פורסם 2003 ביולי 1022 שנים שמעתי שאפשר להיות טייס קרב של מסוקים גם אם יש בעיות ראייה עד גודל עדשה של 4 זה נכון?
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים תעשה טיפול עיניים ותוריד את המספר בכול מקרה מספר 4 זה ירידה רצינית גם בפרופיל
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים טייס מטוסים חייב ראייה מושלמת טייס מסוקי קרב חייב מספר מתחת ל 2.5 טייס מסוקי תובלה מתחת ל 3 בכל מקרה זה חייב להיות בלי צילינדרים
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים טייס מטוסים יכול להיות עד מס' 1וזה בתנאי שקיבל אחרי הכנפיים לפני זה יעבירו אותו לטייס טובלה או מסוקים...
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים בולשיטבעלה של אחותי טייס קרב ויש לו משקפיים. אומנם אני לא יודע את המספר אבל היו לו משקפיים לפני שנכנס לקורס טייס.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים בולשיטבעלה של אחותי טייס קרב ויש לו משקפיים. אומנם אני לא יודע את המספר אבל היו לו משקפיים לפני שנכנס לקורס טייס.אם אתה לא יודע משקפיים ואפילו טיפול בליזר אינם פוטרים את הבעיות הראיה של טייסים עקב שמדובר בתנאים שונים ביכולת ראיה שאי אפשר לבדוק על הקרקע כי בכול פגם קטן נוצר 'מריחה' גדולה יותר של דברים כמו אורות של מנחתת שיכולים להיות קריטים הן לטייס הן לצוות ובגלל זה נמנעים מלהכניס אותם לקורס זה בעלה של אחותך כניראה קיבל את המשקפיים אחרי הכנפיים ולא לפני ותשאל את אחותך אם זה משקפי קריאה כי אם זה היה משקפי ראיה היו כבר משאים אותו (משקפי קריאה בדרך כלל יש מספר קטן מאוד מ 1 ) נ.ב. הוא טייס במיל' נכון ???
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אין דבר כזה פרח-טיס למטוסי קרב עם משקפיים. נקודה.פרח-טיס למסק"רים (מסוקי-קרב) מיתקבל עד פלוס מינוס 1.5 צילינדר.לטייסת תובלה מתקבלי עם פלוס מינוס 2 צילינדר.אנשים שעברו טיפול בלייזר למניעת משקפיים נפסלים מיד מהישתתפות בקורס-טיס כל שהוא, משום שזה ידוע שיש פיקשושים לאורך הזמן. וכנראה שזה גם לא יישתנה בעתיד הקרוב. (מתוך ביטאון חיל-האוויר).על כל מידע נוסף אפשר לפנות לwww.iaf.org.il ולשלוח אי-מייל לבטאון חיל-האוויר.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מה זאת אומרת 1.5 צילינדר גודל עדשה 1.5?אין לי מושג מה זה צילינדר, אבל אני משער שזה פרמטר לגודל של עדשות..
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים צילנדר זה פרמטר לגודל פזילההוא קובע את הסטיה מהמרכז שיש לעדשהעם צילינדר מורידים פרופילהגודל הנפוץ כשמדברים על מספר הוא דיופטרוהוא קובע את הרדיוס של העשה (אבל אני לא בטוח)אי אפשר להתקבל עם משקפיים לטיסנכון שיש טייסים עם משקפיים אבל לא היה להם משקפיים כשהם התגייסו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.