פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילהברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plugוזה מה שהמוכר אמר לי שצריךלמחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקוליםלטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבןשאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואיםשאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signalאני ממש אובד עצות וזקוק לעזרהניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתיתודה לכל מי שיעזורשי
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מאפיינים , ואז בלשונית האחרונה יש '' הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה''עשית ?תן סקרין שוט מלשונית ההגדרות..
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר מאפיינים , ואז בלשונית האחרונה יש '' הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה''עשית ?תן סקרין שוט מלשונית ההגדרות..ששינתי ל'' הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה'' הוא שוב מאותת תשולחן עבודה שליועכשיו שעשיתי סקרין שוב הוא תפס גם תשולחן עבודה שלי שבכלל לא צילמתי, מוזר....http://img205.imageshack.us/img205/963/26047412yy9.jpg
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים ניסית לבדוק שהSVIDEO עובד בצורה תקינה מול טלויזיה עם חיבור SVIDEO?יש מקרים, כמו בלפטופ שלי, שSVIDEO עובד מעולה, אבל לא מצאתי עד היום חיבור SVIDEO TO RCA שיודע להעביר תמונה.אתן לך דוגמא, SVIDEO TO RCA שעובד בכרטיס מסך של המחשב הנייח שלי, לא עובד במחשב הנייד.וSVIDEO TO RCA שעובדים בניידים אחרים, לא עובדים אצלי.אז כנראה שיש חיבורים בעייתים יותר.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים שאתה לוחץ ''זהה צגים'' אתה רואה 2 על הטלוזיה ?הוא אמר שהוא ראה תצוגה לשניה ..
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אני יודע מה הוא אמר, כי גם אני עברתי את אותו התהליך בדיוק.ניסיתי גם הגדרת רזולציות עצמאיות, רק שזה לא עבר בהצלחה בתוכנה של NVIDIA.והוא יראה את מה שצריך בטלויזיה לפרק זמן קצר מאוד, אבל זה עדיין לא ישאר בצורה רציפה.האופציה היחידה היא שפותח התר'ד ינסה לשחק עם הגדרות הרזולוציה הקיימות והלא קיימות, ואז אולי זה יסתדר.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר דנדן מצטער אבל לא הבנתי כלום ממה שאמרת חחחאין לי ממש מושג בזה כאילו שפה זרה חחמופיע הספרה 1 על מסך הנייד
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים יש לך אופציה לשנות רזולוציות במסכים.בין אם זה במסך של המחשב הנייד, ובין אם זה במסך השני (הטלויזיה)תנסה לשחק עם שינויי הרזולוציה בטלויזיה (תלחץ על מסך מספר 2 ואז תשנה)
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אוף זה לא ממש הולךניסתי ללחוץ על 2 ולשנותניסתי בלוח בקרה של NVIDIA ולא הולךשוב שאני משנה סוג של הגדרה הוא מהבהב לי בטלויזיה את הנייד שלי
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים קיצר אתה תקוע במצב שלי. תשיג מסך עם SVIDEO או VGA (או HDMI, אם הנייד שלך חדש)
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר SVIDEO זה ה 5 פינים?מאחורה בטלויזיה יש חיבור עם שם כזהומה הסיבה שאני רואה באיתות תמחשב של על הטלויזיה?
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים SVIDEO בעקרון זה או 4 או 7 פינים.בשקע בדרך כלל יש חור אחד נוסף לחתיכת פלסטיק שנמצאת בתקע.אם יש לך, אז תבדוק עם זה.הסיבה שאתה רואה לשנייה היא קשורה לשינויי הרזולוציה, או קשורה לאות עצמו, אין לי מושג למה זה בדיוק קורה.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אז מה שבעצם מתחבר לי למחשב הוא 7 פינים זה לא בננה אבל עדין צהוב ואכן פלסטיק שחור מתחת ל 7 פינים
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים לא הבנתי את התיאור שלךבמחשב, ה7 פינים, זה SVIDEO, ולא RCA, לא משנה מה צבע החיבור.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים יכול מאוד להיות שהחיבור בנייד הוא בכלל לא S-VIDEO למרות שהוא נראה-כמו ואפשר לחבר אליו S-VIDEO.סוג החיבורים האלו נקרא MINI DIN.http://en.wikipedia.org/wiki/Mini-DIN_connectorל NVIDIA יש כמה חיבורים בסגנון שהם NONE STANDARD ודורשים כבל מותאם כדי להמיר את היציאה לRCA או S-VIDEO.הדרך הטובה ביותר לפתור את העניין היא לפנות לנציגות היצרן בארץ, לוודא את העניין, ואם יש צורך אז להשיג כבל מתאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.