עבור לתוכן

בעיית עברית בOFFICE

Featured Replies

פורסם

התקנתי OFFICE 2000 על מערכת הפעלה XP וישנם חלק מהתפריטים וההודעות של ה- האופיס שמוצגים כסימני שאלה מה עלי לעשות

פורסם

דבר ראשון, תבדוק בהגדרות של האופיס ב

Start >> Programs >> Microsoft Office Tools >> Microsoft Office 2000 - הגדרות שפה

שהכל על עברית.

דבר שני, תבדוק בהגדרות בווינדוס (לפי ההוראות בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=24893;start=msg232543#msg232543)שהכל על עברית.

יכול להיות שגם אחרי שתסדר את שני הדברים האלה, שורות מסוימות ימשיכו להיות עם סימני שאלה.

זה מפני שכאשר התקנת את האופיס, העברית לא הייתה מוגדרת בווינדוס, והוא עשה רישום של סימני שאלה במקום המילים בעברית.

כעת, גם לאחר שהעברית מסודרת בווינדוס, נרשמו כבר סימני שאלה במקום, ואי אפשר לשנות בחזרה לעברית.

כשלי זה קרה, רק פירמוט וסידור העברית בווינדוס לפני התקנת האופיס פתר את הבעייה.

פורסם

כשלי זה קרה, רק פירמוט וסידור העברית בווינדוס לפני התקנת האופיס פתר את הבעייה.

פיייי, לא קצת הגזמת... כאילו אני לא אומר שאתה לא צודק אבל לא נראה לי שזה הפתרון היחיד...

אולי אפשר להסיר את האופיס ואז ב REGCLEANER להסיר את הדברים הקשורים אליו כך שזה כאילו ולא הותקן ואז להתקין מחדש שכבר שנית את ההגדרות.

אממממ...חוץ מזה אני מעדיף את OFFICE XP

בהצלחה...

פורסם

1. OFFICE 2000 ו XP בנויים על אותו בסיס ולכן אין ביניהם הבדל.

2. בדוק האם בגלישה באינטרנט העברית נראת תקנית.

3. כשכלו כל הקיצים נסה להתקין את גרסת העיברית של OFFICE 2000.

פורסם

אולי אפשר להסיר את האופיס ואז ב REGCLEANER להסיר את הדברים הקשורים אליו כך שזה כאילו ולא הותקן ואז להתקין מחדש שכבר שנית את ההגדרות.

באמת זה נשמע הגיוני שיעבוד, כי אז יימחקו גם כל הרישומים ברג'יסטרי והתקנה מחדש אכן תעשה רישומים חדשים והפעם בעברית.

אני אמנם לא ניסיתי לעשות את זה כשלי קרתה הבעייה..

אבל זה לא כאילו שפירמטתי רק בגלל השורה או שתיים האלה שנשארו עם סימני שאלה במקומות נידחים.. פשוט לא הצלחתי לסדר את השורות האלו, וזה הסתדר רק בפירמוט הבא.. אחרי שנמחק לגמרי כל זכר לאופיס הקודם שהותקן על ווינדוס ללא עברית מסודרת (ככה בד"כ זה פירמוט.. ;))

נ.ב.- אופיס 2000 ו-XP ממש לא אותו דבר.. אולי הם בנוים על אותו בסיס, אבל יש כ"כ הרבה שינויים ושיפורים.. אפילו רק בויזואליות.. וזה כבר משפר באופן משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים