עבור לתוכן

ספק לכרטיס מסך HD 3850 256MB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש.

אני צריך הצעה לספק זול כי שלי הוא 250W LOL

המערכת שלי היא כזאת:

P4 521 2800MHZ PRESCOTT 1MB CACHE

MB GIGABYTE 8I945PL-G

2XDDR 2 667 SAMSUNG 1GB

ASUS 6200 TB 64-256MB

PSU NO NAME 250W

HD SATA 160GB

DVDWR

קיצר זהו... עכשיו בבדיקה מאתר http://extreme.outervision.com/PSUEngine

המערכת שלי צורכת בPEAK 319W עם 20% של התיישנות של הקונדיצתורים.

עם כרטיס מסך שאני רוצה לקנות המחשבון נותן לי 363W עם TDP 100% וLOAD 100% וCapacitor Aging 20%

עכשיו הכרטיס הוא או PALIT HD 3850 256MB

או כזה של SAPPHIRE.

השאלה שלי איזה ספק לקנות כי אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף.. את האמת כבר חשבתי לא לשדרג את המערכת בגלל שצריך לקנות עוד ספק.

באתר של SAPPHIRE ממליציםעל ספק 450W עם 30A ואני ראיתי אנשים שכתבו באינטרנט שעובדים עם הכרטיס עם ספק של NONAME 350W...

אני חייב לציין שאין לי מושג בכלל בספקים חשבתי סתם לקנות ספק מKSP ב65 שח Gold 480W 12cm Fan

מה אתם חושבים המערכת תחזיק אותו בסדר? אני לא מתכוון לעשות OC.

תודה מראש. מצטער על החפירה.

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

לדעתי הספק יחזיק

גם אם הוא ג'נרי הוא יחזיק

אבל יש המון בעיות עם הספקים האלו

אתה יכול לראות בסטיקי של פורום "מארזים וספקים" (משהו כזה כבר שכחתי ת'שם של הפורום)

למה בדיוק לא שווה לך לקנות ספקים כאילו אבל זו בחירה שלך

פורסם
  • מחבר

רוצה לשמוע עוד דעה.. אם אפשר...

כי כבר נשבר לי מלחכות ולהיות בערפל (לקנות או לא לקנות)

תודה מראש. =)

פורסם

אל תקנה את הגנרי כי

מה התקציב הריאלי שלך והאם אתה חייב לקנות ב KSP?

פורסם
  • מחבר

את כל הסיבות לכך שלא כדאי ג'נרי אני יודע.

התקציב היה עד 300ש"ח את האמת לכרטיס מסך מכיוון שקפצתי מדרגה והלכתי על ה3850 אני צריך גם ספק יותר טוב.

עכשיו עד כמה שאתה מבין אני כבר עברתי את התקציב אז אני מנסה לחסוך על הספק שהוא פחות חשוב כי המערכת עצמה עבדה על ספק גנרי 250W.

אם יש איזה ספק עד 100 לדוגמא או משהו הסביבה הזאת אולי אני אוכל להרשות לעצמי פשוט אני סטודנט וכרגע גם לא עובד.

בעיקרון מה שרציתי לדעת האם הספק הזה יספיק לכ. מסך כי כתוב באתר שלהם שמומלץ 450W עם 30A (האמפראז' זה לא באתר שלהם סתם ראיתי באינטרנט)

בעיקרון בראנד עם הספק כזה יעלה לא פחות מ 400שח אלא אם לקנות איזה HEC שהם גם לא כל כך זולים.

בעקרון תאמת אני חושב ככה שאם אני צריך לקנות ספק חדש שעולה מעל 100שחי עדיף לי בכלל לא לעשות את השידרוג.

מה אתה חושב? כדאי ספק גנרי לא כדאי... כי אני רואה הרבה חנויות מחשבים מוכרים מערכות הרבה יותר מסיביות משלי עם כרטיסים זוללנים עם גנרי...

וואלה לא יודע כבר מה לעשות כי די נמאס לי העניין הזה :-) כבר שבוע שאני באטרפ אחרי הכ. מסך ותקוע בגלל הספק :-(.

מה אתם אומרים (בעתיד אני לא מתכוון לשדרג יותר את המחשב כי תכלס כבר אין לאן יותר.)

נ.ב בקשר לKSP אני לקוח שלהם כבר מעל 9 שנים נראה לי ... עוד אז שהיה שירות טוב כשהיה רק מחסן לוגיסטי בחיפה...

מכיר את כל הבעיות של אחריות וכו' שלהם.. ולא אני לא חייב לקנות שם.. פשוט שם הכי זול וגם "480W" ואחרים יותר יקרים וגם 350-400. אם יש הצעה למקום אחר אשמח.

בתודה מראש.

פורסם
  • מחבר

אפילו לא יודע מה לעשות.... ההוצאה כבר מגיע ל500ש"ח וממש לא בא לי להשקיע סכום כזה על מחשב שאני צריך אותו פחות מ10 חודשים....

חשבתי אולי לקנות בכל מקרה את הגנרי לראות אם הוא עובד בסדר אם לא למכור ולקנות אז משהו נורמאלי...

מה אתם אומרים כדאי לנסות טריק כזה???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים