עבור לתוכן

מארז + ספק ב-700-750 ש"ח למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מרכיב מפרט חדש ומחפש מארז וספק.

מבחינת צריכת חשמל: המפרט יהיה מבוסס כנראה על E8400 עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך שעדיין לא ברור איזה, אבל כנראה משהו מהסביבה של 4830 HD (מסך קטן וישן).

מבחינת דרישות מהמארז: שחור, בלי חלונות\לדים\תאורה ורצוי עם פאנל עליון. אני לא חובב דלתות גדול (הדלת של המארז הקודם נשברה אחרי שלושה ימים) אז רצוי שבלי. ברור שהוא צריך להיות עם סרקולציה טובה ככל האפשר (לטובת OC) ושקט יחסית למרות שהמחשב נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה.

התקציב גמיש - משהו כמו 700-750 שקל. למישהו יש הצעות וכיוונים למחשבה?

ד"א, שאלה נוספת: בפעם האחרונה שקניתי מארז, הוא הגיע בלי מאווררים בכלל (והיה צריך להוסיף). איך זה כיום?

תודה רבה!

פורסם

CM 690

או אנטק 300 , יהיה מעולה בישבילך..

מאוררים היטב ותוכל גם להוסיף מאוררים במידה והטמפ' תהייה גבוהה מהרגיל..

בקשר לספק , ברגע שיהיה לך כרטיס מסך

נוכל להמליץ על ספק

(כרטיס מסך הוא פקטור וחשבון רציני בעת בחירת ספק מתאים)

פורסם
  • מחבר

נדמה לי או שיש לו מאוורר עם לד כחול מקדימה? ???

לגבי הספק - 425W נשמע לי קצת מעט - היום על מחשב ישן בהרבה יש לי 420W - זה יספיק למערכת מודרנית (נניח שהכרטיס מסך הוא HD 4850 או מקבילה שלו)?

פורסם

כן יש מאורר עם לד כחול

אזמה?

425 ספק כזה זה ביכלל לא קצת

הוא יחזיק 4850 ממש ממש בכיף ובלי להיתאמץ!

פורסם

מערכת כמו שאתה מתאר מצריכה ספק איכותי, אבל גם אין צורך להשתולל.

מארזים כמו: HEC 6A21 או 534 של COOLERMASTER יעשו את העבודה.

לגבי ספק: HEC 500W כבר יהיה מספיק בהחלט, או 450W החדש של ENERMAX.

ה690 הוא כבר מעל ומעבר לדרישות וכנ"ל גם ה425 PRO של ENERMAX, שמומלצים מאד, אבל למחשב כמו שאתה מתאר הם קצת בזבוז כסף.

פורסם
  • מחבר

הרגת אותי עכשיו עם ה-HEC 6A21. איך זה בדיוק עונה על הדרישה של שחור?

לגבי ה-534 - הוא לא נראה כל כך טוב והחלק הפנימי שלו הרבה פחות מרשים. הפאנל שלו תחתון שזה חסרון מבחינתי ומבחינת מחיר הוא עולה 30 שקל פחות מה-690 שנראה טוב חוץ מהלד מקדימה. מה שאהבתי ב-690 זה העובדה ששמים את הספק למטה - נראה לי הרבה יותר פרקטי ועם מאורר טוב למעלה הסרקולציה במארז תהיה טובה בהרבה (מבחינת סילוק חום). האנטק 300 נראה סבבה אבל הגישה לכוננים הקשיחים קצת לא נוחה.

אם אני מחפש משהו עם דלת - זה משנה את התמונה? יש ספקים אחרים ששווה להסתכל עליהם?

כן יש מאורר עם לד כחול

אזמה?

425 ספק כזה זה ביכלל לא קצת

הוא יחזיק 4850 ממש ממש בכיף ובלי להיתאמץ!

אני לא כל כך רוצה שהמחשב יאיר מכוון שהוא דולק כל הזמן ונמצא בחדר עבודה. יש אופציה לכבות את האור?

לגבי ספקים: רשמתי את ההמלצות. עם HEC יש לי ניסיון רע (ספקים שנשרפו) - היום יש לי אנרמקס ואני מאוד מרוצה.

פורסם

הפרו 425 לא מוגזם והוא כמה רמות מעל הטומהוק שלא עולה הרבה פחות לכן ההמלצה לטומהוק לא רלוונטית. ה HEC יחזיק אבל שוב פעם מדובר ברמה אחרת לגמרי. מבחינת יכולת הוא אוברקיל למערכת שלך, אבל אם אתה רוצה לקחת משהו חזק יותר לצרכים עתידיים אתה יכל לקנות את הפרו 525 שעולה עוד 108 שקל.

דרך אגב, איזה אנרמקס יש לך, כי הוא בטח יספיק למערכת המדוברת.

פורסם
  • מחבר

אני דיי בטוח שאין לי מושג על מה אתה מדבר... מה זה טומהוק?

יש לי היום Enermax Noisetaker 420W (קצת ישן - 2005 אולי) אבל המחשב לא עובר פירוק מלא - אני נותן אותו לסבתא שלי.

פורסם

טומהוק זה ספק מסדרת הספקים של TT

ספקים נחמדים מאוד.....

פורסם

טומהוק זה ספק מסדרת הספקים של TT

ספקים נחמדים מאוד.....

:silly:

אבירם, אתה תמיד נוהג לדבר על דברים שאין לך טיפת מושג בהם?

לפותח הטרד, סדרת הספק ה"חדש" של אנרמקס נקראת טומהוק. בעצם זו סדרה תקציבית שנשלחת בד"כ למדינות מתפתחות. שים לב שאנרמקס אפילו לא מעלים אותה לאתר. אני התייחסתי למה ש YZ אמר.

או 450W החדש של ENERMAX.

פורסם
  • מחבר

לפחות ב-skypc לא ראיתי אופציה כזו - יש את ה-425 pro82+ (רגיל או מודו שאני מאוד רוצה אבל לא יודע אם זה שווה) ואם אני לוקח 525 זה עדיין נכנס בתקציב ויחסוך לי להחליף בעתיד אם אני ארצה להחליף כרטיס מסך אבל אז בכל מקרה אני לא לוקח מודו (כי זה חורג מהתקציב הכללי).

איך הם מבחינת רעש?

כמו שאמרתי קודם ספקים של HEC לא באים כל כך בחשבון בגלל ניסיון עבר עגום - אבל אם יש המלצה (לדוגמה אם הוא הרבה יותר משתלם מעבר לאנרמקס) אני אשקול את זה.

מבחינת מארז כנראה שאני אלך על ה-CM690. הוא נראה טוב והדבר היחידי זה המאורר לדים שלא אהבתי. הוא מגיע עם פאנל קדמי ומאוררים או שצריך להוסיף?

פורסם
  • מחבר

המארז מגיע עם מאוררים במקור או שצריך לקנות מאוררים? לגג המארז אני אקנה בכל מקרה.

ד"א, אני חוזר לעניין הספק - הרצתי את אחד המחשבונים שהיו באחד הסטיקים ויצא לי בערך 350W - זה נשמע הגיוני? לי זה נשמע נמוך.

פורסם

זה גבוה. החומרה שאתה מתכנן לא צורכת ממש הרבה.

הוא אמור להגיע עם שניים (קדימה ואחורה) ואחד בצד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים