פורסם 2003 ביולי 1022 שנים פשוט מדהים.... קצת יקר, קצת רחוק, קצת מחסור בכמויות אבל את זה אני רוצה.... עוד חודש אצלי כנראה ;DLOLעשיתי COPY ללינק שכחתי לעשות PASTE :-[http://www.employees.org/~slf/lrwb/
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים זה הבלוק של קריז אם אני לא טועה (באמת הרבה זמן לא ראינו אותו...)תעשה חיפוש...
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מחבר LOL!עם כל הכבוד לקריז..... זה ממש לא הבלוק שלו!זה של ממציא ה- WHITE WATER, מהנדס אוסטרלי שנעזר בציוד בשווי רבע מליון דולר.....
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מחבר נכון, אבל מכיוון שזה החלק היחיד שאני צריך (יש רדיאטור ומשאבה) אז נשקיע קצת (וגם קיבלתי העלאה במשכורת )
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים איזה אתה לוקח לא הבנתי?בכל מקרה לדעתי לא שווה להשקיע 400 שקל... אתה יכול לקחת maze 4 בפחות כסף...(ד"א הוא מכר את העיצוב של הwhite water ל dtek לא?)
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מחבר אכן, הוא מכר את העיצוב של WW ל-DTEK.אפשר לקנות MAZE4 בפחות כסף אבל הוא גם פחות טוב..... אין מה לעשות על איכות משלמים....
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אני לא רוצה להיות חטטן אבל הבן אדם רוצה איכות שיקנה איכות זה גם לא תוספת רצינית כול כך 60 שקל אם כבר משקעים 400 שקל עוד 60 זה לא נראה הרבה רק עם מישהו לחוץ בכסף
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מחבר זו הנקודה שלי. ההבדל לא מספיק גדול ששווה את הפרש המחירים (IMO).זו דעתך ואני מכבד אותה. אבל מכיוון שבלוק זה משהו שיעבור איתי למחשב הבא (בניגוד לרוב הרכיבים האחרים) אני מוכן להשקיע בו קצת מעבר....
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים Actually, it won't be passing with you to your next computer, sockets will change for both platforms soon, that's the main reason I didn't spend so much money on a block and I preferd buying the Maze 3.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.