למשל) זה יעזור.

פורסם

כן אבל אתה יכול לפרט קצת יותר?

למשל: מה גודל המסך שלך?

באיזה תוכנות מדובר? ומה רמת השימוש שלך ואיזה פעולות עיקריות אתה מבצע עם התוכנות האלו גם יעזור אם תרשום

פורסם
  • מחבר

כן אבל אתה יכול לפרט קצת יותר?

למשל: מה גודל המסך שלך?

באיזה תוכנות מדובר? ומה רמת השימוש שלך ואיזה פעולות עיקריות אתה מבצע עם התוכנות האלו גם יעזור אם תרשום

גודל המסך 22 אינץ'

תוכנות אני לא אפרט, אבל תוכנות כבדות. וגם למשחקים שיצאו אולי יהיה שימוש ב4 ליבות ויש כבר משחק כזה (gta iv)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים