עבור לתוכן

ViewSonic VG500 - צריך עזרה דחוף.

Featured Replies

פורסם

היי... אני צריך עזרה ממי שמבין טוב במסכי LCD... הזמנתי P90F 19" שהתגלת בו בעיה...

בקיצר אני יוכל לקבל מסך 19" P95F+ רק בעוד חודש... ואין מצב...

אני לא בא לעשות השוואה בין המסכים אני רק רוצה לדעת אם שווה לי לקחת

ViewSonic VG500

Cotrast 400:1

Response Time: 16ms.

Pancel Surface: Anti-glare

Frequency Fh:30~62kHz, Fv:50~75 Hz

VGA up to 1024x768 non-interlaced

Consumption 30W (max)

Brightness 250 cd/m² (typ)

Humidity 1090% (non-condensing)

Meets TCO'99 and ENERGY STAR® standards.

Three-year limited warranty on parts, labor and backlight.

Auto image adjust, contrast, brightness, color adjust (9300K, 6500K-default, user color), information (mode, model number, serial number), manual image adjust (H. size, H. position, V. position, fine tune, sharpness), audio (volume, mute), setup menu (language, resolution notice, OSD position, OSD timeout), memory recall

מה אתה אומרים?

ושוב אני חוזר אני לא משווה ל-CRT 19" שאני יכול לקבל... אני פשוט שואל אם ה-LCD הזה טוב..

תודה מראש,

מתן.

פורסם

נראה טוב, אבל לך תריץ משחקים ותראה בעיניים.

וכמה הוא עולה?

כמה אינץ' הוא?

פורסם
  • מחבר

מבחינת משחקים הוא אמור להיות מעולה אפילו שהוא LCD... יש לו זמן תגובה של 16ms שזה הכי נמוך שיש היום במסכי LCD...

הוא בגודל של 15" ב-CRT הוא שווה 16" {נצפה} ככה שזה בול כמו CRT 17" כי CRT17" מה שנצפה בו זה 16"...

פורסם

BS,הגודל הנצפה של LCD '15 הוא,תאמין או לא,15'.

לעומת זאת הגודל של מסך CRT '17 הוא 16' של שטח נראה.

מה שאומר שאם אתה תבחר אותו,אתה תפסיד כמעט 9 ס"מ של מסך לעומת ה-P95f+.

פורסם
  • מחבר

עדכון: בסוף החלטתי לחכות ל-P95F+ המדהים... אני חייב רזולוציות גבוהות {וה-P95F+ עושה 2048X1536 אבל לא צריך להגזים.. אני לא ישתמש בכאלו רזולוציות} אז תודה לכל מי שעזר {וגם למי שלא ;)} ונחכה למסך גדול... כי אני מפחד ללכת על LCD...

אם כבר LCD אז איזה 17"... ובקשר לזה שהם קטנים... בדגם הזה 15" נצפה ולא כל המסך... ויש מסכים שמוסיפים להם 2 ויש שמורידים

1... תלוי בדגם...

:)

פורסם

כמה הוא אמור היה לעלות לך???

פורסם
  • מחבר

ה-P95F+ שקניתי את המחשב עלה 1950ש"ח והיום הוא עולה 1850ש"ח בערך...

וה-P90F עלה לי לפני חודש 1880ש"ח... לא מייבאים אותו יותר לארץ מסיבות שאני לא יודע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים