פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אם אתה מכיר את הבעלים תלך אליו ותבדוק איך הכרטיס מסך ואם הכל בסדר מבחינה פיזית(שאין עליו פגמים למיניהם)ואיך הוא מריץ משחקים (כמובן בהתאם לרמתו-לא ציינת את סוג הכרטיס)תבדוק כמה זמן אחריות נשאר לו ובכמה מחיר הוא נותן לך אותו ותרשום פה
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר אין לי אפשרות לבדוק איך הוא מריץ משחקים, רק לראות שאין פגם פיזי חיצוני. ואני לא מכיר את הבעלים באופן אישי.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים תבקש ממנו גם אופציה לבדוק את הכרטיס על המחשב שלך, (או אפילו שלו), רק תבצע בדיקות מאמץ.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים תבקש ממנו גם אופציה לבדוק את הכרטיס על המחשב שלך, (או אפילו שלו), רק תבצע בדיקות מאמץ. מחזק ותבדוק גם לכמה זמן נשאר לו עוד אחריות ותרשום מה הכרטיס הזה
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר hd 4870 x2 הבנאדם טוען שהוא קנה ולא משתמש בכלל ולכן הוא מוכר ב1500.איזה בדיקות מאמץ שיבצע?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים גם אם הוא שבור אני קונה ...חחח סתם סתם ...תראה עוד כמה אחריות נשאר לכרטיס זה חשובבדיקות מאמץ זה או שתשחק במשחק כלשהו כמה זמן ותראה שאין בעיות\קריסותאו שפשוט תריץ כמה לופים של 3DMARK\VANTAGE
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים דבר נוסףאם זה נקנה מחנות מציע לך לבדוק אם החשבונית תקפה להעברת בעלות.בKSP זה לא תקף.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים סלח לי אבל זה נשמע חרטא (למרות שהרגשתי על בשרי את ההתנערות מאחריות אצל KSP) כי מי בדיוק יבדוק שאתה זה אותו הבן אדם שמופיע בחשבונית ?! מישהו יבקש ממך תעודת זהות ? מגישים קבלה + כרטיס כל השאר לא לעניין... זה לא אוטו שצריך לעשות החלפת בעלות.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים בחשבונית של KSP רשום זאת,אני לא אומר שזה לא אפשרי אבל עדיין עדיף להמנע.אם חשת על בשרך את מעללי KSP אתה צריך להבין זאת בעצמך.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים לי לא עשו בעיה עם מעבד שקניתי יד שניה שנקנה שם ונדפק למרות שבכלל לא הייתה לי חשבונית. הם הלכו לפי הסריאלים. אבל אם יש להם אפשרות להתנער מאחריות זה בכל מקרה סימן שיש נזק פיזי.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים בסדר, בכל אופן אף אחד לא בודק תעודת זהות ובטח שאין להם תמונה מוזנת במחשב ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.