עבור לתוכן

בעיות מהירות

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מחשב נייד T60 של לנובו כבר שנתיים וחצי. בשנה הראשונה הוא היה נפלא ומהיר. בשנה השנייה כבר נהיה לו קצת יותר קשה, והשנה הוא ממש התחיל לעשות בעיות ועשיתי לו פירמוט (או החזרה למצב יצרן - לא הצלחתי ממש לפרמט). זה לא ממש עזר, וחודש אחרי עדיין נתקעות תוכנות, והוא מסרב לעבור למצב hibernation. מה, זה אורך החיים של מחשב נייד? מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר את הביצועים שלו למצב התחלתי.

יש לציין ששלחתי אותו לתיקון במעבדה של החברה, יש לי אחריות לשלוש שנים, והם אמרו שאין איתו שום בעיה... מה שלי יש להגיד זה שינסו לעבוד איתו שבוע....

פורסם

צריך לקחת בחשבון שהחזרה למצב יצרן לעומת פרמוט בעצם משחזר את המחשב עפ"י האימג' שנוצר ע"י היצרן.ועדיין תסבלי מאיטיות היות שעדיין אותם תוכנות וכל מיני שטויות שמספקים עם המחשב ירוצו ברקע.לכן רק פרמוט ו"התקנה נקייה" של XP/ויסטה ייתן את התוצאות האופטימליות.

אפשרות נוספת לשקול היא הרחבת זכרון - כמה זכרון קיים במחשב?

פורסם
  • מחבר

המחשב לא אמור להיות איטי - זיכרון של 1.8 אם אני לא טועה. ובהתחלה באמת לא היו איתו שום בעיות. אני לא מצליחה לפרמט אותו עכשיו כי אני מקבלת הודעה שאין זיהוי של הכונן....

פורסם

כדי לפרמט עם דיסק רגיל של XP, צריך להיכנס ל-BIOS של המחשב (F1 בהדלקה) ולשנות את הגדרות כונן ה-SATA מ-AHCI ל-IDE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים