פורסם 2009 בינואר 1816 שנים קודם כל תודה מראש....ישנם כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת internet explorer נתקבל בבעיה ועליו להסגר אנו מתנצלים על האי נוחות.AppName: iexplore.exe AppVer: 7.0.6000.20935 ModName: ntdll.dllModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00010a53זאתי חתימת השגיאה מה אני עושה????
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מקריאה קצרה של חיפוש בגוגל מדובר ככל הנראה על איזשהו תוסף בדפדפן שיכול לגרום לבעיה.תתחיל לנטרל אחד אחד עד שאתה עולה על המקר ובמיוחד אם יש לך תוסף שנקרא DriveLetterAccess שמותקן ע"י Sonic RecordNow.אגב זה תמיד באתרי WEB ספיציפיים או לסירוגין?
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר תודה אחי וואלה הוסרתי כמה תוספים ונראה לי שזה עזר תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 19.01.2009 בשעה 13:48:58נקריאה קצרה של חיפוש בגוגל מדובר ככל הנראה על איזשהו תוסף בדפדפן שיכול לגרום לבעיה.תתחיל לנטרל אחד אחד עד שאתה עולה על המקר ובמיוחד אם יש לך תוסף שנקרא DriveLetterAccess שמותקן ע"י Sonic RecordNow.אגב זה תמיד באתרי WEB ספיציפיים או לסירוגין?אחי חשבתי שזה עזר לי אבל זה חזר לי ולגבי מה שרשמת לא זה לסירוגין אחי..... אני אשמח אם יש לך פיתרון אחר
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים אני לא אח שלך ולא חבר מהשכונה אז תפסיק עם ה"אחי" הזה אחרי כל משפט.האם ניסית לעבור על כל ההרחבות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.