עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב חדש עם מסך 17" יש&#

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני בתהליך של הרכבת מפרט למחשב חדש (הוא יהיה מבוסס כנראה על מעבד E8400 ו-4 ג'יגה זכרון) והגעתי לשלב כרטיס המסך.

המחשב יהיה בין היתר למשחקים כך שאני צריך כרטיס מסך טוב אבל העניין הוא שיש לי מסך ישן יחסית (17 אינטש - LG1720P) שאני מתכוון להחליף אבל עדיין לא יודע מתי וברזולוציות שהמסך יאפשר (1280 על 1024 לכל היותר). ברור לי שאין טעם לשים כרטיס high end עם מסך כזה וכשיגיע הרגע להחליף מסך אז אני אוכל גם להחליף כרטיס למשהו שיהיה טוב באותו זמן.

על איזה כרטיסים אתם ממליצים להסתכל שלא יהיו אובר-קיל על המסך הישן אבל עדיין יתנו ביצועים טובים במשחקים היום?

מבחינת תקציב: אין לי הגבלה בכלל אבל הרעיון פה הוא לא לבזבז כסף על מוצר שלא יתן לי יתרונות וצוואר הבקבוק יהיה במסך עצמו.

תודה!

פורסם

רק שאתה עושה טעות נפוצה

אתה רוצה לרכוש כרטיס כרגע ולמכור אותו לאחרמכן.

אתה מפסיד פה כסף,למשל 4850\9800GTX+ יעשה עבודה מעולה ב22" במידה ויהיה לך 24" הוא גם יתפקד טוב מאוד.

אני עם המפרט שלי משחק בצורה טובה על 24" עם הגדרות\רזולוציות גבוהות בלי AA ללא בעיות מיוחדות

פורסם
  • מחבר

הלוואי וזהו הייתה הטעות שלי - זו ההמלצה שקראתי בפורום מפרטים (והשתכנעתי)... :nixweiss:

למעשה, הטענה אומרת שכרטיסי מסך מזדקנים הכי מהר - אז אם אני אקנה מסך בעוד שנה (מתוכנן לפני אבל אתם יודעים, מיתון והכל) אז סביר להניח שהכרטיס שאני קונה היום יהיה חלש יחסית למה שיהיה אז באותו טווח מחירים אז עדיף היום לקנות כרטיס חלש יותר למסך הנוכחי וביום הקניה של המסך, לקנות גם כרטיס מתאים.

אז מה אתה אומר? ללכת על 4850 למרות שאני לא אהנה ממנו בתקופה הקרובה אלא רק אחרי שאני אחליף מסך?

פורסם

אם אתה רוצה לקנות עכשיו כרטיס וכתחליף מסך תקנה כרטיס חדש - אז תקנה עכשיו HD4670

בעקרון קשה לי לקבוע אם זה יהיה בזבוז או לא

אתה יודע אולי בערך מתי תחליף מסך?

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה. אין לי מושג מתי אני אחליף מסך - ההערכה שלי היא בשנה הקרובה אבל זה לא תלוי בי, אלא באישתי...

ההפרש במחיר הוא 150 שקל בערך. סביר להניח שגם ה4670 יתן לי ביצועים טובים ברזולוציה של 1280x1024. חיפשתי קצת השוואות בינהם אבל חוץ מזה: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=586&card2=579# שאני לא ממש יודע לפענח, לא מצאתי השוואה.

פורסם

ה4670 יהיה בחירה מעולה לרזולוציה הזאת אבל שוב

אם אתה מחליף בעוד שנה אז אין בעיה כי עד אז יצאו כרטיסים חדשים.

אם אתה מתכנן לרכוש מסך ב3 חודשים הבאים אז שכח מ4670

פורסם
  • מחבר

שנה זה נשמע כמו טווח נכון - אם אני אגיד לאישתי שצריך עוד הוצאה של למעלה מ-1000 שקל על מסך שלא מחוייב המציאות היא כנראה תשבור לי ת'ראש.

אני אלך על ה-HD4670 - הוא עולה בערך 450 שקל ולא יכאב לי הלב להחליף אותו בעוד שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים