עבור לתוכן

זקוק לעזרה עם מקס 2009 קורס כל הזמן

Featured Replies

פורסם

היי חברים אני מקווה שיש פה מישהו שעובד ומכיר את מקס, אני משתמש ב 2009 ויש לי בעיה חמורה .

לאחרונה יש לי בעיה שאני בכלל לא יכול לעבוד על המקס שהוא כל כמה שניות/דקות קורס, אני עובד עכשיו על דגם של מרכבה ואני בונה את הזחל וכל הזמן מקסד קורס, יש לי מחשב חדש חודש אצלי והוא מכונה חזקה אז ככה שאין אפשרות של מערכת חלשה, אני לפני שאני מנסה להתקין אותו מחדש ולקוות שהבעיה תיפתר אני מקווה למצוא פתרון כלשהו יותר מעשי מאשר למחוק ולהתקין מחדש ולקוות לטוב.

השגיאה קוראת סתם בעבודה עם המקס לא בראנד או משהו כזה , מה ששמתי לב שהמקס צורך אצלי המון זיכרון ומגיע גם ל 3+ גיגה , המערכת היא ויסטרה 64 ביט עם מקס 2009 64 ביט , 5 גיגה ראם ומעבד Q6600

תודה

[attachment deleted by admin]

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

דבר ראשון יכול להיות שיש לך בעיה ספציפית בהתקנה. יכול להיות שאם תסיר את מקס ותתקין אותה מחדש הבעיה תפתר.

אופציה שניה היא התנגשות בין מקס לדרייברים של הכרטיס מסך שלך. עדכן את הדרייברים שלך.

נקודה שלישית ואחרונה, ממה שרואים בתמונה שצרפת, המודל הולך להיות מורכב מאוד. אם זאת רק חוליה אחת, הולכים להיות לך המון פוליגונים במודל הסופי ומקס יהפוך למאוד תובעני מהכרטיס מסך. בדרך כלל מקס זולל זיכרון בעבודה עם טקסטורות גדולות, כך שזה לא כל כך הגיוני צריכת הזיכרון שלו אצלך. המעבד שלך אמור לעבוד שעות נוספות, והכרטיס מסך ללא ספק, אבל הזיכרונות לא בדיוק... מה שמחדד את האופציה שזאת בעיה בהתקנה הספציפית.

דרך אגב, באיזה שיטת מידול השתמשת? שמתי לב לשימוש בבוליאנים, אבל לא קלטתי איך יצרת חלק מהעקומות, בוקס מודלינג עם מאשסמוט'?

פורסם

אוקיי דבר ראשון תעבוד בשכבות זה הכי חשוב בהקשר לשגיאה שקיבלת.

1) תחפש מידע בגוגל על גרסאת הדריברים של הכרטיס מסך שלך ועל ה3ds max

2) אם לא מצאת פתרון ידוע בגוגל תתקין מחדש את מאקס

ועוד דבר, vista נחשבת למערכת גרועה ביותר לתלת מימד ולעבודה שדורשת ביצועים מהחומרה. עדיף לך לרדת ל 4GB ראם עם מערכת XP64BIT מאשר להישאר עם ויסטה.

פורסם

נוצר אצלי הרושם ש 3dmax 64bit בגרסת 2009 רוויה בבעיות זכרון באופן כללי. ניסית להתקין את ה hotfix העדכני?

ואגב, האם אתה עובד ב directX או ב openGL? נסה להחליף ולראות האם אתה מרגיש בשינוי.

פורסם

מסכים עם שתי התגובות שמעלי ומחדד: אני לא מכיר אספקט אחד של התוכנה שעובד טוב יותר בויסטה מאשר ב-XP 64Bit.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים