עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי DisplayLink

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הקדמה קצרה אני עובד בשוק ההון וצריך את הפונקציה של ריבוי מסכים שמקושרים למחשב אחד.

מהכתבה הבנתי כי צריך שיהיה שבב במחשב ושבב במסך.

איך אני יודע שיש לי את השבב במחשב או שצריך לקנות כרטיס לחבר למחשב?

האם זה אומר שאני לא צריך כרטיס מסך בכלל?

איך אני יודע באיזה מסכים יש את השבב הזה? אולי אפשר להוסיף רשימה של מסכים כאלה

הבנתי שאם אין את השבב במסך אפשר לקנות מתאם איפה אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה?

ושאלה אחרונה האם זה משתלם כלכלית?

תודה

חזי

פורסם

לא צריך שום צ'יפ במסך.

רק צריך כרטיס מסך שיודע להוציא סיגנל ליותר משני מסכים, או לעבוד עם כמה כרטיסי מסך באותו מחשב.

פורסם

על כמה מסכים מדובר ?

פורסם
  • מחבר

QttP לא הבנת את השאלה שלי אני כרגע משתמש בפיתרון שהצעת שני כרטיס מסך שכל אחד תומך בשני מסכים.

אני חיפשתי תשובות לשאלות בעקבות כתבה שקראתי כאן באתר על חיבור מסכים באמצעות כבל USB ללא כרטיס מסך אני מצרף לינק למאמר

http://hwzone.co.il/news/1232018551/87625/

ליאור אני משתמש ב3 או 4 מסכים תלוי באיזו עמדה אני נמצא עם השבב הזה לפי הבנתי ניתן לתמוך בעד 6 מסכים

אני ממליץ גם לך לקרוא את המאמר

חזי

פורסם

הבנתיך. אכן לא קראתי את הכתבה ולא ידעתי שאתה מתכוון לטכנולוגיה ספציפית זו.

נשמע מעניין, אבל לצערי אני באמת לא מכיר את זה מספיק כדי לייעץ.

פורסם
  • מחבר

האם אתה מכיר או יודע כל מישהו שכן מתמצא בטכנולוגיה הזו ויכול לעזור ?

אני לפני קניית מחשב נוסף והטכנולוגיה הזו נשמעת משהו שיכול לעזור ולהוזיל את המחשב.

פורסם

האם אתה מכיר או יודע כל מישהו שכן מתמצא בטכנולוגיה הזו ויכול לעזור ?

אני אישית לא מכיר. חפש באינטרנט, תשאל את מי שכתב את הכתבה.

אני לפני קניית מחשב נוסף והטכנולוגיה הזו נשמעת משהו שיכול לעזור ולהוזיל את המחשב.

איך בדיוק זה יכול להוזיל את המחשב? מסכים גם ככה צריך לקנות. כרטיסי מסך פשוטים עולים היום גרושים. הקופסה עצמה והמסכים המיוחדים שתומכים בטכנולוגיה (או לחילופים, המתאם המיוחד) יעלו יותר מעוד 2-3 כרטיסי מסך.

מה גם שלך תדע עד כמה זה באמת הולך לעבוד טוב. רוחב הפס של USB לא מספיק כדי להעביר וידאו בצורה נורמלית. כתוב בכתבה שהם "שולחים רק את המידע הדרוש", שזה אומר שהם מפעילים איזה אלגוריתם חכם, אבל בוודאות לא כזה שיכול להתמודד עם כל מצב אפשרי, אז הייתי מצפה שבמצבים מסוימים של תצוגה מתחלפת מהר זה די יקרטע (למרות שלצרכים של מסחר בשוק ההון זה אולי לא ישנה, כל עוד אתה לא הולך להריץ וידאו בקצב פריימים גבוה).

פורסם

חלק מהתוכנות של הבורסה מציגות הרבה נתונים, קשה לי להאמין שתוכל לסחוב 6 מסכים בטכנולוגיה הזו, אבל גם לי שוב אין איתה מספיק נסיון. אני יודע שבעבודה קנו לא מסמן מסך 19" של סמסונג עם הטכנולוגיה הזו וזה עובד סביר.

מסכים שתומכים (ומידע באופן כללי ) אתה יכול למצוא כאן: http://www.displaylink.com/product_reviews.html

בנוסף שווה לך לבדוק טכנולוגיה חדשה אחרת - displayport שדומא מאד להתקן HDMI אך מאפשרת שרשור מסכים, מה שנותן ריבוי מסכים גם כן.

עיקר היתרון של הדיספליפורט שהוא התקן חופשי, משמע החברות לא צריכות לשלם הרבה כסף לרישוי, מה שאמור להוריד את המחיר הסופי ללקוח.

אני יודע שבעיקר דל דוחפת את הטכנולוגיה, אז שווה לבדוק גם שם (וגם יש לזה אתר, כמדומני displayport.org )

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

גם אני לא הצלחתי לברר פרטים נוספים

כרגע אם אין למישהו אחר נתונים אחרים

אני אשאר עם הטכנולוגיה המוכרת של שני כרטיסי מסך

חזי

פורסם

איך זה יכול לעזור? זה סתם מפצל שמאפשר לך להציג את אותה התמונה על 8 מסכים שונים. כמו אלה שיש בתצוגות מסכים בחנויות. הוא לא יכול לאפשר לך להציג דברים שונים על כל מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים