עבור לתוכן

התייעצות: האם להחליף ספק Corsair לספק של Hec

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

הנה המפרט של המחשב שלי:

Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a

2GB Kingston Value

HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E

640GB 7200RPM, 32MB, SATA II

DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

TEMPEST (No PSU)

W2284F 22'' LCD 2ms 1:30,000 DVI WideScreen

במפרט הזה היה כלול ספק: Corsair VX 550W Series Active PFC 12cm Fan PSU

היום יצר איתי קשר נציג חברת המחשבים (KSP) והודיע לי שאין ברשותם את הספק הנ"ל וכל זה לאחר שעברו 9 ימי עבודה (כשהם מתחייבים על 7), ושהם מוכנים להחליף לי אותו לספק זהה של חברת HEC שכן ספק Corsair כמו שהזמנתי יהיה זמין רק בעוד שבועיים...

הייתי מעוניין להתייעץ איתכם לגביי מספר דברים:

1. האם הספק Corsair שהוצע לי בהתחלה היה מחזיק את המפרט הנ"ל?

2. כדאי להחליף את הספק ל-HEC?

אשמח לקבל תשובות והערות.

תודה רבה!

פורסם

1.מוזר כי אני לא רואה את הספק שהוצע לך מלכתחילה באתר שלהם בכלל וכן, הוא בהחלט היה מחזיק ת'מערכת.

2. זה הספק שהם מציעים עכשיו ? :

Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular‎

3. נראה לי שבעקבות עוגמת הנפש יש בהחלט מקום לדרוש את זה:

PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan‎

הוא עולה שם 505 ש"ח והאלטרנטיבה שהציעו לך עולה 465 ש"ח .

פורסם

אל תתפשר - מגיע לך פיצוי !

פורסם
  • מחבר

3. נראה לי שבעקבות עוגמת הנפש יש בהחלט מקום לדרוש את זה:

PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan‎

הוא עולה שם 505 ש"ח והאלטרנטיבה שהציעו לך עולה 465 ש"ח .

למען האמת אני לא מכיר את סוג הספק שהצעת, תוכל להגיד לי אם הוא יותר טוב מה-Corsair שבחרתי?

תודה.

פורסם

הפרו 525 טוב יותר מה VX550. בהחלט אופציה מצויינת.

פורסם

למען האמת אני לא מכיר את סוג הספק שהצעת, תוכל להגיד לי אם הוא יותר טוב מה-Corsair שבחרתי?

תודה.

עד כמה שאני יודע, יותר חזק, יותר שקט. מאוד מומלץ בטווח המחירים שלו. אל תשכח לעדכן אותנו! מאוד מעניין מה יצא בסוף, במיוחד כי מדובר ב KSP.

פורסם
  • מחבר

עדכון קצר...

ניסיתי לתפוס אותם בטלפון יותר משעתיים עד שענה לי מישהו והבטיח שיחזור אליי (מה שלא קרה), התקשרתי אליהם ואז התחילו לספר לי שבגלל "ראש השנה" כל המשלוחים של Corsair מתעכבים אז אמרתי להם שאני רוצה את הספק שהצעת לי והם דרשו תוספת של ההפרש.

לא הסכמתי לשלם את ההפרש שכן הם כבר חרגו ביומיים מיום אספקת המחשב וביקשתי לבטל את העסקה, ואז הוא מודיע לי שאם אני מבטל את העסקה אני צריך לשלם קנס של 200 ש"ח.

מעולם לא תיארתי לעצמי שכזה בלאגן יכול להיות בגלל מחשב, וזה אחרי שחיפשתי רשת מחשבים ולא איזה חנות בסוף העולם.

עכשיו אני צריך לראות איך אני מוציא מהם את הכסף שלי >:(

פורסם

תשלם להם 200

תלך לבית משפט לתביעות קטנות ותדרוש 1000 על הפרת הסכם.

* רק לפני שאתה עושה את זה אם אתה מעוניין בכלל - 7 ימי עסקים לא כוללים שישי שבת - תבדוק את זה

פורסם
  • מחבר

הם הודיעו לי באיחור של יומיים (מתאריך האספקה המקורי) שהספק לא יהיה מורכב ושאני יחליף אותו ל-HEC

עברו מאז ההזמנה שלי 9 ימי עבודה ועד כה לא קיבלתי את המחשב!

תודה לכולכם על העזרה.

