עבור לתוכן

מהו התהליך gui.exe ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

שמתי לב שבשורת המשימות שלי פתאום מופיע תהליך בשם GUI.EXE שתופס שלושים אחוז בניצולת מעבד (עולה ויורד בין שלושים לאפס)

שמתי לב אליו לאחר התקנת GTA החדש במחשב

האם הוא איום כלשהו?

תודה מראש

פורסם

gui.exe is a process belonging to an advertising program by searchnugget.com. This process monitors your browsing habits and distributes the data back to the author's servers for analysis. This also prompts advertising popups. This process is a security risk and should be removed from your system.

פורסם

כנראה הוא מנסה להתחזות לEGUI.EXE ששייך לnod 32....

פורסם

gui.exe is a process belonging to an advertising program by searchnugget.com. This process monitors your browsing habits and distributes the data back to the author's servers for analysis. This also prompts advertising popups. This process is a security risk and should be removed from your system.

^This

תוכנת ריגול שמתחזה לממשק משתמש גרפי (Graphic User Interface) לפי מה שכתוב כאן היא בסך הכל בודקת לאיזה אתרים אתה נכנס כדי שהנודניקים שתקעו לך אותה ידעו איזה פרסומות משתלמות...

פורסם

זכרתי שגם אצלי ראיתי את התהליך הזה ואחרי מה שקראתי פה קצת דאגתי כי חשבתי שהמערכת שלי נקיה. בדיקה קצרה העלתה שבמקרה שלי מדובר בתוכנה EasyTune6 של Gigabyte שמשמשת לניטור לוח האם ו OC. אם תוכנה זו מותקנת אצלך תוכל לראות שכאשר סוגרים אותה מסתיים גם התהליך GUI.EXE ואין בכך בעיה.

אגב, אצלי התהליך הזה לא צורך יותר מ 2% מהמעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים