פורסם 2009 בפברואר 316 שנים ^^ http://www.engadget.com/2008/11/22/g1-multi-touch-a-reality-integrated-headphone-jack-still-just-a/
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים שמת לב לתאריך? כבר הרבה מים זרמו בים מאז הכתבה, נכון שזה עדיין לא מלוטש מספיק כמו ה-IPHONE, אבל לא בגלל זה קונים IPHONE או G1לדעתי,מה שיפה ב-G1 זה שהכול OPEN SOURCE
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים שמת לב לתאריך? כבר הרבה מים זרמו בים מאז הכתבה, נכון שזה עדיין לא מלוטש מספיק כמו ה-IPHONE, אבל לא בגלל זה קונים IPHONE או G1 לדעתי, מה שיפה ב-G1 זה שהכול OPEN SOURCE אז אתה יכול עכשיו לקמפל לו איזו תוכנית שתכין קפה כל בוקר? (קצת הומור לא מזיק) בכל אופן, כן, זה נחמד, אבל תלוי למי. לא כולם מתכנתים ולא כולם ייתעסקו עם הקוד.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים לא צריך להיות מתכנת כדי להשתמש בלינוקס ולרשום דברים כאלה או אחרים בקונסול.זה לא לינוקס אך על אותו רעיון, מ"ה מבוססת קוד פתוח.אבל לא במקרה הזה, במקרה הזה זו מערכת הפעלה פתוחה, כמו ווינדוס למשל.לפותח הדיון-אתה מוכן כבר לשנות את הכותרת המטומטמת הזאת? זה לא FXP כאן או FRESH, תחליף לכותרת יותר עניינית.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים לא הכל ולא יותר מאיפון.עכשיו באמת אני נזכר שהיא לא מבוססת קוד פתוח בכלל..(ולכן התיקון)אז היא סה"כ מערכת הפעלה פתוחה... כמו סימביאן.. WM.. אייפון..אבל עדיין היא נראית לא רע בכלל.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר לפותח הדיון-אתה מוכן כבר לשנות את הכותרת המטומטמת הזאת? זה לא FXP כאן או FRESH, תחליף לכותרת יותר עניינית.לא. לא הבנתי מה הקשר לfxp?
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים עכשיו באמת אני נזכר שהיא לא מבוססת קוד פתוח בכלל..(ולכן התיקון) אז היא סה"כ מערכת הפעלה פתוחה... כמו סימביאן.. WM.. אייפון.. אבל עדיין היא נראית לא רע בכלל. מערכת פתוחה? כמו לאייפון?
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים כן, לאייפון מערכת הפעלה פתוחה ואתה מוזמן לבדוק את זה.עצם העובדה שאפל שיחררו את ה SDK שלה למפתחים הופכת אותה לכזו.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מערכת פתוחה=SIMFREE, נכון?לא.מערכת פתוחה = מערכת שניתן להתקין עליה תוכנות צד שלישי של חברות אחרות.ואתה רוצה להגיד לי שהאייפון לא כזה?
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אני רוצה להגיד לך שהאייפון לא כזה...? ברור שהאייפון לא כזה!!!אתה יכול להתקין תוכנה שהיא לא של APPLE? אתה יכול לשנות את התפריט שלך כראות עיינך? כבר דיברנו על כך שיש לאייפון הגבלות כמו שליחת תמונה ב BT.אם בסימביאן לא היה אפשר לשלוח תמונה דרך BT אז היינו מתקינים תוכנה שהייתה מאפשרת זאת!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.