עבור לתוכן

איכות התמונה ב9800 PRO ו5900 ULTRA

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון התחלתי לקרוא שוב ביקורות 9800 PRO כנגד ה5900 ULTRA, והדבר היחידי שנשאר זהה בביקורות הוא ציון העובדה שאיכות התמונה של שני הכרטיסים מעולה, במיוחד כשהפילטרים מופעלים, אך איכות התמונה של ה9800 טובה יותר. ההבירורת היחידה שאני ראיתי שהשוו באמת את איכויות התמונה ולא רק הזכירו את ההבדלים היתה הביקורת של גיים ספיי, אך ההבדלים היו בלי פילטרים.

9800 פרו:

http://www.gamespy.com/asp/image.asp?/hardware/june03/videocardshootout/Radeon-IQ.jpg

5900 אולטרה:

http://www.gamespy.com/asp/image.asp?/hardware/june03/videocardshootout/GeForce-IQ.jpg

אני אשמח לקבל עוד תמונות המראות את ההבדלים באיכויות התמונה, ורצוי מאוד עם פילטרים וממשחקים, אך כל תמונה תעזור מאוד.

תודה רבה :D

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהחלט נראה כאילו הרדאון מציג תמונה יותר טובה

פורסם
  • מחבר

נכון :)

וזה עוד בלי פילטרים מופעלים, התמונה שלו פשוט חדה וזה בלי פילטרים. אני מחפש הרבה זמן כבר תמונות עם פילטרים, אבל אין, אני לפחות לא מצאתי.

זה חבל מאוד שבאנצ'ים מראים בעיקר גרפים ולא תמונות.

פורסם

אני מצטער לאכזב אתכם

אבל זה נראה בול אותו דבר...

אני לא רואה איפה אתם רואים את הייתרון ואת תזוזת התמונה (זה כבר אידיוטי) לטובת הRADEON.

פילטרים זה רק מחליק ג'אגיז וקצת דברים מרחוק בשלב...ייתרון באיכות תמונה? אני לא רואה את זה...

תוכיחו!

פורסם
  • מחבר

תסתכל מקרוב על הכנפיים של הפרפר למשל. בכרטיס הראדאון זה נראה הרבה יותר חד, וקצת יותר בולט.

או על כמה עלים, הם יותר יפים.

פורסם

אם מסתכלים בתמונה טוב, רואים בברור את ההבדלים באיכות תמונה, אבל קשה לי להאמין שבאמצע משחק נשים לב לדברים האלו, ההבדלים באיכות התמונה לא ממש משנים פה.

פורסם

תעשו כמוני: שמרתי את שתי התמונות בתקיה אחת ואני מריץ אותן כל פעם למצוא הבדלים.

מבחינת העלים הרדאון באמת נראה יותר טוב אבל נראה כאילו באבנים הוא מטשטש אותן ולא מעלה את איכותן

פורסם
  • מחבר

דווקא במשחקים אמורים לשים יותר לב על הדברים האלה. כשאתה רואה פרפר שנראה כמו חלק מהרקע זה פחות יפה מאחד שנראה כאילו הוא באמת עף קרוב יותר למצלמה.

בכל אופן, כאן אין פילטרים, כלומר זה לא יהיה ברור. זה יהיה ברור עם תמונות עם פילטרים, אז מישהו יכול למצוא לי בבקשה כמה? כי אני לא מצאתי.

תודה שוב :)

פורסם

בואו ניראה אתכם מבדילים באיכות כשהתוכנה(מאיפה שנילקחה התמונה) רצה על שתי מחשבים(אחד אחרי השני) ואחרי פעם אחת תגידו לי על איזה מחשב זה ניראה יותר טוב ::) .

באמת, ההבדל קטן מידי כדי להרגיש אותו בתוך מישחק שרץ ולא לפי תמונה....

פורסם

זה בגלל שאין בכלל משחקים היום אשר משתמשים ב Z-BUFFER הגדול יותר של ATI וגם לא יהיה עוד הרבה זמן...לכן איכות התמונה לטובת ATI מורגשת כמו עקציה של יתוש על תחת של אישה שמנה ביום חמסין בהיר.

פורסם

לכן איכות התמונה לטובת ATI מורגשת כמו עקציה של יתוש על תחת של אישה שמנה ביום חמסין בהיר......................................

מזוית הראיה של טייס F16 הטס בגובה של 2000 מטר במהירות 1000 קמ"ש.........................

אתה מדבר שטויות, צריך להיתמקד על משהו כדי ליראות את ההבדל, בדרך כלל אין במישחקי פעולה(שלרוב במישחקי פעולה יש גראפיקה מדהימה) כי יש יותר מדי דברים אחרים שצריך להיתמקד בהם, או שפשוט צריך להיות עם ראיה של נשר.

פורסם
  • מחבר

אם זה כמו שאתה אומר, אז למה בכל ביקורת חוזרים ומדגישים שאיכות התמונה בכרטיס הארדון יותר טובה? אם בקושי שמים לב אז למה הם עושים את זה? ואל תגיד לי בגלל שמשלמים להם אם אתה חושב לכיוון הזה (כי חוץ מזה שזה מטופש לחשוב כך, כי גם בביקורות שה5900 אולטרא מנצח אומרים שהאיכות תמונה של ה9800 פרו טובה יותר).

פורסם

מזוית הראיה של טייס F16 הטס בגובה של 2000 מטר במהירות 1000 קמ"ש.........................

אתה מדבר שטויות, צריך להיתמקד על משהו כדי ליראות את ההבדל, בדרך כלל אין במישחקי פעולה(שלרוב במישחקי פעולה יש גראפיקה מדהימה) כי יש יותר מדי דברים אחרים שצריך להיתמקד בהם, או שפשוט צריך להיות עם ראיה של נשר.

א) אז אתה מסכים איתי או לא?

מה זה אני מדבר שטויות?...אל תעצבן :)

ב) flash2 תתפלא אבל תחרות זה דבר בריא וטוב לצרכן, לא פילא שהרבה אתרים מעודדים את ATI כי הם רואים שזה גורם לNVIDIA לצאת מגדרם כדי להביא כרטיס טוב יותר...מצד שני fanboys כמוכם קוראים ביקורת וחצי בטומס הארדוור ומתחילים לצעוק :)

דבר ששכחתם, זה שהכרטיסים הללו ההבדלים ביניהם נורא קטנים, אני נגד לקנות גם FX 5900 וגם נגד 9800 PRO.

אני בעד לקנות Radeon 9700 רגיל, הכי אחלה.

פורסם
  • מחבר

אני לא פאן בוי, תאמין לי. אין לי עמדה מבוססת לשום כרטיס, אני רק רוצה לראות את ההבדלים שכל- כך מפארים. כשאומרים שאיכות התמונה היא מרהיבה, זה לא גורם לך לרצות לראות גם? אני יודע שאותי זה כן, וכשאומרים שאיכות התמונות הן מעולות ועדיין יש הבדל לטובת הראדאון אני פשוט מוכרח לראות את זה.

ואני לא סומך על טום, לא סמכתי עליו גם. משהו באתר הזה נראה לי מסריח, לא סובל אותו :-\ אז בבקשה אל תזכיר אותי ואת טום באותו המשפט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים