עבור לתוכן

האם הספק החשמל של מאוורר גדול גדול יותר של מאוור יותר קטן?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כרטיס מסך של asus ויש שמה מאורר קטן 50 מ"מ (נראה לי אם למישהו יש אותו סוג יכול לאשר לי את זה asus geforce 3 ti 200) עכשיו הוא מת כבר הרבה זמן כחצי שנה עכשיו אני יכול להשיג מאורר בין 60-80 מ"מ ואני רוצה לדעת אם אני יחבר אותו לחשמל שמה הוא יעבוד או לא? נ.ב למישהוא יש רעיון איך אני מחשב את המאוררר אם הבורג יותר מידי גדול?

asusti200.jpg

אם מישהו לא רואה את התמונה שיגיד כי יש לי גם תמונות אחרות

עריכה: עכשיו רואים?

פורסם

לא רואה את התמונה.... 8)

עריכה: עכשיו רואים!

אני חושב שזה מאורר 40 מ"מ.

אתה יכול למצוא כאלה על סינקים אורגינלים של P3.

פורסם

עכשיו רואים

פורסם

תאמין לי סדרת הGF 3 TI של אסוס גם ה500 וגם ה200 - המאווררים שלהם זה מכה.

יש לי TI 500, של אסוס שכבר פעמים הלך לו המאוורר. עכשיו הוא בהחלפה ואני מקווה שהוא יחזור בקרוב. כל זה בתוך שנה וקצת.

ולנושא, להחליף מאוורר אולי יהיה קצת קשה לך, אבל אתה יכול לקנות Vantec iceberg\Crystal orb במחיר זול. אלו גופי קרור עם מאוורר לכרטיסי מסך.

פורסם
  • מחבר

אוקי כבר החלפי מהם מאורר אבלכבר שנה וחצי האחריות נגמרה :D אם אני יקנה את המאוררים הקטנים הם לא יתאימו למקום כי המאורר מחובר לחלק למלאה והמאורר שקונים מחוברים אם החלק למטה אני רוצה לסיים מאורר מעל כל גוף הקירור עכשיו יש לי 2 שאלות 1 אם מאורר 60 80 יוכל להתמודד אם המתח של הכרטיס ואם כן למישהוא יש רעיון איך לחבר את המאוררהלחמה? משהוא ואני לא רוצה להחליף את גם הקירור

פורסם

אתה יכול לחבר 60/80 מ"מ לגוף קירור אבל שלא יקח את החשמל מהכרטיס אלה מהספק כלומר תחבר את המאוורר למולקס..

פורסם
  • מחבר

עכשיו הנה הבעיה יש לי 2 הרד דיסקים ו 2 סידירומים אז אין לי עוד את שקעים לחשל מהסוג הזה יש לי 1 של טקליטון ו 1 גדול כזה איך אני משתמש בהם?

פורסם

המאוורר הקטן מקבל מהכרטיס מסך 5 וולט ולא 12. אם אתה לא רוצה להתחיל לחתוך חוטים של הספק תבדוק לפני שאתה קונה מאוור שבא איתו שירשור - יציאה נוספת של חשמל ואליה תוכל לחבר את אחד מההארדיסקים

פורסם
  • מחבר

תראה אני לא רוצה לקנות כי אני חוסך למשהוא רציני אבל את המאורר אני מקבל ממחשב מת מהמשרד של אמא שלי אני לוקח את הספק עכשיו מה אני יכול לעשות?

פורסם

לך לחנות אלקטרוניקה או מחשבים (אפילו "עתיד" תספיק) ותבקש חיבור מולקס או חיבור 4 פינים. זה עולה מקסימום 15 שקל ויתן לך עוד כניסה

פורסם

זה 99% פועל על 12V, ואם תפרק לו את הברגים ותסתכל מלמטה יהיה כתוב המתח והזרם שלו.

תשווה את זה עם המאוורר שאתה רוצה לחבר ותדע.

באותה הזדמנות תסיר את המדבקה מלמטה ותשים בחור שמן WD40, יכול להיות שתציל את המאוורר.

עבור אותה זרימת אויר מאוורר גדול צורך פחות הספק ממאוורר קטן, המאווררים הקטנים האלו בד"כ צורכים איזה 0.15-0.20A, מספיק בשביל 80ממ בינוני.

פורסם

אני בספק שזה 12. לקחתי מאוורר של כרטיס מסך (לא אותה חברה, לא אותו סוג אבל עדיין מאפיין) חיברתי אותו ל12 וולט ישר לספק והוא נשמע כמו מכסחת דשא

פורסם

זה לא ממש אומר הרבה.

יש לי פה שני מאווררים של MSI 4600, המאווררים על ה FX5900 שלי, המאוורר של TT לסדרת ה GF4 TI, מאוורר על הצ'יפסט שלי ועל שני הלוחות הקודמים, מאוורר על GF4 MX440 שמסתובב פה וכו' וכולם 12V.

פורסם

גמני חושב שזה 12 וולט על פי כמות הרעש שהקריסטל הארור עשה בזמנו...

פורסם

נו שיהיה, זה לא קריטי. אולי לשלי היתה התנגדות נמוכה יותר או שפשוט הקירור הפסיבי לא צריך יותר ממאוורר שקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים