עבור לתוכן

הלך ה- XBOX, מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

Strength (הטעויות במקור):

צ'יפ הכוונה היא לפריצה חומרתית על מנת להריץ עותקים לא חוקיים , בPS2 , עקב שימוש בDVDים צרובים - אורך חיי העינית של המכשיר התקצר פלאים לרוב.

מי שהיה משתמש רק במשחקים חוקיים לא היה נתקל בבעיה כזו.

הXBOX מהדור הראשון הוא בעל אחוז תקלות גבוהה במיוחד , שאר הקונסולות (והדורות האחרונים של הXBOX) אמינים משמעותית - כמו PC עם חלקים לא גנרים.

בקשר למחיר - המחיר של מחשב גיימרים הוא בהחלט לא פחות מאף קונסולה ומחשב כזה מתיישן לגמרי בערך במחצית החיים של קונסולה ממוצעת.

מה גם שהנקודה העיקרית היא משחקים מעולים שיוצאים לקונסולה ולא למחשב , ולשבת בסלון מול LCD גדול ולשחק עם עוד חברים.

בא גם נזכור שבסוף היום - התיקון הזה עולה פחות ממה שכל תיקון ממוצע במחשב עולה בסדר גודל הזה.

פורסם

אני מקווה שזה לא אותו דבר במחשב ושאני מריץ ''עותק לא חוקי'' על כונן ה-DVD שלי שזה לא יקצר את החיים שלו חחח :lol:

ובאמת אל תשווה בין מחשב ל-קונסולה,במחשב אפשר לעשות כמעט הכל בקונסולה אתה יכול רק לשחק במשחקים.

אז אני לא מתפלא אם המחשב יהיה יותר יקר.חוץ מזה אני יודע שהיום אפשר להשיג מחשב טוב רק ב-2500 קונסולה כמו PS3 עולה כמעט 3K

ואפילו אם המחשב מתיישן תנסה להשוות את הגרפיקה של המחשב ל-XBOX יהיו הבדלים די גדולים מחשב כל הזמן מתפתח קונסולה לא (אבל זה גם חיסרון שצריך כל שנתיים לשדרג מחשב בשביל להפעיל משחקים על גרפיקה גבוהה)

וזה נכון שיש הרבה משחקים טובים שיוצאים רק לקונסולות (בעיקר משחקי:מכות,מירוצים,והרפתקאות) אבל עדיין לקנות PC יותר משתלם.

פורסם

בקונסולה אתה יכול רק לשחק במשחקים.

כבר לא

פורסם

כבר לא

תרשה לי לתקן אותך- כבר לא ממש. עדיין יש הבדל משמעותי בין מה אפשר לעשות עם קונסולה ומה עם מחשב.

פורסם

זה נכון אני לא התכוונתי לזה אני דיברתי ישירות על הציטוט שנתתי

קונסולת היום (נכון שהם לא מחשב ) משמשות להרבה יותר מרק לשחק

פורסם
  • מחבר

בהמשך לכל הדיון, החלטתי לשלוח את המכשיר לתיקון במעבדה.

לאחר יומיים קיבלתי תשובה שלא ניתן לתקנו...

כנראה שאין מנוס מלהזמין אחת חדשהמ- US.

אם אני מבין נכון, מאחר ויש לי את כל הציוד, כולל שלטים ודיסק, אני יכול הסתפק ב- Arcade, נכון ?

תודה

פורסם

אכן.

ליביו

פורסם

בהמשך לכל הדיון, החלטתי לשלוח את המכשיר לתיקון במעבדה.

לאחר יומיים קיבלתי תשובה שלא ניתן לתקנו...

כנראה שאין מנוס מלהזמין אחת חדשהמ- US.

אם אני מבין נכון, מאחר ויש לי את כל הציוד, כולל שלטים ודיסק, אני יכול הסתפק ב- Arcade, נכון ?

תודה

נכון. ולא רק זה.

אתה מקבל איתו כרטיס זכרון,שלט,כבלים,ספק. מה שאתה יכול לעשות זה למכור את השלט,את הספק הישן,את הכרטיס זכרון ואת הכבלים ויוצא שקנית מכשיר חדש במחיר של תיקון.

קנית את הARCADE ב1200 נגיד מחו'ל. את הספק אתה מוכר ב300 (חדש עולה 500-600.)

את השלט ב200,את הכבלים ב100 ואת הכרטיס זכרון ב300 גם כן.

בסוף יוצא שקנית מכשיר חדש לגמריי ב300 שקל!

ואל תדאג הקונסולות החדשות אמינות.

פורסם
  • מחבר

מגניב, לאחשבתי על זה.

עכשיו רק צריך למצוא מישהו שנוסע לשם...

פורסם

למה אתה רוצה לקנות דווקא בארהב?

פורסם
  • מחבר

שתי סיבות.

• המכשיר הז"ל היה אמריקאי ולכן המשחקים גם כן. חבל לי להחליף את כל הספריה (יש לא מעט)
    יותר זול - 200 דולר לעומת 200 אירו. הבדל של 200 ש"ח בערך

פורסם

הנקודה הראשונה שלך הגיונית ונכונה

בשניה אני יתקן אותך היום באנגליה בגלל שער הפאונד ארקייד חדשה עולה בסביבות ה670 שקל אז תיקון קטן פה

פורסם
  • מחבר

חידשת לי. לא הייתי מודע לשער הפאונד הנמוך.

בבדיקה קלה אכן מצאתי באזור ה- 700-800 ש"ח. מניח שאפשר למצוא גם בפחות

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים