עבור לתוכן

האם ה9800GT מתאים לשימושים שלי?

Featured Replies

פורסם

טוב זו שאלה כללית מדיי אז אני אפרט את השימושים:

בעיקר משחקי FPS

FIFA

GTA בלחץ

אני משחק על מסך 26' ורוצה לקנות גג42'.

האם הכרטיס הזה מספיק?

יש לי אפשרות לSLI בעוד כמה חודשים שהמחיר שלו יתקרב ל 300 שקל ואני אולי אקנה עוד אחד נוסף.

עד כמה SLI של הכרטיס ישפיע על הביצועים ועל היכולת שלו בעיקר על רזולוציות יותר גדולות?

והאם שווה לי עכשיו להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את הGTX עם1 ג'יגה? או שההבדל בביצועים בינהם סתם בזבוז של כסף?

תודה(:

עריכה:

אני כרגע לא יודע באיזו רזולוציה אני אשחק כי המחשב חדש ועוד לא הגיע אליי.

אבל במסך 26' באיזו רזולוציה כדאי לי לשחק? וב42'?

שאר המפרט שלי זה

Q6600

ASUS P5ND

4GB RAM

750 GB HDD

ENERMAX 82+MUODO

פורסם
  • מחבר

תוקן(:

פורסם

כמה וואט ספק הכח שלך? ומהי הרזולוציה הגבוהה ביותר במסך שלך (האם מדובר ב1920X1200?)

פורסם
  • מחבר

525 של אנרמקס ...הבנתי שאפשר להריץ עליו הכל

ואני לא יודע מהי הרזולוציה כרגע הכי גבוה במסך שלי

אבל זה HD READY פשוטה של נורמנדה עם זמן תגובה מעפן ככה שמשהו בינוני

אבל בוא נצא מנק' הנחה שאני קונה 42' FHD שזה אומר 1080P

ואני ממש לא מבין ברזולוציות מסך וכאלה אז אני מצטער אם אני מערבב פה דברים

פורסם

אם כך מהו התקציב המקסימאלי שלך?

(לביצועים מירביים על 1080P תזדקק ליותר מ9800GT)

פורסם
  • מחבר

לא יותר מ1000 שקל.

והמליצו לי דווקא על הכרטיס שלך אבל בחרתי כבר בלוח תומך SLI ככה שזה חייב להיות ג'יפורס.

אני יודע שיש את הGTX והGTX+ ב1000 שקל.

אבל השאלה אם הביצועים שלהם יהיו שווים את הכמעט 400 שקל הבדל. וגם אני מניח שעד שאני אקנה את ה42' (בערך עוד 4-5 חודשים שאני אעבור לבית חדש) אז כבר ה9800 יעלה סביבות 300 שקל ואני אוכל לשים 2 כאלה.

אז השאלות שלי הן בעצם מה יותר משתלם לי לעשות כרגע ?

ועד כמה הביצועים של זוג 9800 ישפר את המצב? סתם נגיד תתן לי דוגמא של כח של כרטיס אחד ש2 כאלה יהיו שווים לו כדאי שאבין.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אפשר למצוא את ה-9800GTX+ בקצת פחות מ-1000 ש"ח ובמסגרת התקציב והדרישות שלך הוא הכי חזק.

השאלה היא האם הא חזק מספיק לרזולוציית FHD, ולפי דעתי הוא לא.

מה גם שבעוד 4 חודשים ה-9800GT לא יעלה בסביבות ה-300 ש"ח זה בטוח. אולי 500.

ו-SLI זה לא שחור על גבי לבן. הוא לא מכפיל ביצועים, לפחות לא ב-95 אחוז מהמשחקים. שלא לדבר על בעיות דרייברים ותאימות שונות.

ככה שאם אפשר להמנע מ-SLI יהיה עדיף.

אז שוב, אני לא ממליץ לך לבנות על ה-9800GTX עבור רזולוציית FHD. אם המחשב עוד לא הגיע נסה לבקש להחליף את הלוח אם לאחד זול יותר ואני מניח שאם תיכננת לקנות ספק חזק ל-SLI אז תחליף גם אותו לספק בסיסי וכך תוכל לחסוך לא מעט כסף ולקנות HD4870 1GB שיתמודד מעולה עם רזולוציית FHD.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף להשאיר את הלוח תומך SLI והספק ..

אם ה9800GT שכרגע מספיק לי לגמרי ירד במחיר בצורה שמשתלם לי לשים עוד 1 אז הרווחתי.

אם לא, אז לא נשים ונשדרג בעתיד לפי הצורך.

בכל מקרה כרטיס מסך חדש ומתקדם גם יצריך משאבים ככה שאני לא מתחרט על הספק.

והאפשרות של הSLI תמיד תשאר גם אם עוד שנתיים אני אקנה כרטיס מסך חדש ואני ארצה לעשות איתו את הSLI.

פורסם

צר לי לאכזב אותך אך SLi או CF לא מספקים את הסחורה.

עוד לא ראינו הפרש ביצועים של 60% כמו שהובטח,אישית אני מציע לך לרכוש את הCONNECT3D HD4850 VALUE

שמגיע עם קירור מצוין ושקט (למרות שזו הגרסה הזולה של הקירור) ניתן למצוא את הכרטיס בFOXPC

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558

פורסם

אני מעדיף להשאיר את הלוח תומך SLI והספק ..

אם ה9800GT שכרגע מספיק לי לגמרי ירד במחיר בצורה שמשתלם לי לשים עוד 1 אז הרווחתי.

אם לא, אז לא נשים ונשדרג בעתיד לפי הצורך.

בכל מקרה כרטיס מסך חדש ומתקדם גם יצריך משאבים ככה שאני לא מתחרט על הספק.

והאפשרות של הSLI תמיד תשאר גם אם עוד שנתיים אני אקנה כרטיס מסך חדש ואני ארצה לעשות איתו את הSLI.

עצה שלי, אל תחשוב אף פעם על עוד שנה-שנתיים כשאתה קונה מחשב.

אתה לא יודע מה יקרה בעוד שנתיים,אולי פתאום AMD יפתיעו ואז תחילט לעבור אליהם ובגלל זה תצטרך לקנות לוח חדש...

מה גם ש-SLI/CF נועד למערכים יותר חזקים מ-9800GT. כל העסק של שילוב כרטיסים נוצר עבור אנשים צמאי ביצועים, לא עבור אנשים שמחפשים אלטרנטיבה לא כל כך יקרה עבור ביצועים כמו שילוב של שני 9800GT.

אז אם אתה עוד יכול, תרד ברמה של הלוח והספק. בהפרש הזה אתה יכול לקנות כרטיס חזק שישמש אותך בצורה מעולה לאורך שנה לפחות.

פורסם

SLI של 9600GT אמור לתת שיפור ביצועים מאוד מאוד מורגש ורציני.. ומחירו מסתכם בכ-900 ש"ח.

פורסם

נשמע לי קצת מצחיק שאתה רוצה כרטיס מסך של פחות מ1000 שיתן לך ביצועים במסך 42 אינץ'

אם כבר אתה קונה כרטיס חדש ועוד בשביל מסך של 42 אינץ' לדעתי כדאי לך ללכת לכיון ה 4870

חבל שתקנה עכשיו משהו שהוא זול ב200 ש"ח ובסוף כמו שאומרים "תכה על חטא" .חבל

עריכה:

אם להוסיף כסף עדיין לא מתאים לך אז זה אני חושב יהיה הכי טוב

http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7291

פורסם
  • מחבר

אבל אולי בעוד חצי שנה כבר תיהיה לי אלטרנטיבה יותר טובה לFHD ובמחיר יותר משתלם?

לא לחוץ לי כרגע ...

סתם דוגמא, אולי בעוד חצי שנה אני לא אקנה עוד 9800 אלא 260 GTX....הכל תלוי במחיר. את ה9800 אני אמכור יד שנייה או משהו..בנתיים חבל לי להוציא יותר מזה.

מצד שני הלוח אם הזה יאפשר לי לשים עוד 260 GTX או אולי 280 בכלל....אי אפשר לדעת מה יהיה הכל תלוי בשוק ובמחירים. ככה שבלי קשר שהמחשב הורכב אני כבר סגור על זה שאני רוצה שתיהיה לי אפשרות לSLI. בלי קשר אני תמיד העדפתי מחשבים מבוססי אינטל וכרטיסים רק של ניוידיה.

בכל מקרה רק רציתי להבין עד כמה כוחתם של 2 9800 יכול להועיל ואני מבין מכם שלא כמו שחשבתי.

תודה לכולכם על העזרה.

(:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים