פורסם 2009 בינואר 1816 שנים לאחרונה עקב בעיות במחשב שלי התקנתי עליו מחדש את מערכת ההפעלה אך המצב נעשה יותר גרוע ממה שהיה קודם.ברצוני לדעת כיצד מפרמטים את המחשב? הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות.יש לי XP בעברית.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים בבקשה יש עוד מלא מדריכים במידה וזה לא מספיק טוב פשוט חפש בגוגל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2951614,00.html
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר קראתי לא מעט מדריכים דרך גוגל ולא הבנתי אף אחד מהם.את הקישור למדריך שאתה שלחתה לי אני לא מצליח לפתוח כרגע.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מדריך פירמוט.1 נכנס לביוס ועושה בוט מCD 2 מכניס דיסק של וינדוס 3 אחרי שהדיסק מעתיק את כל הקבצים רשום לך מה ברצונך לעשות להתקין וינדוס , לתקן , או לצאת בלי לעשות כלום אתה לוחץ אנטר כדי להמשיך 5 אתה מגיע למסך שבו אתה צריך ללחוץ F8 כדי לקבל את התנאים 6 אתה מוחק את המחיצה שנמצאת על ההרדיסק ויוצר חדשה הכל כתוב לך אין מה להתבלבל
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר האם אתה יכול להסביר לי מה זה BOOT מ CD וכיצד עושים זאת?אני יודע להכנס לביוס אבל לא יודע מה עלי לעשות שם.האם אני יכול לפרמט על ידי קליק שמאלי על המחשב שלי, לאחר מיכן קליק ימני על כונן C שם מותקנת מערכת ההפעלה, לבחור באופציה איתחול, ולאשר?
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים ממש לא תראה בכל ביוס זה אחרת בעיקרון אמור להיות לך הגדרה של בוט דוויס פריוריטי רק באנגלית כמובן ואז שם אתה רואה את סדר הבוט CD ' HDD' FLOPPY או אחרת אתה צריך שהCD יהיה ראשון זה לא ממש לא סיפר אם אתה עדין לא מסתדר תעלה תמונה של הביוס ואני אגיד לך בדיוק מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.