עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עד 5000 שקלים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נייד מצוין שישאר לי להמון זמן, אני מוכן להרחיב את התקציב בשביל לאפשר את זה כי מעדיף לעשות את הכל בפעם אחת.

אני צריך נייד לצורכי כתיבה, אינטרנט ,מיילים ומידיי פעם לראות סרטים ולשמוע מוזיקה (רצוי שתהיה יציאה לאוזניות).

אני צריך מחשב נייד שהכל יעבוד בו חלק ביותר , עם מעל 160 GB בהארד דיסק , מתאר לעצמי שאני אצטרך בסביבות ה2 GIGA בשביל זכרון... צריך שיהיה גם כונן דיסקים DVD. אני צריך שהמקלדת והטאצ'פאד(המשטח הזה שאמור להחליף את העכבר) יהיו נוחים ולא זעירים , כי הידיים שלי גדולות. אני צריך גם שהוא לא יהיה לי משקולת. אין בעיה עם משקל עד 2 וחצי קילו .

הביצועים שלו בגראפיקה לא כל כך מעניינים אותי, אני לא משחק המון. העיקר שהמחשב ירוץ באופן חלק ומהיר, כנ"ל לגבי האינטרנט, קליל ומהיר.

לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה תהיה על המחשב, כי אני כנראה אתקין שם לינוקס.

הצעות?

ושאלה קטנטנה לגבי אפל והמאקבוק- עד כמה המיתוס הזה נכון? אומרים שהם הכי אמינים , הכי נוחים והכי מוצלחים מכל הבחינות. עד כמה זה נכון? האם שווה לחסוך עוד בשביל מאקבוק?

פורסם

ושאלה קטנטנה לגבי אפל והמאקבוק- עד כמה המיתוס הזה נכון? אומרים שהם הכי אמינים , הכי נוחים והכי מוצלחים מכל הבחינות. עד כמה זה נכון? האם שווה לחסוך עוד בשביל מאקבוק?

לא, זה סתם מיתוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים