עבור לתוכן

האם יש מה לחשוש/להימנע מקניית כרטיס מסך יד שניה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת רבותיי המלומדים, מה יחסכם הכללי לקניית כרטיס מסך יד שניה-מעבר לטיפים, חיובי או שלילי?(במעבדים למשל הייתה הסכמה די רחבה שזה די חיובי ואין הרבה ממה לחשוש...)

פורסם

אמרתי לך .. אם נשאר זמן אחריות סביר יחסית והכרטיס אינו עושה בעיות במשחקים ולא קורס

בקיצור אם הוא תקין אז הייתי הולך על זה...4800X2 במחיר הזה לדעתי זה די מציאה

פורסם

להבדיל ממעבדים, בכרטיסי מסך, גוף הקירור הוא חלק אינטגרלי לכן אני מפחד לקנות אותם יד שנייה.

פורסם

להבדיל ממעבדים, בכרטיסי מסך, גוף הקירור הוא חלק אינטגרלי לכן אני מפחד לקנות אותם יד שנייה.

בגלל קירור ? אם הייתי מקבל הצעה כזאת הייתי חוטף אותה (שוב בהנחה שהכרטיס עצמו בלי פגמים ושאין בעיות או קריסות במשחקים

אם יש בעיה מסויימת בקירור תקנה אחד אפילו טוב יותר ב150 שקל גם שווה ..

פורסם

היות ואתה לא מכיר את הקונה יש פה סיכון לא מבוטל. אם אני קונה מחו"ל (eBay) אז אני יכול לראות שהמוכר כבר השלים כך וכך עסקאות והקונים מרוצים. מכרתי כרטיס מסך לחו"ל ולוח אם ומעבד ואפילו קיבלתי תשלום לפני המשלוח. הקונים יכלו להיות יותר רגועים כי יש לי עסקאות קודמות ואנשים מרוצים וגם התשלום הוא לא במזומן ברחוב.

לתת לזר 1500 ש"ח במזומן ולקוות שהכרטיס תקין זה סיכון שלא הייתי לוקח.

פורסם

היות ואתה לא מכיר את הקונה יש פה סיכון לא מבוטל. אם אני קונה מחו"ל (eBay) אז אני יכול לראות שהמוכר כבר השלים כך וכך עסקאות והקונים מרוצים. מכרתי כרטיס מסך לחו"ל ולוח אם ומעבד ואפילו קיבלתי תשלום לפני המשלוח. הקונים יכלו להיות יותר רגועים כי יש לי עסקאות קודמות ואנשים מרוצים וגם התשלום הוא לא במזומן ברחוב.

לתת לזר 1500 ש"ח במזומן ולקוות שהכרטיס תקין זה סיכון שלא הייתי לוקח.

א.איביי לא תמוד בטוח,אתה תמיד יכול להיות מה 1% של האנשים שלא מרוצים (לי זה קרה עם משתמש של 99.2% אנשים מרוצים) ואז במקרה כזה

לך עכשיו תשלח לו חזרה את הכרטיס ועד שהוא יחזיר,ומי בכלל מבטיח שהוא יטפל לך בו...אז תרשום לו תגובה שאתה לא מרוצה ...סו מוואט ? יש 99% של מלא אנשים שכן היו מרוצים מי יקשיב לך ?

ב.באיסיי יש ים עסקאות בין המוכרים לקונים(אני הייתי שותף לשניים) בסגנון של,תחזיר לי את המוצר אני אחזיר לך את הכסף רק אל תרשום תגובה רעה מה שלא מראה באמת את כל האנשים המרוצים\לא מרוצים

ג.יש לו אפשרות לבדוק את הכרטיס לפני שהוא קונה ולראות פיזית שאין לו שום נזק ..1500ש"ח בשביל אחד הכרטיסים החזקים בשוק אם לא החזק בשוק(לא ממש התענייתי בבאנצ'ים של ה 295 של אנוידיה ו285 לפי מה שהבנתי הוא כמעט אותו הדבר כמו 280 ) אז ככה שזו עסקה שווה לפי דעתי לך עליה

הכרטיס שהוא יכול להביא במחיר הזה חדש (עם עוד טיפה תוספת) זה הכרטיס שלי וה4870X2 לא רואה אותו ממטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים