עבור לתוכן

מסך לעיבוד תמונות (גרפיקה PS) תקציב 2000 - 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מסך בעיקר עבור עיבוד תמונות, מה שחשוב לי מאד,

1. חדות (הבנתי שמסכי "20 חדים יותר מ "19 ו "22, האם זה נכון?)

2. צבעים וגוונים (הנטיה שלי היא לפנאל S-IPS)

3. יכולת הפרדת גוונים גבוהה

4. שלא יהיו הילות משונות במעברי קונטרסט וצבע

איכות התמונות שלי חשובה לי מאד ולמסך יש השלכה ישירה על הפלט הסופי,

לכן אני מחפש מסך איכותי וטוב מאד.

גודל המסך יקבע בהתאם לתשובות על השאלה בסעיף 1 ,

תקציב 2000-3500 ש"ח

אשמח לקבל כל המלצה, תודה.

גל

פורסם

ברוך הבא לפורום.

:hi:

את התקציב נא להכניס לכותרת. (לערוך את ההודעה)

אגב, התקציב רחב מידי, שכן יש הרבה דברים שאפשר למצוא ב-3500 ולא ב-2000, אז שווה להתמקד יותר.

1. מסכי 20" חדים יותר מ-19" ו-22" בשל גודל נקודה קטן יותר, שנובעת מהרזולוציה. יש יוצאי דופן - מסכי 22" ברזולוציה גבוהה של 1920X1200, ששם גודל הנקודה הוא קטן עוד יותר, ולכן - חדות גבוהה יותר. עם זאת, אין ממש מסכים כאלה עם פאנלים איכותיים מספיק לעריכת תמונות. לפחות לא בשוק בארץ.

2. יש כמה מסכי S-IPS טובים: HP LP2065, DELL 2007FP, LG L2000CP. ה-DELL קיים גם בגרסת PVA, אשר לעבודה עם צבע קצת פחות מומלצת. כולם 20" ועולים 2000-2200 פלוס-מינוס. יש גם כמה מסכי S-IPS יותר גדולים (24") עד 3500. הם מציעים יותר שטח עבודה, אבל גם גודל נקודה גדול יותר. לדוגמה Philips 240PW9EB, HP 2475.

3. עם כיול מתאים אפשר לקבל יכולת הפרדה טובה בכל מסך ממה שהוצע.

4. לא בדיוק יודע על מה אתה מדבר פה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת, לגבי התקציב, אני יודע שהוא רחב מאד,

אבל מה שזה עזר לי להבין זה, שתמורת יותר מ 1000 ש"ח פער במחיר אני לא מקבל מוצר שמתאים לצרכים שלי יותר.

כמו שזה נראה ה DELL תהייה הבחירה שלי, איך אני מוודא שהוא אכן מגיע עם IPS ולא PVA

איך מתבצע הכיול שלו?

אשמח לשמוע הצעות נוספות

תודה

גל

פורסם

כמו שזה נראה ה DELL תהייה הבחירה שלי, איך אני מוודא שהוא אכן מגיע עם IPS ולא PVA

לפי המספר הסידורי (שכתוב על הקרטון ועל המסך עצמו). אם הוא נגמר ב-L - זה IPS, אם ב-S - זה PVA.

למיטב ידיעתי נקסטופ (www.nextop.co.il) מייבאים ומוכרים רק את גרסת ה-IPS של המסך הזה.

פורסם

2065 נמכר בנקסטופ ב1800 שקל לעומת 2200 עבור הדל. אם אתה לא צריך את אוסף החיבורים שמציע הדל, לך על הנק ותחסוך 400 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים