פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אהלן,בסוף השבוע והשבוע הבא אני מתחיל סאשנים של צילומי מורות וקבוצות תלמידים לספר מחזור לסוף שנה.יש טיפים שאתם ממליצים לי להשתמש בהם?אני משתמש ב-K200D95 אחוז מהצילומים יהיו באור יום בחוץ, ככה שכל העניין של פלאש יורד.בתודה מראש לכולם.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אם אתה מכנן לערוך את הרקע בשלב מאוחר יותר או לגזור את הראשים מהתמונות ולשתול אותם בתמונה אחרת עדיף לך רקע חלק ובהיר
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר למורות זה יהיה נכון, אבל לתלמידים זה בעייתי מכיוון שכל קבוצה שמצולמת יש לה את הסיפור שלה, אז הרקע מאוד קריטי. וגם אני לא מקצוען ב-PS ככה שלהדביק תמונות ועריכה שכזאתי בעייתית בשבילי. אם יש לך מדריכים אני אשמח
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים כנראה לא הבנת כלום ממה שאמרתי..רקע לבן = נוח לגזור את האובייקט המצולם מהתמונה ולשתול אותו במקום אחרמקום אחר יכול להיות ציור או משהו שהילדים עשו לסיפור רקע של כל קבוצת ילדיםלגבי PS, לא משהו מיוחד.. תשתמש בגזירה חכמה (פה בא היתרון כשהרקע בהיר)
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים התאורה הכי טובה שתקבל תהיה במקום מוצל עם פלאש מוקפץ. שים לב שאין הבדלים גדולים מדי בעוצמות האור בין הנושא לרקע.העיקר שיהיו תמונות מצחיקות!*אם יש לך כוסיות בכיתה קח אותן לחוף הים, צלם אותן בביקיני ותעלה את התמונות לפורום לחוות דעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.