עבור לתוכן

איכות התמונה ב9800 PRO ו5900 ULTRA

Featured Replies

פורסם

אתה באמת חושב שאתה תבחין באיכויות בין RADEON 9800 ל GEFORCE 5900?

לדעתי ההבדלים מזעריים, לא רואים את זה...אז קונים מה שיותר זול, זה הכל, כל הטריק.

אבל אם כבר לקחת זול Radeon 9700 רגיל יעשה ת'עבודה כמו גדול...הרי ההבדלים בין ה 9800 ל 9700 הוא איזה כולה דרייברים ומהירות ליבה וזכרונות.

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מבקש תמונות, לא את הכרטיסים עצמם בשביל לראות את ההבדלים מול העינים.

דרך אגב, אולי זה סתם זיבול מוח, אבל ראיתי היום באנצ'מרק של משחקים שלא משתמשים בהם בדרך כלל (וויס סיטי, אנרייל (לא טורנאמנט), פרילאנסר וווארקראפט3) והיו די הרבה מבחנים שה9700 פרו ניצח את ה5900 אולטרא. יכול להיות שהוא עבר אופטימיזציה פשוט לכל המשחקים שבודקים לאחרונה ???

לי זה נראה דווקא אמיתי כי אחרי שראיתי בגיים ספיי בכמה יורד ה5900 אולטרא כשמשנים את השם אני מאמין לכל דבר רע על הכרטיס. חבל מאוד שהיה יותר מדי הייפ סביב הכרטיס, הוא פשוט נועד להכשל עם כמות ההייפ שהיתה מסביבו :(

פורסם

אני לא יודע אבל מאיכות התמונה כולם אותו דבר

במשחק אנריל טורמנט 2003 אני עם המחשב שלי לקחתי תמונה ממקום מסויים

וחבר שלי עם המחשב שלו לקח מאותו מקום תמונה

יש יש AMD 2800 עם כרטיס R 9800 P

ולו יש P3 R 8500 LE

אין הבדל בכלל בין 2 התמונות רואים טוב מאוד בשניהם

אבל ההבדל היחיד שאצלו היה FPS 1

ולי היה 80...

פורסם
  • מחבר

ROFL

אבל זה בגלל שלשניכם יש כרטיסי ראדאון

אני ביקשתי את שני אלה כי אלה הסיקורים הכי חמים כרגע, אז יהיה יותר קל למצוא את של אלה

אבל סך הכל בFX יש שיפור תמונה אדיר מהכרטיסים הקודמים, לא? אם כן אז אני רוצה לראות את האיכות אצלו

זה מענין אותי, אסור? 8)

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה אתה מביא לי את התמונות האלה? אני ביקשתי משני הכרטיסים תמונות זהות שמראות הבדלים. אמרתי בעצמי ששניהם מציגים איכות תמונה מדהימה, אבל אחד יותר, אז במקום לנסות להתנהג כמו דביל, ולהביא לי את אחד מהם ולדעת שאני לא אראה הבדל כי אני לא אדע איך השני מציג את התמונות, יכולת להביא את מה שביקשתי. אתה מתנהג כאילו אני נגד אחד הכרטיסים, אבל רק רציתי לראות בעצמי למה אחד נקרא יותר טוב כשמדובר באיכות התמונה.

פורסם

זה לא היה בשבילך.

פורסם
  • מחבר

אם כך אז סליחה

וואי אני מרגיש מטופש :clown:

פורסם

Radeon 9700 pro ?

תן לנו קצת אפשרויות !

פורסם

מ VOODOO 3 3000 ל RADEON 9800 PRO ו GF FX5900 היה תהליך שבו כל פעם היה שיפור בכל תחום, זה למה איכות תמונה טובה יותר זה תמיד יפה ומומלץ יותר כי תמיד מרגישים את ההבדל בסוף בלי שאתה יודע בכלל, בדור השלישי הבא מהיום אתה תסתכל ותגיד זה אותו דבר, ואז תביא את ה RADEON 9700 שהיה אז כמו איזה VOODOO ואתה תגיד איכס, מזה המפלצת הזאת ותדפוק לו איזה פטיש לGPU, כל דבר קטן שווה כשאתה משלם עליו ואתה תמיד תרצה הכי טוב והכי משתלם.

פורסם

התמונות הן מהמחשב שלי (GF FX 5900).

אף אחד לא רצה בכלל לנחש, זה רק מראה עד כמה ההבדלים קטנים וזה לא בולט לעין ולא מפריע לאף אחד.

אני לא אומר שאין הבדלים כששמים את התמונות אחת ליד השניה ומחפשים אותם בסבלנות, רק שזה לא סיפור גדול כמו שמנסים לעשות מזה.

זה כמובן לא עונה לשאלה המקורית כי אין לי רידאון לבצע את ההשוואה, אבל זה בשביל מי שטען שההבדלים ביניהם מאוד גדולים.

פורסם

יש הבדל, קשה להרגיש - אבל אולי ההנאה וההתפעלות מהגרפיקה היא גם חלק בתת מודע ? אתה רואה את כל התמונה ולא מסתכל על כל פרט, אבל בכל זאת יש הבדל בהרגשה שלך במשחקים בין כרטיס לכרטיס ואתה אפילו לא יודע...

בכל מקרה, למרות שאני מאמין בתיאוריה שלי, אני בכל זאת חושב שלמרות שיש הבדל, לא תרגיש אותו.

פורסם

דרך אגב התמונות למבחן העיוור הן לא מquake הן מdoom 3 !

ומיי בכלל שם לב לפרטים הקטנים תעשו טובה....

וגם - מעל ל30 fps כבר העיניים לא שמות לב להבדל (בין 35 ל 525) אז מה הקטע של התלהבות מכרטיסים שמוציאים 115fsp וכאלה? הרי זה לא נותן שום דבר

פורסם

תשמע, מאוחר בלילה ועייפים אז דום3 וקוייק3 זה אותו הדבר ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים