עבור לתוכן

האם אני צריך ספק חזק יותר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי המפרט הבא -

ATX 630B + Thermaltake 400W

Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 G0 8MB

Intel Mother-Board DP35DP

Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT

Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5

PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk

GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI

Gigabyte GT-PTV-AF-RH

ציוד היקפי

Logitech X-530

Logitech MX510 Mouse

Logitech Media Keyboard

בהתחלה צויין הספק כוח.. עכשיו האם הספק מספיק? כי אני לא יודע.. לא שיש לי בעיות כלשהן או משהו, פשוט נכון לעכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב של 1TB, כי לא מספיק לי מה שיש לי עכשיו. אבל השאלה אם זה יעמיס עליו יותר מדי, כי ממש שידוע לי גם ככה הספק שיש לי עכשיו למפרט הנ"ל מאוד מאוד גבולי, רציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזאתי שבודקת את צריכת המתח, זאת אומרת אני אפעיל את התוכנה והיא תגיד לי במצב הנתון כמה וואט המחשב שלי צורך, כך אוכל גם לבדוק ולדעת במצבי לחץ, חבל לי על המחשב הזה אני מאוד רוצה לשמור אותו וכו', הוא נקנה לפני שנה וחודש במחיר ששוה כמעט 6K רק המחשב עצמו(קניתי אותו פחות, דוד שלי מנהל איסטרוניקס אם אתה מכירים, יבואנית רישמית לאינטל), ללא ציוד היקפי וכו'.. עכשיו רציתי לדעת אם זה לא יעמיס עוד הארד, ואם כבר עכשיו זה לא עמוס, כי אני עם המחשב שנה כבר ולא קרה לי בלי עין הרע או משהו נפילת מטח, ריסטרטים.. ותאמינו לי ששיחקתי הרבה במשחקים כבדים כמו CRYSIS, ומשחקים ש"אוכלים" את המחשב מבחינת מאמץ.. אז במצבים כאלה לא היה לי שום בעיה.

ובכללי, איך היום המפרט נחשב, כאילו המחשב עדיין נחשב משהו כיום? מחזיק את כל המשחקים על HIGH וכו'?

פורסם

הספק אמור להחזיק..

עוד דיסק טרה בית לא אמור לשנות בהרבה..

והמפרט נחמד מאוד..

אם אתה מרוצה ממנו , ואני מניח שכן , הוא אחלה של מחשב

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אשמח לשמוע עוד תגובות..

פורסם

לא תהיה בעייה.

הארד דיסק צורך כמה וואטים בודדים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אך רציתי לדעת אם קיימת התוכנה הזאתי לבדיקה בזמן נתון כמה וואט המחשב צורך.. כי לפי הבדיקה שעשיתי באתר של Thermaltake כמה וואט אתה צריך, ורשמתי שמה את כל הרכיבים שיש לי במחשב, זה רשם לי שאני צריך 570W |: כשיש לי רק 400W.. אז אני מפחד שזה יצור בעיה.. לכן אני רוצה לוודאות זאת. הספק שלי - Thermaltake TR2 400W

פורסם

לא צריך חשבון ולא נעליים , מחזיק כמו גדול!

ואתה עוד יכול להחליף את הכרטיס מסך ל4850.. ואולי גם OC קטן ..(ודיסק קשיח)

פורסם

עם ספק TT 400W לעשות אוברקלוק למרובע ליבה ולהוסיף כרטיס 4850?

אתה משוגע?

זה ספק עם אולי 18 אמפר במסילת 12V בודדת.

פלא שזה מחזיק לו את המערכת כמו שהיא.

פורסם

ל4850 .... מומלץ 400 לא יותר ..

חוץ מזה הוא עם ג'יפורס 8800 , שזה הרבה פחות ....

OC בנתיים אין , וברצונו להוסיף קשיח אחד סך הכל ..

פורסם

ל4850 .... מומלץ 400 לא יותר ..

חוץ מזה הוא עם ג'יפורס 8800 , שזה הרבה פחות ....

OC בנתיים אין , וברצונו להוסיף קשיח אחד סך הכל ..

450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended (550 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX technology in dual mode)

בכל מקרה ממליצים על 450 ומעלה.

אבל חזרה לנושא,

עוד כונן קשיח לא אמור להפיל את המערכת, למרות שאני ממליץ להחליף ספק כי ראיתי כבר 3 כאלה שנשרפו אחרי שנה וחצי.

תנתק את כבל החשמל הגדול מלוח האם ותבדוק אם לא הוא לא התפחם.

פורסם

כבלים של ספק-כוח אינם מתפחמים - אלא כאשר ספק-הכוח נשרף בצורה אלימה (כלומר : נפרץ, ומעביר מתח גבוה לרכיבי המחשב).

בכל מקרה, לא הייתי סומך יותר מדי על ספק-הכוח הנ"ל, ומומלץ להחליפו בהזדמנות באחד איכותי יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים