פורסם 2009 בינואר 1816 שנים היי,לצורך העניין, יש שני הבדלים בין גרסאות האקס בוקס -1. שיטת שידור - PAL ו- NTSC2. איזור - zone כמו בסרטי DVDלא הצלחתי להבין עדיין מה הקשר ביניהם.אם יש לי טלוויזיה מולטיסיסטם, כמו רובן בימינו, מה איכפת לי בעצם מה שיטת השידור?מה בעצם חוסם את ה-XBOX מלהריץ משחק NTSC כשהבוקס עצמו PAL?תודה
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים ה360 מחולק ל3 איזורים. יפן והמזרח הרחוק, אירופה, וארה"ב. משחקי אירופה הם PAL השאר הם NTSC. חוץ מזה יש נעילה איזורית על פי האיזורים האלה, שנקבעת ע"י המפיצה. חלקם - כמו בליזרד אקטיבזן - כמעט תמיד מוציאות ללא הגנה איזורית, כל משחק עובד בכל איזור. אחרים כמו EA למשל נועלים כל משחק לאיזור שלו. יש גם כל מיני שילובים אחרים בהתאם לזכויות הפצה וכו'
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אז בעצם אם אני קונה בוקס ללא נעילה איזורית ובשיטת PAL. אז משחקי NTSC יעבדו אצלי או לא?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אם יש לך אקס בוקס NTSC, והמשחק שאתה שם הוא PAL ולא פתוח לכל האיזורים, אז הוא לא יעבוד.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים בקיצור שאתה קונה משחק או "קונה" משחק אז תוודא שזה לפי השיטת שידור של ה360 שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.