עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אז יצאנו לכמה תמונות באזור לטרון..... בואו לרא̶

Featured Replies

פורסם

בתמונה האופנוע Suzuki SV1000S רוצכט!

imgp3903qx1.jpg

imgp3912copyal6.jpg

imgp3925wj3.jpg

imgp3926kf6.jpg

מה דעתכם? ;)

אגב, סתם שאלה, אם אני מסובב טיפה את העדשה כדי ליצור זווית מיוחדת האם זה חלק טוב בקומפוזיצייה או שאני אמור להימנע מזה?

פורסם

או שתמצא רקע מעניין או שתצלם על רקע ריק משטויות

לא אהבתי את הכוונים שניסית ליצור בתמונה השלישית ואם אתה מעביר לש\ל תשתמש בצ'אנל מיקסר

פורסם

אהבתי את האחרונה

סחתן , תמשיך לפנק בתמונות ;)

פורסם
  • מחבר

או שתמצא רקע מעניין או שתצלם על רקע ריק משטויות

לא אהבתי את הכוונים שניסית ליצור בתמונה השלישית ואם אתה מעביר לש\ל תשתמש בצ'אנל מיקסר

דווקא זה מוזר מה שאתה אומר, בכוונה באנו לצלם בנוף יפייפה..... ואכן זה מה שיש בתמונה.

(אם אתה מתכוון לעצים הדקים האלה בתמונה זה כבר לא בשליטתנו, כמעט בכל רקע יהיה משהו קטן שייפריע).

לגבי השלישית, מזאת אומרת צ'אנל מיקסר?

פורסם

סט נחמד, יש לך האפלת פינות מטורפת בתמונה הראשונה(אפשר לתקן את זה בפוטושופ).

מה שמפריע לי זה שאתה מנסה להגיע לתוצאות טובות ומעניינות בזכות עריכה מסובכת. היופי זה למצוא את הקומפוזיציה שתעשה הכל לבד :xyxthumbs:

פורסם

בתמונה השניה היתי מבליט את הנושא קצת מהרקע - תסתכל בחלק העליון של האופנוע הוא פשוט משתלב עם הגוונים של הרקע...

תנסה אולי לצבוע אותו בפוטושופ יכול להיות נחמד :)

פורסם
  • מחבר

סט נחמד, יש לך האפלת פינות מטורפת בתמונה הראשונה(אפשר לתקן את זה בפוטושופ).

מה שמפריע לי זה שאתה מנסה להגיע לתוצאות טובות ומעניינות בזכות עריכה מסובכת. היופי זה למצוא את הקומפוזיציה שתעשה הכל לבד :xyxthumbs:

אני עשיתי את האפלה הזאת, לפי דעתי זה מוסיף, לא בכל התמונות אבל יש תמונות שלדעתי זה מוסיף.

ולגבי העריכה, זה רק מוסיף הרבה פלפל לתמונה.... ואכן רואים שיפר משמעותי בין בלי פוטושופ לעם פוטושופ.

בתמונה השניה היתי מבליט את הנושא קצת מהרקע - תסתכל בחלק העליון של האופנוע הוא פשוט משתלב עם הגוונים של הרקע...

תנסה אולי לצבוע אותו בפוטושופ יכול להיות נחמד :)

כן.... אמרו לי את זה, אני הפעם אצלם על רקע בהיר יותר.... ;)

עוד תמונה:

imgp3930copyny8.jpg

פורסם

האחרונה פשוט טובה !

הופנוע מובלט מהרקע ומודגש בפריים..

נורא אהבתי..!

כל השאר אני פחות מתחבר !

פורסם

נחמד פשע רעש!

פורסם

תמונות יפות.

את התמונה הראשונה לא אהבתי את כל כך.. לא יודע למה.. לא לטעמי.

התמונה השניה נראת לא רע, אבל האופנוע קצת נבלע ברקע.. אולי היה עדיף להפריד אותו מהעצים איכשהו עם קומפוזיציה קצת שונה.

התמונה השלישית מאוד דומה לשניה, רק בלי העצים שבולעים את האופנוע, ולדעתי היא הרבה הרבה יותר טובה.

הצבעים בהחלט מוסיפים, גם הגוון הירקרק הזה. הדבר היחיד שמפריע זה העץ הזה מצד שמאל, אם כבר אתה עורך את התמונות - תפטר ממנו.

בכל מקרה, זו התמונה הכי טובה בסט לדעתי. :xyxthumbs:

התמונה הרביעית גם מעולה.. ממש כמו תמונה מלוח שנה. פה השחור לבן דווקא מאוד מוסיף, בניגוד לתמונה השניה שגרסא דומה שלה עם צבע (השלישית) דווקא יותר טובה - פה השחור לבן ממש במקום.

התמונה החמישית די דומה לשלישית, אבל פחות טובה ממנה לטעמי - לדעתי גם בגלל השחור לבן, שפחות מתאים גם כאן.

בקשר לשאלה שלך על סיבוב המצלמה - זה יכול מאוד להוסיף במקרים מסויימים ומאוד לגרוע במקרים אחרים.

צריך גם לשים לב לזווית - לא יותר מידי שלא יעשה כאב ראש, ולא פחות מידי שיראה כאילו סתם החזקת עקום בטעות.

גם כאן זה הרבה עניין של טעם, יש אנשים שמאוד אוהבים את זה ויש אנשים שזה סתם מציק להם בעין.

כמו עם השחור לבן, גם הזווית של העדשה - אלו אפקטים שלפעמים יכולים להוסיף המון, ולפעמים לגרוע, צריך לשים לב מתי זה טוב ומתי זה רע.

וכמובן שהכל זה עניין של טעם אישי :)

דבר אחרון שיש לי לומר על הסט הזה, לדעתי הוא קצת "בזבוז".. הכוונה שלי היא שרוב התמונות די דומות, אפשר לסכם אותו בתמונה השלישית והרביעית

שמצויינות וכל השאר שהם גרסאות פחות טובות של השלישית.

(והראשונה, שאני אישית לא התחברתי אליה.. קצת סתמית לדעתי, אבל זו רק דעתי :nixweiss:)

תנסה ליצור המון תמונות בהמון מצבים שונים וקומפוזיציות שונות, שיהיה לך אוסף של הרבה תמונות מהרבה קומפוזיציות שונות,

ואז לבחור את הטובה ביותר מכל קומפוזיציה ואז להציג פחות תמונות - רק 2 או 3 תמונות, אבל כל אחת ייחודית ומעניינת ושונה.

ועוד דבר קטן, להקטין טיפה את הקרדיט על התמונות - הוא קצת גדול מידי ומושך את העין יותר מידי.

אבל ללא ספק תמונות טובות מאוד, כל הכבוד... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אקח את דבריך לתשומת ליבי. :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תמונות ממש יפות!!!

יש אולי מצב לתמונות בגודל מלאה של הראשונה והשלישית??

פורסם

באיזו מצלמה מדובר?

פורסם
  • מחבר

באיזו מצלמה מדובר?

Pentax K100D.

למה רוצה לקנות? ;D

קניתי אותה לפני שנה והיא עלתה לי 3000 ש"ח כולל עדשה. ;)

פורסם

Pentax K100D.

למה רוצה לקנות? ;D

קניתי אותה לפני שנה והיא עלתה לי 3000 ש"ח כולל עדשה. ;)

מחפש אחת כזאת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.