עבור לתוכן

הלך ה- XBOX, מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

הי,

אחרי שנתיים, כנראה שהגיעה זמנה. קיבלתי דיווח בדמעות מהבן שלי שהקונסולה הלכה (שלושה אורות אדומים...).

מה מומלץ לעשות, בהנחה שלא הא לי לרכוש חדש עכשיו ?

האם לשלוח למעבדה כלשהי לתיקון ?

האם לנסות לתקן לבד ואיך ?

או פשוט להזמין נוספת מארה"ב (האופציה הפחות מועדפת)

אם מתקנים, זה יחזיק ?

תודה

פורסם

אם יש לך קצת מיומנות טכנית, תוכל לנסות לתקן לבד. אם אתה מפחד להרוס משהו, תיקון בחנות עולה כ300 שח לערך. האם התיקון יחזיק תלוי בסוג התקלה, קשה להעריך. שלי אחרי תיקון כבר שמונה חודשים רץ תקין

פורסם
  • מחבר

לא ממש חזק בפירוקים, ובמיוחד לא בהרכבות.

אשמח אם תוכל להמליץ לי על מקום אמין

תודה

פורסם

אני אישית לא מכיר, אני תיקנתי לבד

פורסם

תיקנתי מספר קונסולות בהצלחה מרובה(למעשה אף תיקון לא כשל) עם המדריך כאן: http://xbox-experts.com/e/tutorial.php?n=hybrid

אני לא מכיר הרבה חנויות שיהיו מוכנות להיתחייב על הצלחת תיקון ולכן חלקם מציעות לעיתים טרייד אין(בתוספת כסף) לקונסולה חדשה

בתמורה לישנה התקולה. בנוסף אם הנזק הפנימי לקונסולה גדול מידי לעיתים אין מנוס מלקנות חדשה.

פורסם

מה אתה צוחק XBOX החזיק רק שנתיים?

אז בשביל מה בכלל לקנות קונסולה אם יש לזה אורך חיים של ציפור

אורך חיים של מחשב זה בערך 10 שנים יש לי מחשב בבית מחזיק כבר יותר מ-7 שנים!

פורסם

אתה אומר לי שאם במחשב תהיה תקלה עדיין הוא יחזיק 10 שנים ?

או שכנראה לא שמעת על דבר שנקרא תקלה ואתה חושב שמכשירי חשמל מתים מזקנה

פורסם

הוא אומר שבמחשב לא אמורה ליהיות תקלה בכלל (פיסית) והוא צודק , וגם אם לוקחים קונסולה מהדורות הקודמים (או הנוכחי ולא נקרא לה XBOX) - שנתיים זה זמן קצר מאוד! במיוחד למצב שהיא יכולה למות לגמרי.

דוגמא - PS2 אצלי קיים כמעט 9 שנים ועובד ללא דופי ללא שום תקלה או בעיה בלקרא דיסקים.

ליביו

פורסם

לצערי, מאתמול גם אני הצטרפתי למועדון המנורות האדומות :(

האמת שזה עדיין לא מנורות אדומות אלא פשוט האיקס בוקס נתקע באמצע משחק אבל כנראה שעוד קצת ויהיו מנורות אדומות.

לפני כחצי שנה האיקס בוקס התקלקל ושלחתי לחנות (היה לי אחריות) ותיקנו לי אותו. עכשיו זה פעם שנייה שזה קורה.

יש מצב שאין מצב לתקן אותו או שעדיין אפשר לבצע עליו את התיקון וזה יסתדר?

פורסם

הוא אומר שבמחשב לא אמורה ליהיות תקלה בכלל (פיסית) והוא צודק , וגם אם לוקחים קונסולה מהדורות הקודמים (או הנוכחי ולא נקרא לה XBOX) - שנתיים זה זמן קצר מאוד! במיוחד למצב שהיא יכולה למות לגמרי.

דוגמא - PS2 אצלי קיים כמעט 9 שנים ועובד ללא דופי ללא שום תקלה או בעיה בלקרא דיסקים.