פורסם

לפי מה שאתה אומר הם נותנים לך 2 אופציות:

1. קח את הספק שאנחנו מחליטים.

2. חכה שבועיים למחשב.

לא נראה לי סביר להעמיד אותך במקום הזה אבל השאלה מה החוק אומר. אנחנו יכולים לברבר פה עד מחר על מה מגיע לך ואיזה רפשים שהם אבל יכול להיות שע"פ חוק , מותר להם להציע לך אלטרנטיבה באותו סדר גדול ולצאת מזה .

אני מקווה שיהיו פה אנשים שמבינים בזה ויסבירו לך (וגם לי) מה באמת מגיע או לא מגיע לך.

אם הסיבה לביטול העסקה היא החשש שתקבל מוצר פחות טוב אז לא כדאי לבטל כי ההפרשים מזעריים לחלוטין.

אם אתה מבטל בגלל כל המסביב - לגיטימי לגמרי .

נ.ב

האבסורד הוא שאם תמתין שבועיים למחשב זה בכל מקרה יהייה מצב שיגרור תביעה או דרישה הגיונית לפיצוי ממש רציני . ואז מה הטיעון שלהם יהיה? "הצענו מוצר אחר"? לא נראה לי שאתה חייב לקבל את זה. מבחינתי - שיקנו מחנות אחרת ויספקו לי ת'מוצר. זה לא שאין להשיג את זה בארץ.

כל הסיפור הזה מסריח, הלוואי שמישהו ידפוק אותם כמו שצריך כבר.

פורסם

ברגע שהחנות לא מסוגלת לספק בדיוק מה שהזמנת בתקופת ההתחייבות שרשומה בתקנון שלהם, אתה זכאי לקבל את -כל- הכסף חזרה, אין להם זכות לקחת אגורה.

תתקשר אליהם ותצהיר בפניהם שאתה מודע לזכויות שלך, ואין לך בעיה להגיע עם זה לבימ"ש לתביעות קטנות, ושהם יאלצו להחזיר לך את הכסף+הוצאות משפט+שכר יום עבודה להורה שמייצג אותך בבימ"ש+עוגמת נפש/כל דבר אחר שתמציא.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה לכולם!

הנה המשך העדכון וסיום הפרשה...

הגעתי לסניף שלהם והבהרתי להם שאני רוצה לבטל את העסקה ולקבל את מלא התשלום ויהי מה, בהתחלה הם ניסו להסביר שהספק שהיה מיועד למחשב שלי ככול הנראה נמכר ללקוח כפריט יחיד ואותו מוכר "לא ידע" שהחלק הזה מיועד למחשב שלי.

לא היה להם הסבר למה תאריך האספקה לא היה בזמן (איחור של יומיים) ולמה אף אחד לא טרח לעדכן אותי שישנו עיכוב.

כשאתמול בערב התקשרתי לסניף שלהם ענה לי מישהו שהזדהה כמנהל הסניף והבהיר לי בשפת עבריינית שאין מה לעשות שילמת כבר...ועכשיו יש לך 3 אופציות:

1. לבטל עסקה ולשלם 200 ש"ח

2. לקחת את הספק HEC

3. להוסיף 70 ש"ח ולקבל את הספק שהצעתם.

כשהגעתי היום לסניף ביקשתי לראות מי זה הבחור עם הפה הגדול ומתברר שהבחור שהזדהה אתמול בטלפון כ-מנהל הסניף הוא בכלל "עובד זמני".

בקיצור...קיבלתי את כל הכסף בחזרה כולל הריבית עד השקל האחרון.

שוב אני רוצה להודות לכולם על העזרה והתמיכה!

סופ"ש טוב לכולם

8)

פורסם

קודם כל אני שמח בשבילך שהצלחת לבטל בלי לצאת בנזק. מצד שני אני עצוב שאני צריך להיות שמח על דבר כזה.

האופן שבו אנו אמורים להתכל על הדברים:

הזמנת מחשב, הובטח לך זמן לקבלת המוצר. גם לא קיבלת אותו, גם עוגמת נפש בטלפון ובכללי גם בסוף נאלצת לבטל ובסוף לא קיבלת אפילו פיצוי של סוכריה על מקל. מרגיז.

פורסם

כל הכבוד :xyxthumbs:

לפחות החזירו לך את כל הכסף בלי בעיות ומשפטים... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים