עבור לתוכן

מה הסיבה שאני לא יכול לחבר את הנייד לטלויזיה?

Featured Replies

פורסם

אתה צודק, אבל הבעיה בהמרה היא רק לRCA ולא לSVIDEO

Image:Pseudo miniDIN-7 Diagram.png

Many laptops and video cards use a 7-pin video output jack compatible with a standard 4-pin mini-DIN plug. Pins 1-4 use the standard S-video pinout, enabling standard S-video cables to connect directly. A wider key prevents insertion of the matching plug into a standard 4-pin socket.

The use of the extra three pins varies from manufacturer to manufacturer, but commonly includes a composite video output which is available using the manufacturer's proprietary adapter. Alternatively a YPbPr signal may be provided. Later Dell laptops provide an SPDIF audio signal. Some proprietary adapters bridge specific pins in order to enable the signal on other pins, or to specify the type of signal to be delivered.

The keying and pin arrangement prevents the use of the standard 7-pin mini-DIN plug, but even if a suitable plug can be obtained, use of non-proprietary adaptors on these ports may cause problems. Some graphics hardware, for example, is not engineered to have both the S-video and composite video outputs in use at once, and attempts to do this using non-standard adapters will produce poor results at best, and possible damage to the video output circuitry.

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז אני אולי צריך כבל אחר?

במקום לחבר לחורים הצבעונים בטלויזיה אז לחבר ל S-VIDEO בטלויזיה?

פורסם

אתה צודק, אבל הבעיה בהמרה היא רק לRCA ולא לSVIDEO

זה שאפשר לחבר S-VIDEO וזה שיש חיבורי 7 PIN שתומכים לאחור בS-VIDEO לא אומר שכל חיבורי ה7PIN של NVIDIA תומכים הזה.

בכרטיס שלי למשל (BFG 9800GTX) יש יציאת 9PIN שגם אפשרי לחבר לה כבל S-VIDEO, אבל זה לא עובד כי הפינים תוכננו אחרת ואינם מעבירים את אותו המידע ש S-VIDEO אמור לקבל.

במקרה של פותח הדיון יכול להיות שזה כן אמור לעבוד עם S-VIDEO כי הוא טוען שיצא לו לראות את המחשב בטלוויזיה לשניה כשהוא שיחק בהגדרות.

אולי הבעיה היא קשורה לכבל.

אולי זה קשור לסיגנל.

יש כרטיסים גראפים שאם הם לא מקבלים סיגנל מהטלוויזיה הם לא יהיו מוכנים לשדר גם אם הכבל מתאים ומחובר.

במקרה כזה יש אפשרויות "לעבוד" על הכרטיס גראפי אבל זה קצת מסוכן ולא כדאי להתעסק.

יש עוד כניסות בטלוויזיה חוץ מRCA ?

אדום לבן זה כנראה AUDIO והצהוב זה VIDEO (כולם RCA).

אבל מה עם הכבל 7pin ?

ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug

אם הוא ממיר 7Pin ל3 RCA אז זה כנראה COMPONENT בכלל.

http://en.wikipedia.org/wiki/Component_video

לא ממש ברור לי מה קורה שם...

לא יזיק גם לדעת באיזה מחשב נייד מדובר.

פורסם
  • מחבר

מדובר במחשב נייד של ACER

ASPIRE 570ZG

יש מצב שהכבל פשוט לא נכון?במקרה ויוצא כבל מה 7 PIN שבמחשב שלי לחיבור ה S-VIDEO שבטלויזיה זה יכול לעבוד?צריך עוד כבלים?

פורסם

מדובר במחשב נייד של ACER

ASPIRE 570ZG

יש מצב שהכבל פשוט לא נכון?במקרה ויוצא כבל מה 7 PIN שבמחשב שלי לחיבור ה S-VIDEO שבטלויזיה זה יכול לעבוד?צריך עוד כבלים?

יש מצב לקבל תמונה של הכבל שיש ברשותך ?

נסה למצוא משהו אולי בGOOGLE IMAGES, לי זה תמיד עובד.

איזה עוד כניסות יש לך בטלוויזיה ?

תמיד אפשר (ורצוי) לנסות משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

הנה בבקשה :

http://www.smart-com.net/images/21163.gif

מאחורה

4 שורות של חיבורי RCA [אדום צהוב לבן]

חיבור S-VIDEO

וחיבור של הכבל הכסוף של ממיר יס

מקדימה שורה אחת של RCA [אדום צהוב לבן[ (בשימוש בעיקר לסוני)

פורסם

תשיג כבל אחר ונסה לחבר לכניסת הS-VIDEO בטלוויזיה.

פורסם

אם תירצה ת'שלח הודעה בפרטי ונעשה לך שליטה מרחוק.

פורסם

אתה צריך כבל Composite שמתאים ל nvidia כמו זה: http://compeve.com/images/hdtv_cable.jpg

(הוא בד"כ מגיע ללא "בית" אלא עם כבלים משוחררים ומקבלים אותו עם כל כרטיס מודרני של nvidia, בגלל שללך laptop לא קיבלת אחד כזה, חפש לקנות אותו מאנשים שלא צריכים, כמוני, או מ ebay)

יש לו Component (שלושת החיבורים הצבעוניים. שים לב, אלו לא ה RCA שיש לך! מה שיש לך זה RGB) ו Svideo.

אתה צריך להחליף את הכבל שלך ל Svideo (עכשיו מה שיש לך זה miniDIN-7 ל RGB, אתה צריך SVIDEO ל RGB) ולחבר אותו לכבל שהראתי לך.

החיבור הולך ככה בסופו של דבר:

miniDIN-7 -> SVIDEO -> RGB

עכשיו אצלך זה הולך ככה:

miniDIN-7 -> RGB

פורסם

הכבל הזה הוא 9PIN ומעניין שזה בדיוק הכבל שאני צריך לכרטיס שלי כדי לחבר לטלוויזיה.

ולא הצלחתי למצוא את זה בארץ.

יכול להיות שיש איפה שהוא, אני לא מצאתי.

אני קיבלתי עם הכרטיס שלי רק כבל 7PIN כזה http://i4.ebayimg.com/03/i/000/7b/e2/7691_1.JPG

ויש לי בטלוויזיה רק כניסת COMPOSITE ישנה.

פורסם

אתה לא צריך שום כבלים ממה שצויין למעלה

משום שאין לך חיבור 9PIN

והחיבור של 7PIN משדר רק SVIDEO, ובחלק מהלפטופים קומפוזיט, ובחלק אחר SPDIF.

אם תשיג מתאם תקין מSVIDEO TO RCA, אז בתאוריה זה היה אמור לעבוד לך, אבל עובדה שזה לא.

לכן לא משנה איזה כבל תשים, הפינים של הSVIDEO ישארו אותם פינים, והפינים האחרים, תלוי בעבודה שלהם...

אם מדובר על קומפוזיט, אז תצטרך חיבור מתאים בטלויזיה, זה לא חיבור הRCA הרגיל.

ובמקום להתאמץ כל כך הרבה, תחבר כבר כבל SVIDEO TO SVIDEO, וזה יעבוד, וגם האיכות תהיה טובה יותר.

ותנסה להחזיר את הכבל שקנית, כי לפי דעתי הוא לא היה לך זול.

פורסם

כמה חורים יש לך ביציאה של הנייד בנייד?

אני די בטוח שיש לו 9 פינים.

תבין, SVIDEO לעולם לא יתחבר ישירות לנייד שלו, זה או 7 פינים או 9, לא 4.

פורסם

יש לי 7 פינים...

ואפשר לחבר גם 4 פינים בלי בעיות, בגלל שהפלסטיק נכנס באותו מקום כמו ב4.

כנס ללינק שנתנו קודם על הMINI DIN, ואז תראה איך ה4 המקורי נראה, ואיך ה7 המיוחד נראה, ואז תבין שזה עובד.

שנה שלמה שאני מחבר את הלפטופ ככה לטלויזיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים