פורסם 2009 בינואר 2416 שנים 800DPI?בטח שצריךאלא אם כן אתה משחק על מסך 17"נראה אותך מזיז עכבר עם 800DPI על מסך 24" בלי להרים את העכבר כמה פעמים.מזה הקישקוש הזה ? שמעת על להעלות SENS ?
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים 800DPI? בטח שצריך אלא אם כן אתה משחק על מסך 17" נראה אותך מזיז עכבר עם 800DPI על מסך 24" בלי להרים את העכבר כמה פעמים. או שפשוט תעלה רגישות בדרייבר? :
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מזה הקישקוש הזה ? שמעת על להעלות SENS ? מה אתה אידיוט או שאתה עושה את עצמך?תקרא את כל הת'רד!בעיות בהבנת הנקרא. רק בריאות!mX518>G5דוגרי,אתה לא צריך יותר מ800 :-\800DPI?בטח שצריךאלא אם כן אתה משחק על מסך 17"נראה אותך מזיז עכבר עם 800DPI על מסך 24" בלי להרים את העכבר כמה פעמים.רונלדו,מה זה לעלות מהירות בדרייבר... איזה דרייבר? אתה מתכוון לעלות מהירות בווינדוס?זה מוריד דיוק.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מה אתה אידיוט או שאתה עושה את עצמך?תקרא את כל הת'רד!בעיות בהבנת הנקרא. רק בריאות!רונלדו,מה זה לעלות מהירות בדרייבר... איזה דרייבר? אתה מתכוון לעלות מהירות בווינדוס?זה מוריד דיוק.חחח אני מודע לכך שזה מוריד דיוק ואם אני לא טועה אני זה שאמרתי לך את זה.התכוונתי להתאמת רגישות דרך הדרייבר שלא קשורה בכלל לרגישות של ה-WINDOWS, וגם לא ל-DPI. אם אני זוכר נכון ואני דיי בטוח שכן, הייתה אפשרות כזאת גם ב-G5 וב-MX518.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.