ליביו

כן שכחתי להגיד שיש לי חבר שיש לו PS2 והוא משתמש בו כבר 6 שנים ולא קרה כלום..אז אולי הבעיה היא ספציפית ב-XBOX?

כנראה MICROSOFT כבר לא עושים עבודה טובה :-X

מה הקטע לקנות XBOX 360 ולדעת שעוד שנתיים הוא יתקלקל.עדיף להשכיר אם אפשר.

grunt birthday clown-במחשבים זה שונה זה כמעט לא קורה שיש תקלה במחשב ואם זה קורה זה בגלל שאתה קונה חלקים לא איכותים (ג'נרי)

אין סיכוי שמחשב טוב יתקלקל אחרי 5 שנים של שימוש.

פורסם

יש את אוז מחשבים ברעננה שמתקנים קונסולות מכל הסוגים, אני לא יודע מה המספר שלהם אבל הם ברחוב שברץ ברעננה (רן שברץ עם ב ולא עם וו).

פורסם
  • מחבר

ה- PS2 שלי החזיק מעמד כשנתיים וחצי עד שהעינית הלכה ובפועל המכשיר מת...

זה מבאס, אבל עדין לטעמי יותר כיף מלשחק במחשב ברוב המקרים, במיוחד לילדים (וגם הקונסולה זולה יותר)

פורסם

לפני יומיים קיבלתי טבעת מוות-ציפיתי שזה יקרה במוקדם או במאוחר כי הקונסולה שלי מהדור הישן ואצלי כבר קרוב לשנתיים וחצי.

אני יודע שיש לי 3 אופציות:

1. לקנות חדשה (אולי לנסות למכור את הנוכחית בסכום זעום)

2. לתקן אותה אצל אחת מהחנויות תמורת 400-500 ש"ח

3. להתמודד עם זה בעצמי.

התחלתי להתעניין בתיקון בבית-אני מדבר על פתיחת ה XBOX360 וכל עניין ה-X CLAMP

ראיתי שיש המון מדריכי וידיאו וכתבות על תיקון עצמי כמו גם ערכות מוכנות אשר כוללות את כל האביזרים בתוכו.

קניתי ב EBAY ערכה עם כל מה שנחוץ וגם הוראות של צעד אחרי צעד. עלה לי 90 ש"ח כולל משלוח.

שאלות:

1. האם יש כאן מישהו שתיקן בעצמו או התנסה בזה ויכול לתת הכוונה למדריכים טובים ?

2. אם צריך לדרג את הקושי של כל ה"מסע" הזה לתיקון ה"בוקס" מ 1-10 כמה זה צריך להיות קשה.

3. אם אני לא חשמלאי מוסמך או בעל ידע מתקדם באלקטרוניקה, עדיין אני אוכל לעשות את זה בכוחות עצמי ? יש לי ידיים טובות וידע בסיסי.

4. האם יש טיפים או דברים מיוחדים שכדאי לדעת תוך כדי שמישהו מכאן נתקל בהם ?

תודה!

בכל מקרה אם יהיה לי כוח אולי אעשה בעצמי "מדריך תיקון בעברית" תמורת סכום סמלי.

פורסם

ה- PS2 שלי החזיק מעמד כשנתיים וחצי עד שהעינית הלכה ובפועל המכשיר מת...

אני משום מה מהמר שהיא היתה עם צ'יפ, ויש הבדל קליל בין עינית לבין מעבד מתחמם.

ליביו

פורסם

רגע מזה הצ'יפ הזה?

זה הכרטיס הזיכרון של הPS2?

LIVIUR -רק PS2 יכול להחזיק הרבה זמן כמו PC?

אני רואה שלהרבה פה התקלקל ה-XBOX אחרי שנתיים וחצי :o

אני פשוט לא מאמין איך זה שמחשב מחזיק כל כך הרבה זמן וברוב המקרים עולה פחות ומחזיק הרבה יותר מקונסולה!

ממתי קונסולה הפכה להיות חד פעמית?? זה אמור להחזיק לפחות 6 שנים של שימוש רציני למה להשקיע כל כך הרבה כסף על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים