עבור לתוכן

שוב אני צריך עזרה להחליט?

Featured Replies

פורסם

מפרטים: מה כדאי לי לקנות????

Hp pavilion dv5 1190

חנות: ksp

מעבד

‎Intel® Core2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB

זיכרון

‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎

כונן קשיח

‎320 GB (5400

מסך

‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800

כרטיס מסך

‎NVIDIA GeForce 9600M GT, Up to 1791 MB (512 MB dedicated

כונן אופטי

‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎

רמקולים

‎Altec Lansing speakers‎

תקשואת אלחוטית

‎802.11b/g WLAN‎

Bluetooth‎

קורא כרטיסים

‎5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD

מערכת הפעלה

‎Genuine Windows Vista Home Premium 32-bit with Service Pack 1‎

חיבורים

‎4 USB 2.0

‎1 VGA port

‎ 1 HDMI connector ‎

‎ 1 eSata connector ‎

‎ 1 RJ45 ethernet connector ‎

‎ 2 headphones-out ‎

‎ 1 mic-in ‎

‎ 1 IEEE 1394 ‎

‎ remote control infrared port (remote optional) ‎

‎ cable docking connector‎

משקל

‎2.65kg

אחריות לשנתיים במעבדות hp

נייד dell

Dell xps m1530

מעבד

מעבד Intel® CoreTM 2 Duo T7800 ‏(2.60 ג'יגה-הרץ, זיכרון מטמון מסוג L2 בגודל 4 מגה-בתים, FSB של 800 מגה-הרץ

זיכרון

עד 4 ג'יגה-בתים של זיכרון ערוץ כפול מסוג DDR2‏ 667 מגה-הרץ

כרטיס מסך

NVIDIA® GeForce® 8600M GT עם 256 מגה-בתים

מסך

צג מסך רחב 15.4 אינץ' WXGA‎ ‏(1280‎ x 800) עם TrueLifeTM ‏ (CCFL, 220 nits

דיסק קשיח

עד 320 ג'יגה-בתים בתצורה של כונן קשיח SATAII 5400 סל"ד אחד

כונן אופטי

DVD+/-RW בטעינת חריץ

חיבורים

S-Video

3 יציאות USB 2.0

HDMI

VGA

Firewire (IEEE 1394a)

יציאת RJ45 Ethernet (10/100)

קורא כרטיסי זיכרון 8 ב-1

חריץ לכרטיס ExpressCard 54 מ"מ

כניסת סטריאו ויציאת אוזניות/רמקולים (x2), מערך מיקרופנים כפולים דיגטליים

תקשורת

Dell Wireless 1490 802.11a/g Mini Card Wireless

Bluetooth® 2.0

פורסם

לדעתי הHP יהיה עדיף.(לא רואה שציינת מחיר).

כמה נקודות חשובות בהשוואה ביניהם.

1.למשחקים - הכ.מסך של דל הוא מסדרה 8XXX הידועה לשמצה מבחינת בעיות חימום ותקלות וידועה בנוכחותה במחשבי דל(לא כולם).והכ.מסך של HP עדיף יותר גם כי כרגע הוא חף מבעיות שכאלו(עד עתה לפחות) וגם כי הוא חזק יותר.

2.מבחינת מעבדים -למרות העדיפות מבחינת GHZ של דל, של HP יהיה עדיף יותר ויהיה מנוצל יותר למולטיטסקינג.

3.צ'יפסטים - של HP חדש יותר ותומך בשדרוג זכרון גדול יותר לעתיד.

4.זכרון - למרות שHP מגיע עם 4GB זכרון,יש לשים לב שהוא מצוייד במע' הפעלה מסוג 32BIT שלא תדע לנצל את כל נפח הזכרון אלא משהו כמו 3.25GB.

5.משקל - לא ציינת כמה שוקל הדל,אבל אם כבר הלכת על ליין כזה של מחשבים - 15.4'' אז תקח בחשבון ש-קל הוא לא,אבל ניתן להתמודד.

6.רמקולים - אני מאוד מחבב את דגמי הALTEC LANSING בסדרה הצרכנית של HP,לא מכיר את של דל.

7.ESATA - יתרון נוסף לHP,הוא מכיל בתוכו את חיבור ESATA שנחשב תיאורטית למהיר הרבה יותר מכל USB/FW/RJ45 אחר.בעל קצב העברה זהה פחות או יותר לממשק הפנימי SATA.

8.אפשרות לחיבור תחנת עגינה בעל חיבור ישיר ללוח האם - ראה XB3000/XB4

נראה לי שבמקרה הזה הHP עדיף,ובהתחשב בשיקוליך שאתה רוצה לשחק עליו ברמה בינונית-גבוהה.

פורסם
  • מחבר

שלום לך.

תודה על המידע שנתת לי.

אבל לא ענית לי על שאלה אחת: האם כדאי לקנות בksp

פורסם

אם KSP מציעה לך מחיר זול יותר ונותנת לך את הנייד בקופסה סגורה ללא שום צורה חריגה - אז למה לא.מימוש האחריות בכל מקרה מול היבואן בלבד.את הנייד שלי בזמנו קניתי שם בגלל המחיר.

פורסם

שלום לך.

תודה על המידע שנתת לי.

אבל לא ענית לי על שאלה אחת: האם כדאי לקנות בksp

אם KSP מציעה לך מחיר זול יותר ונותנת לך את הנייד בקופסה סגורה ללא שום צורה חריגה - אז למה לא.מימוש האחריות בכל מקרה מול היבואן בלבד.את הנייד שלי בזמנו קניתי שם בגלל המחיר.

תעשה לעצמך טובה ותימנע מהם. אני קניתי מהם מחשב (שולחני האומנם) ורק צרות. האומנם המפרט שהרכבתי הוא טוב, אבל גם כשקיבלתי את המחשב היה לי איתו צרות, הראם היה דפוק ועד שהייתי צריך להוכיח להם בעצמי שהוא דפוק הם לא היו מוכנים להחליף.. חרא של שירות. עזוב, אני מציע לך לבדוק פה בפורום ותראה כמה אוהדים יש לחנות הזאת.. עצה שלי - אל תקנה מהם. תשלם את העוד 100 שקל ותדע שקנית במקום נורמלי שייתן לך שירות טוב ורכיבים תקינים.

פורסם

אין מה להשוות שולחני לנייד בנייד הם רק המתווכים אתה מקבל מחשב סגור הרמטית, ותבדוק את זה שתקנה למרות שנדיר שיש איזה בעיה הם לא מתעסקים עם זה, ואז אתה פותח אותו ומאותו רגע אתה מכיר את נותן השירות שלך ולא את KSP ככה שתקנה מחשב נייד איפה שבא לך ואיפה שהמחיר נמוך יותר.

כמובן יש לבדוק שמקבלים אחריות ע"י היבואן הראשי כי יש מקרים של מחשבים שנמכרים ע"י חנות מסויימת שהיא גם נותנצת השירות ומזה צריך להזהר יותר.

לסיכום אין שום בעייה לקנות מ KSP אתה יכול להיות רגוע.

פורסם

נא לשנות את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

רמז: כותרת עניינית, עם שמות הדגמים.

פורסם

אין מה להשוות שולחני לנייד בנייד הם רק המתווכים אתה מקבל מחשב סגור הרמטית, ותבדוק את זה שתקנה למרות שנדיר שיש איזה בעיה הם לא מתעסקים עם זה, ואז אתה פותח אותו ומאותו רגע אתה מכיר את נותן השירות שלך ולא את KSP ככה שתקנה מחשב נייד איפה שבא לך ואיפה שהמחיר נמוך יותר.

כמובן יש לבדוק שמקבלים אחריות ע"י היבואן הראשי כי יש מקרים של מחשבים שנמכרים ע"י חנות מסויימת שהיא גם נותנצת השירות ומזה צריך להזהר יותר.

לסיכום אין שום בעייה לקנות מ KSP אתה יכול להיות רגוע.

מסכים בהחלט שיש הבדל גדול בין מחשב שולחני לנייד. נייד גם מעולם לא קניתי כך שאיני יודע איך הרכישה מתבצעת ואיך מקבלים את המחשב. אם אתה אומר שמקבלים את המחשב בתוך אריזה סגורה הרמטית אז כן, בעיקרון אני לא מוצא סיבה שלא..

מה שלא ידעתי זה שלפי מה שאתה אומר בעצם מקום אחר נותן לו אחריות על המחשב ולא KSP?.. זה לא ממש הבנתי..

אתה טוען שאת האחריות הוא מקבל מהיבואן של המחשב ולא מהחנות? (במקרה הנ"ל - HP/DELL?)

פורסם

אני לא טוען פשוט ככה זה, אני אסביר לך:

ברגע שאתה קונה מחשב נייד ולא משנה מאיפה החנות משמשת כמתווכת בינך לבין היבואן, אז יוצא שאתה קונה מ KSP או מכל חנות אחרת ומקבל אחריות מיבואן המחשב.

מה שכן יש מקרים חריגים לדוגמה באייבורי, אייבורי הם בעצם היבואנים של מחשב מסוג MSI ככה שאם אתה קונה מהם את המחשב אז הם גם נותני האחריות כי הם היבואנים.

יש עוד יוצא מן הכלל אבל זה ממש חריג נתקלתי פעם בחנות שמוכרת מחשבים של גיגהבייט וגם נותנים לו את השירות ולא במעבדות היבואן.

בנוגע ל KSP כמו שפותח התרד שאל אין מה לדאוג KSP לא נותנת שירות לאף אחד מהניידים כל נייד שנקנה מKSP מקבל אחריות יבואן.

מקווה שהסברתי היטב.

פורסם

אהא, סבבה עכשיו הבנתי P:

אז אם ככה כן.. יש אישור :xyxthumbs:

חח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים